Daphile Music Server

Ακόμα και να ανοίξει κονσόλα πάντως (κάτι που πιστεύω ότι δεν θα καταφέρει), αν του λείπει κάτι και το χρειάζεται, θα βρεθεί αντιμέτωπος με το gentoo και το portage, το οποίο είναι μια κόλαση για κάποιον που δεν είναι εξοικειωμένος.

Με υποτιμάς tuxx. Άμα βάλω κάτι στο μυαλό μου... (δεν το έχω βάλει ακόμη). :)

..Όταν ήθελα να φέρω το κινητό μου "εκεί που ήθελα" (σε root εννοείται) δούλευα μέχρι και σε επίπεδο εντολών - με μόνο οδηγό τις διάφορες σχετικές πηγές στο διαδίκτυο. :)

Δε σε υποτιμω καθόλου. Το gentoo δεν είναι εύκολη υπόθεση ακόμα και για έμπειρους λινουξαδες.

Και απο οτι ειδα με ενα προχειρο search...

"Daphile does not have anything special on its local UI, just some information when it has made network connection and it's not possible to use Daphile through the local console."

http://www.diyaudio.com/forums/pc-b...ile-music-server-player-os-9.html#post3674901

Ειναι βεβαια του '13 το ποστ αλλά δεν νομιζω να εχουν αλλάξει και πολλά σε αυτο το κομματι απο τοτε.

Όπου και να χω ψάξει, δεν υπάρχει καμία οδός για πρόσβαση στο σύστημα.

Το μόνο που έχει κάνει ένας developer του gentoo ήταν extract το iso και έτσι μπόρεσε να δει κάποια πράγματα.

Δε ξέρω τι είναι το localui του
Αλλά αν δεν έχει bash θα ξεκινούσα από εκεί ή έστω busybox
Λ.χ μετά θα μπορούσαμε να δούμε
cat /proc/asound/card0/pcm0p/sub0/hw_params
ps aux

απλά πράγματα

Επιβεβαιώνω ότι η τελευταία έκδοση 4.11 διαθέτει τον πιο αξιόλογο ήχο από τις δύο προηγούμενες εκδόσεις. Τουλάχιστον έτσι το αντιλαμβάνομαι.

Ελπίζω να βρει το χρόνο να το δοκιμάσει ο φίλτατος panosadgr!

Όπου να' ναι παραλαμβάνω και τα 2 linear τροφοδοτικά και θα ακολουθήσει λεπτομερή περιγραφή του Daphile Audio computer.

Είμαι εξαιρετικά αισιόδοξος για το επερχόμενο αποτέλεσμα μιάς και θεωρείται σίγουρη η αναβάθμιση (σύμφωνα με τα απανταχού συμπεράσματα στο CA) και κυρίως λόγω του ότι η ποιότητα αναπαραγωγής αυτή τη στιγμή έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία!

Το πολύ πολύ να έχουμε ελάχιστη βελτίωση..

Απάντηση: Re: Daphile Music Server

...(σύμφωνα με τα απανταχού συμπεράσματα στο CA)

Link και μετρήσεις επειγόντως.

Στο λέω γιατί το παρακολουθώ ανελλιπώς και δεν έχω δει κάτι τέτοιο,το αντίθετο...
Εκεί που επικρατεί η πρακτική είναι σε κάποια ρώσικα φόρουμ χωρίς ιδιαίτερες περγαμηνές.

Διαφορές στις μετρήσεις δεν θα διαπιστώσετε,
Μόνο υποκειμενικά είναι όσα συναντάτε σε αντίστοιχες συγκρίσεις

Το Daphile Audio Cmputer με τα γραμμικά τροφοδοτικά ολοκληρώθηκε.

Μένουν κάποια προβληματάκια να λυθούν... δεν είναι τίποτα (κάποιες απώλειες θερμότητας - ψύξη).

Θα συζητηθούν όλα από Σ/Κ που θα έχω και φωτογραφική μηχανή.

Προς το παρόν, η παρουσία των γραμμικών τροφοδοτικών έκανε τα εξής:

- έδωσε πολύ παραπάνω όγκο (πολύ όμως) και έκταση στις χαμηλές!
- αύξησε την "εκλαμβανόμενη" λεπτομέρεια.

Τα υπόλοιπα στο νέο νήμα...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

.....Υποκειμενικά όλα αυτά Σωκ. :)

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

δεν είναι ενδιαφέρον?

Με αυτα που διαβάζω αρχίζω να πιστεύω οτι το ψηφιακό playback ειναι πιο voodoo και απο τα πικάπ...