Dark Side of the Moon

--------------------------------------------------------------------------------

Κι' άλλες ανακρίβιες και παραπληροφορήσεις.
Το Buena Vista Social Club, το cd κυκλοφορεί από την εταρεία Nonesuch/World Circuit.
Η αναλογική λαμπάτη έκδοση κυκλοφορεί σε διπλό βινύλιο κομμένο από τον γνωστό Bernie Grundman από την Classic records.
Δεν πρόκειται για 'ψηφιακό' βινύλιο.
Η έκδοση σε cd και η έκδοση σε βινύλιο δεν έχει καμιά απολύτως σχέση η μία με την άλλη.
Άλλος εκδίδει το ένα και άλλος το άλλο.

Αυτά για διευκρίνηση. Λ.Σ.

Last edited by a moderator:
Να σας παραθέσω και τα όσα λέει ο ίδιος ο Ry Cooder τα λόγια του οποίου παρερμήνευσε ο Κύριος Κόγιας ή γιατί έτσι θέλει *ο υπέρμετρος εγωισμός του* ή ίσως να είναι φτωχά τα αγγλικά του:
"we would start around 11 a.m., but Raben could come in everyday around 9 and sit down at the piano and just wail. I figured I should ran a little DAT tape while he was practicing and warming up. So we ran the DAT and went back and I checked and said, 'Here is a good one. What's this one?"

Καταλάβατε κύριοι γιατί, πότε και πώς χρησιμοποίησε ο Cooder το DAT;
Όχι για την ηχογράφηση, αλλά για να γράψει τα κομμάτια που έπαιζε ο πιανίστας για να διαλέξουν πια θα συμπεριλάβουν στην ηχογράφηση του γκρουπ.
Νομίζω ξεκαθάρισε το τοπίο. Ευχαριστώ για την υπομονή σας.
Φτάνει! Όχι άλλη λασπολογία και παραπληροφόρηση.Λ.Σ.

Λοιπόν κύριε Στεφανίδη ακούστε. Δεν είναι κακό να αγνοείτε κάτι, υπό την προϋπόθεση, βεβαίως, πως ο νοσηρά υπέρμετρος εγωισμός σας επιτρέπει να το παραδεχθείτε. Το να μην παραδέχεσθε κάτι που σας λέει κάποιος γνώστης, και μάλιστα χωρίς καν να κάνετε τον κόπο να ερευνήσετε κατ’ ιδίαν το θέμα, προβαίνοντας και σε χαρακτηρισμούς, είναι απλώς απρεπές, και υποδηλώνει έλλειμμα αγωγής. Επιπλέον, δε, αφ’ ης στιγμής το συγκεκριμένο θέμα σας αφορά και επαγγελματικά, η συμπεριφορά που επιδεικνύετε σας υποβιβάζει και ως επαγγελματία, καθώς παρεκκλίνετε προς την πλευρά του γραφικού.

