Από εδώ κατέβασα (την χ64)
Σταύρο για να το κουβεντιάσουμε πρέπει να μπορείς και συ να κάνεις ΑΒ. Έχει όρεξη να στήσεις win και foobar?
Aν όχι σε ποια βάση να το συζητήσουμε? Υπάρχει κοινό συγκριτικό μέγεθος?
και εγώ με αυτή παίζω αλλά X32.
και πάλι άκρη μπορεί να μην βγεί. Πως θα κάτσε η διαφορά αυτή στο σύστημα του καθενός είναι κάτι άγνωστο. Μπορεί να φτιάξει μπορεί και να χαλάσει πράγματα όπως ανέφερε και ο Σωκ στο 1ο του ποστ.
θέλατε δεν θέλατε με βάλατε στο τρυπάκι να ξαναστήσω το AP. To είχα ακούσει με τα παλιά ηχεία και μου άρεσε πολύ ο ήχος του. Μένει να δούμε τι θα κάνει τώρα.
Επίσης, και εφόσον μιλάμε για χαμηλό, θα διερευνούσα το κατά πόσο το πρόβλημα του "μουμαρίσματος" οφείλεται σε κάτι που "έκρυβε" το foobar και όχι κάτι που "δημιούργησε" το daphile...
Σωκ το διάγραμμα που έβαλες δείχνει -0,0τιποτα dB στους 20 κυκλους, κανενα ηχείο δεν πιανει τετοια ανταπόκριση χαμηλά. Τι εννοείς?
Δε ζήτησα εγώ διαγράμματα, ο Σωκ τα πέταξε πρώτος...
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Πως θα έλεγες ένα "μηχάνημα" που είναι πιο ουδέτερο από άλλα, σε σημείο που σου παρουσιάζει ένα πρόβλημα που μέχρι πρότινος ήταν "κρυμμένο"?
Το αποκλείεις?
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Στο daphile αναφέρομαι...
Εγώ κάνω μια άλλη παραδοχή. Ότι το daphile μπορεί να είναι το μόνο σωστό.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.