επειδή, χωρίς παρεξήγηση, δεν μου αρέσει να αγοράζω γουρούνι στο σακί, παρότι δεν διαφωνώ ότι κάτι που λέγεται raindrop hui μπορεί να παίζει καλύτερα από τα επώνυμα dacmagic, musical fidelity v-dac κτλ, με το dac ποιου player θα το θεωρούσε κάποιος εφάμιλλο; Διαβάζω και για Behringer, TC και διάφορα άλλα και δυσκολεύομαι να βγάλω συμπέρασμα με τόσον όγκο πληροφοριών. Και έχει σε ένα απλώς ικανοποιητικό σύστημα hi-fi μεγάλη, πραγματικά ακουστή, διαφορά το 24/96 από το 24/192 ή το 32/384; Θέλω να πω, ένα ας πούμε 'ανώνυμο' 32/384 των 250 ευρώ, παίζει καλύτερα από ένα 'επώνυμο' 24/96 των 400 ευρώ; μετράει μόνο η μετατροπή του σήματος ή μέχρι το line-out της συσκευής μεσολαβούν και άλλες παράμετροι; Δεν το λέω καχύποπτα, να καταλάβω θέλω
Αυτό που έχω καταλάβει εγώ είναι ότι όλα μετράνε, τουλάχιστον έτσι έχω διαβάσει. Να ξέρεις ότι ουσιαστικά ότι και να αγοράσεις, θα το αγοράσεις στα τυφλά εχτός αν μπορείς να το ακούσεις σε κάποιο φίλο / γνωστό. Έτσι είναι η κατάσταση στην Ελλάδα, οι αντιπρόσωποι και τα καταστήματα δε θα στο παραχωρήσουν για ακρόαση σπίτι σου, οπότε πας στα τυφλά και με ότι διαβάσεις στο διαδίκτυο που ο καθένας λέει τη γνώμη του, η οποία όμως μπορεί να είναι τελείως διαφορετική από τη δική σου!