Αναφορικά με τη συγκεκριμένη ηχογράφηση, εάν το φέρει η μοίρα και ευαρεστηθείτε να βρείτε το χρόνο, μπορείτε να διαβάσετε αυτήν εδώ τη συνέντευξη του Ry Cooder, από την οποίαν ευλόγως μπορεί να συμπεράνει κανείς πως η συγκεκριμένη ηχογράφηση πραγματοποιήθηκε πρωτογενώς σε ψηφιακή μορφή, εν προκειμένω σε ταινία DAT. Αν θέλετε, μπορείτε να χάσετε και δυό ωρίτσες από τον πολύτιμο χρόνο σας, ώστε να δείτε και την ομότιτλη ταινία του Βιμ Βέντερς, ώστε να σχηματίσετε σαφέστερη άποψη. Δοθέντος ότι από τα γραφόμενά σας καταφαίνεται πως δεν γνωρίζετε το θέμα από τεχνικής πλευράς, ως ωφείλατε, μάθετε πως από μια ψηφιακή ηχογράφηση μπορούν να εξαχθούν πλείστα όσα ηχητικά αντίτυπα διαφόρων μορφών, μεταξύ των οποίων, βεβαίως, και σε μορφή φωνογραφικού δίσκου LP. Αυτό που έκανε ο Bernie Grudman δεν ήταν τίποτε άλλο από το πέρασμα του αρχικού ψηφιακού master σε αναλογική μορφή, είτε κατ’ ευθείαν στον τόρνο, πράγμα το οποίον τεχνικώς είναι και το πλέον ενδεδειγμένο, είτε σε δύο στάδια, με την παρεμβολή αναλογικής ταινίας, πράγμα που τεχνικώς αντενδείκνυται. Αν χρησιμοποίησε λαμπάτα ενισχυτικά, λαμπάτα καλώδια, λαμπάτα κουμπιά, λαμπάτη καρέκλα, λαμπάτη καφετιέρα, λαμπάτα καντήλια, λαμπάτα ξόρκια, πουκάμισα σιδερωμένα δια χειρός Tommy Hilfiger, πυρηνοκίνητο αναπτήρα για τα τσιγάρα του, ή ό,τι άλλο μπορεί να σκαρφιστεί κάποιος, ώστε εν τη περισσεία του θράσους του να χρεώσει ένα διπλό LP 75 ευρώ, αυτό δεν με αφορά, καθώς, εμένα προσωπικά κάτι τέτοια δεν με εντυπωσιάζουν. Αυτό που με αφορά, και αυτό που πρέπει να ξέρει ο κόσμος, των πελατών σας συμπεριλαμβανομένων, είναι τί αγοράζει. Αν γνωρίζει τί αγοράζει, ας το πληρώσει όχι 75, αλλά 175 ευρώ. Αλλά να γνωρίζει. Εν προκειμένω, λοιπόν, γεγονός είναι ότι το αναλογικό αντίτυπο της Classic Records δεν είναι παρά ένα ψηφιακό βινύλιο, ένα βινύλιο που προέρχεται από το ψηφιακό master της World Circuit, και τίποτε περισσότερο. Αν αυτό δεν μπορείτε να το καταλάβετε, λυπάμαι, αυτά τα πράγματα δε γίνονται με το στανιό.

Αυτά από τεχνικής πλευράς. Από οικονομικής τοιαύτης, ως η εξέλιξη των πραγμάτων υποδηλώνει, η World Circuit δεν ενδιαφέρθηκε για την κυκλοφορία του δίσκου σε μορφή LP, τουλάχιστον δεν υπέπεσε κάτι σχετικό στη δική μου αντίληψη, αλλ’ από την άλλη μάλλον δεν υπήρχε και κανένας ιδιαίτερος λόγος για να αρνηθούν την εκχώρηση δικαιωμάτων σε άλλη δισκογραφική εταιρεία, ώστε αυτή η ηχογράφηση να εκδοθεί και σε αναλογική μορφή, με το αζημίωτο βεβαίως, όπερ και εγένετο με την Classic Records. Αυτό είναι όλο.

Συνελόντι ειπείν, o ισχυρισμός σας ότι «η έκδοση σε cd και η έκδοση σε βινύλιο δεν έχει καμιά απολύτως σχέση η μία με την άλλη», προφανώς προτάσσοντας το παιδαριώδες επιχείρημα ότι «άλλος εκδίδει το ένα και άλλος το άλλο», είναι ψευδής. Αυτός που ήταν εκεί, στην Κούβα, μέσα στο στούντιο, είναι ο Ry Cooder, και αυτό που έγραφε ήταν ένα DAT. O Bernie Grudman ήλθε εκ των υστέρων, και αυτό που του ανετέθη ήταν το τορνάρισμα, ίσως και το σχετικό ψηφιακό editing που προηγήθηκε, για να «βγουν» οι τέσσερις πλευρές.

Αυτά, από τον «αναξιόπιστο κύριο Κόγια» και την «οργιώδη φαντασία του».

Ε Π Ο Σ !

Απάντηση: Re: Dark Side of the Moon

Κύριε DIPIE έχω εμπεδώσει αρκετά την αντιπάθειά σας και δεν χρειάζεται να επαναλαμβάνεστε.
Δεν νομίζω πως ο ρόλος του συντονιστή είναι αυτός που επιδεικνύετε.
Δεν χάνετε ευκαιρία να διατυπώνετε την αντιπάθεια στο πρόσωπό μου.
Έχετε 2 μέτρα και 2 σταθμά.
Προσβάλετε το avclub και προσπαθείτε να δημιουργείσετε λανθασμένες εντυπώσεις για μένα ως άνθρωπο και ως επεγγελματία και εσείς και ο κύριος Κόγιας. Σιωπάστε, σας παρακαλώ, αν δεν έχετε να πείτε τίποτα.
Ο χρόνος για μένα είναι πολύτιμος και αναγκάζομαι να διαθέτω μέρος του γιατί είμαι υποχρεωμένος να απαντώ στην κάθε ανεύθυνη αποπροσανατολιστική εις βάρος μου τοποθέτηση. Και εσείς, όπως κάνατε στο παρελθόν, ρίχνετε λάδι στη φωτιά.
Δεν βλέπετε τις καλές μου προθέσεις; Γνωρίζω πέντε πράματα από πρώτο χέρι και προσπαθώ να τα μεταφέρω στους φιλους που θέλουν να ενημερωθούν.
Απεχθάνομαι το άδικο και την παραπληροφόρηση.
Αυτά τα όσα έτυχε να γνωρίζω δεν μου τα σέρβιρε κανένας στο πιάτο. Είναι κατάκτηση και εμπειρία μιας ζωής.
Αν εσείς προσωπικά δεν επιθυμείτε να εμπλουτήσετε περαιτέρω τις γνώσεις σας δικαίωμά σας.
Διαβάστε παρακάτω και εσείς και ο κύριος Κόγιας για να πάψει η παραπληροφόρηση.
Θα σας συμβούλευα να είστε πιο προσεκτικός, εγκρατής, όπως αρμοζει σε ένα συντονιστή και να μη παρασύρεστε από τα αισθήματά που τρέφετε για μένα που σας οδηγούν σε λάθος συμπεράσματα.
Δεν σας επιτρέπω να με μειώνετε ως άτομο και ως επαγγελματία.
Δεν είμαι κανένας κομπογιαννίτης.
Μην σεκοντάρετε συγκεκριμένα άτομα γιατί βλάπτουν το avclub.
Παρακαλώ διαβάστε παρακάτω και απολογηθείτε. Λ.Σ.

Order item below.
(Dealers must log-in to place an order)
Ry Cooder
Buena Vista Social Club
Nonesuch
RTH 79478-200G

Released January 1, 1900
Listed in World

This wonderful surprise from Havana is now available, under an exclusive worldwide license from World Circuit/Nonesuch, on 180 gram vinyl! These discs are mastered directly from the original analog tapes by Bernie Grundman (who mastered he original CD) under the supervision of the project producer, Ry Cooder. A 2-LP set in a gatefold jacket, it features artwork and photography from the original deluxe compact disc packaging.

Κοίτα κε ΛΣ,δεν έχεις καταλάβει κάτι,εδώ μέσα είσαι φιλοξενούμενος και θα συμορφώνεσαι με τους κανόνες(εσύ ή οποιοσδήποτε άλλος).Εδώ μέσα,δεν θα χρησιμοποιείς χαρακτηρισμούς(εσύ ή οποιοσδήποτε άλλος).

Εδώ δεν κρίνεσαι σαν άνθρωπος ή επαγγελματίας.Κρίνεται,άν η συμπεριφορά σου συμβαδίζει με τους κανόνες του φόρουμ-και πολλές φορές μέχρι τώρα δεν συμβαδίζει.Αυτό κρίνεται απο τους διαχειριστές της κατηγορίας-εμένα-σ´αρέσει ή όχι.

Αυτό θεωρησέ το σαν τελευταία προειδοποίηση.

Last edited:
Ποιοι είναι οι κανόνες Κύριε DIPIE; [2 μέτρα και 2 σταθμά;]
Κατά πόσο συνάδει με αυτούς η συμπεριφορά σας;
Γιατί δεν απαντάται στα όσα έχω αναφέρει παραπάνω και ανατρέπουν τα ψεύδη;
Δεν αντιλαμβάνετσε τίποτε από τα όσα έχω αποδείξει παραπάνω;
Θα έπρεπε τουλαχιστον να παραδεχτείτε το λάθος σας και να έχετε ζητήσει συγνώμη. Γιατί η απάντησή σας συγκαλύπτει τα ψεύδη και τη συκοφαντία του Κύριου Κόγια. Αυτό δεν το αντιλαμβάνεστε;;;;
Το ότι είμαι *φιλοξενούμενος* τί σημαίνει; Εσύ αποφασίζεις και διατάζεις;
Η τύχη μου βρίσκετε στα χέρια σου; Έχεις καμιά απόλυτη εξουσία, εσύ ο ένας ο διαχειριστής όπως λες, και δεν το έχω αντιληφθεί;
Το να *χαρακτηρίζω* ως αναξιόπιστο τον Κύριο Κόγια, με τα ψεύδη που λέει [και με θίγει επιπλέον και επαγγελματικά], αφού αυτό είναι, είναι παράβαση κανόνων;
Τα ψεύδη και η συκοφαντία ΤΙ ΕΙΝΑΙ τέλος πάντων; Μέρος των κανόνων δεν νομίζω!! Θα μας πει κανείς;
Αυτά δεν επιδέχονται τουλάχιστον μιας αρμόζουσας απάντησης;
Αυτή την *τελευταία προειδοποίηση* μήπως τη στέλνετε σε λάθος παραλήπτη;
Απαντήστε επί της ουσίας. Αυτό αρμόζει αν σας ενδιαφέρει ο σωστός διάλογος και η σωστή πληροφόρηση. Λ.Σ.

Να σας παραθέσω και τα όσα λέει ο ίδιος ο Ry Cooder τα λόγια του οποίου παρερμήνευσε ο Κύριος Κόγιας ή γιατί έτσι θέλει *ο υπέρμετρος εγωισμός του* ή ίσως να είναι φτωχά τα αγγλικά του:
"we would start around 11 a.m., but Raben could come in everyday around 9 and sit down at the piano and just wail. I figured I should ran a little DAT tape while he was practicing and warming up. So we ran the DAT and went back and I checked and said, 'Here is a good one. What's this one?"

Καταλάβατε κύριοι γιατί, πότε και πώς χρησιμοποίησε ο Cooder το DAT;
Όχι για την ηχογράφηση, αλλά για να γράψει τα κομμάτια που έπαιζε ο πιανίστας για να διαλέξουν πια θα συμπεριλάβουν στην ηχογράφηση του γκρουπ.
Νομίζω ξεκαθάρισε το τοπίο. Ευχαριστώ για την υπομονή σας.
Φτάνει! Όχι άλλη λασπολογία και παραπληροφόρηση.Λ.Σ.

για να πω την αμαρτία μου και εγώ αυτό ακριβώς κατάλαβα διαβάζοντας ΟΛΗ την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη, που άλλωστε περιελάμβανε πράγματα εν πολλοίς γνωστά σε όσους έχουν ασχοληθεί με το buena vista social club από τη μέρα που βγήκε.
Χρήση dat ως υποστηρικτική.
Πουθενά δεν αναφέρει ότι η όλη εργασία έγινε ψηφιακά.
Φυσικά δεν αποκλείεται να έγινε και έτσι αλλά η συνέντευξη δεν βοηθάει και μάλιστα δεν τεκμηριώνει τη άποψη του ΚΚ.
Στην φάση αυτή τείνω να πιστέψω περισσότερο τον Λουκά. (που νοίμζω έχει πιό αξιόπιστες πηγές).
Και δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να υπάρχει αυτή η αντιπαράθεση.

Αυτο τo θεμα παρουσιαζει αρκετο ενδιαφερον. Παρατηρω πως καποιοι στεκονται παρα πολυ στις λεπτομεριες της ηχογραφισης, λες και αυτο ειναι το νοημα της μουσικης. Φυσικα, 75 για το Buena Vista ειναι πααααρα πολλα. Αποκλειεται ο ακροατης να παιρνει τοσο μεγαλυτερη απολαυση με τα 75, απο τον αλλον που εδωσε 10-15 και πηρε το απλο CD. Μιλαμε για σύγχρονη και καλη ηχογραφιση ετσι κι αλλιως. Δε συγκρινουμε την πρωτη κοπια του '55, με το remaster του Van Gelder. Απο την αλλη, φυσικα και ειναι δικαιωμα του καθενος να ξοδευει οσα θελει και οπου θελει, αλλα καλο θα ειναι να γνωριζει την αληθεια για το προϊόν. Ομως, σε οτι αγοραζουμε το ψαχνουμε τοσο πολυ ωστε να ειμαστε υπερσιγουροι πως δε μας επιασαν τον κωλο? Οχι.

Εν κατακλειδι, ελπιζω ολοι αυτοι οι υπερχαινταδες να απολαμβανουν πολυ και καλη μουσικη. Προσωπικα, δεν ειμαι βεβαιος γι'αυτο. Δε μου πεφτει και λογος ομως. Απλα, οταν διαβαζω για τετοια θεματα, παντα μου ειναι χρησιμο να γνωριζω αν και κατα ποσο ειναι πραγματικος μουσικοφιλος ο καθενας που σημμετεχει. Για μενα, η γνωμη του θα μετραει παντα περισσοτερο.

τα πλάνα που παρουσιάζονται στο film σε διάφορες αίθουσες που τραγουδάνε είναι γυρισμένα σε μια σονυ vx1000 σε steadycam με ένα μικρόφωνο και ένα dat πιο δίπλα

για να πω την αμαρτία μου και εγώ αυτό ακριβώς κατάλαβα διαβάζοντας ΟΛΗ την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη, που άλλωστε περιελάμβανε πράγματα εν πολλοίς γνωστά σε όσους έχουν ασχοληθεί με το buena vista social club από τη μέρα που βγήκε.
Χρήση dat ως υποστηρικτική.
Πουθενά δεν αναφέρει ότι η όλη εργασία έγινε ψηφιακά.
Φυσικά δεν αποκλείεται να έγινε και έτσι αλλά η συνέντευξη δεν βοηθάει και μάλιστα δεν τεκμηριώνει τη άποψη του ΚΚ.
Στην φάση αυτή τείνω να πιστέψω περισσότερο τον Λουκά. (που νοίμζω έχει πιό αξιόπιστες πηγές).
Και δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να υπάρχει αυτή η αντιπαράθεση.

Δημήτρη ακριβώς και εγώ δεν καταλαβαίνω προς τί η ανατιπαράθεση. Ακόμα και λάθος να είχες καταλάβει διαβάζοντας περί DAT, όντας καλοπροαίρετος άνθρωπος, νομίζω ότι θα αντιμετώπιζες το ζήτημα διαφορετικά. Θα ρωτούσες εμένα τον πιο άμεσο και θα σου έδινα τις απαραίτητες διευκρυνίσεις και δεν θα υπήρχε λόγος για αντιπαράθεση. ΑΛΛΑ εσύ είσαι εσύ. Καταλαβαίνεις.
Δεν χρειάζεται να αμφιβάλλεις καθόλου. Ούτε εγώ προσωπικά ούτε και η Classic records που αντιπροσωπεύω είμαστε κομπογιαννίτες.
Το παρακάτω απόσπασμα είναι από το site της Classic records σχετικά με το δίσκο:

Ry Cooder
Buena Vista Social Club
Nonesuch
RTH 79478-200G
This wonderful surprise from Havana is now available, under an exclusive worldwide license from World Circuit/Nonesuch, on 180 gram vinyl! These discs are **mastered directly from the original analog tapes** by Bernie Grundman (who mastered he original CD) under the supervision of the project producer, Ry Cooder. A 2-LP set in a gatefold jacket, it features artwork and photography from the original deluxe compact disc packaging.

Νομίζω αυτό τα λέει όλα και περιττεύουν τα σχόλια. Λ.Σ.

Ποιοι είναι οι κανόνες Κύριε DIPIE; [2 μέτρα και 2 σταθμά;]
Κατά πόσο συνάδει με αυτούς η συμπεριφορά σας;
Γιατί δεν απαντάται στα όσα έχω αναφέρει παραπάνω και ανατρέπουν τα ψεύδη;
Δεν αντιλαμβάνετσε τίποτε από τα όσα έχω αποδείξει παραπάνω;
Θα έπρεπε τουλαχιστον να παραδεχτείτε το λάθος σας και να έχετε ζητήσει συγνώμη. Γιατί η απάντησή σας συγκαλύπτει τα ψεύδη και τη συκοφαντία του Κύριου Κόγια. Αυτό δεν το αντιλαμβάνεστε;;;;
Το ότι είμαι *φιλοξενούμενος* τί σημαίνει; Εσύ αποφασίζεις και διατάζεις;
Η τύχη μου βρίσκετε στα χέρια σου; Έχεις καμιά απόλυτη εξουσία, εσύ ο ένας ο διαχειριστής όπως λες, και δεν το έχω αντιληφθεί;
Το να *χαρακτηρίζω* ως αναξιόπιστο τον Κύριο Κόγια, με τα ψεύδη που λέει [και με θίγει επιπλέον και επαγγελματικά], αφού αυτό είναι, είναι παράβαση κανόνων;
Τα ψεύδη και η συκοφαντία ΤΙ ΕΙΝΑΙ τέλος πάντων; Μέρος των κανόνων δεν νομίζω!! Θα μας πει κανείς;
Αυτά δεν επιδέχονται τουλάχιστον μιας αρμόζουσας απάντησης;
Αυτή την *τελευταία προειδοποίηση* μήπως τη στέλνετε σε λάθος παραλήπτη;
Απαντήστε επί της ουσίας. Αυτό αρμόζει αν σας ενδιαφέρει ο σωστός διάλογος και η σωστή πληροφόρηση. Λ.Σ.

Θα υπήρχαν δυό μέτρα και σταθμά,άν θεωρηθεί ότι ο κος Κόγιας δεν έχει προειδοπιηθεί ανάλογα σ' αντίστοιχες περιπτώσεις.Τώρα άν με ρωτήσεις, ποιός έχει τις περισσότερες προειδοποιήσεις μεταξύ των δυό σας θα σε γελάσω.

Επί της ουσίας τώρα,ότι είπαμε περί χαρακτηρισμών κι αντιπαραθέσεων ισχύει.Απαγορεύονται.Αν έχεις πρόβλημα κι αισθάνεσαι προσεβλημένος,πατάς το κουμπάκι και θα επιληφθούν οι αρμόδιοι διαχειριστές.

Με την ευκαιρία.Ν.Μπαβιόλη για δές σε παρακαλώ,τον έσχατο κλώνο, που εχει το ίδιο pc με το παληκάρι με τις αγάπες στο αβατάρ του,το οποίο πάλι πρέπει να είναι κλώνος του γνωστού κυρίου με τα...1000 πρόσωπα:flipout:

ρε παιδια τι 75 εuρο το buena vista εμενα κοροιδο με πιασανε και το πηρα 36,5

Attachments

• ΓŽβ€’ΓŽΒΉΓŽΒΊΓΕ’ΓŽΒ½ΓŽΒ± 171.jpg
    ΓŽβ€’ΓŽΒΉΓŽΒΊΓΕ’ΓŽΒ½ΓŽΒ± 171.jpg
    82.5 KB · Views: 25
  • ΓŽβ€’ΓŽΒΉΓŽΒΊΓΕ’ΓŽΒ½ΓŽΒ± 172.jpg
    ΓŽβ€’ΓŽΒΉΓŽΒΊΓΕ’ΓŽΒ½ΓŽΒ± 172.jpg
    89.9 KB · Views: 23
  • ΓŽβ€’ΓŽΒΉΓŽΒΊΓΕ’ΓŽΒ½ΓŽΒ± 173.jpg
    ΓŽβ€’ΓŽΒΉΓŽΒΊΓΕ’ΓŽΒ½ΓŽΒ± 173.jpg
    48.7 KB · Views: 26
  • ΓŽβ€’ΓŽΒΉΓŽΒΊΓΕ’ΓŽΒ½ΓŽΒ± 179.jpg
    ΓŽβ€’ΓŽΒΉΓŽΒΊΓΕ’ΓŽΒ½ΓŽΒ± 179.jpg
    83.4 KB · Views: 21
Από ό,τι φαίνεται Κύριε DIPIE δεν νομίζω να έχεις αντιληφθεί τίποτα από την όλη κουβέντα και δεν νομίζω να αξίζει να ασχολούμε μαζί σου.
Από τη στιγμή που υπάρχει όλη η κουβέντα, μπορεί ο κάθε λογικά σκεπτόμενος να καταλάβει το τί συμβαίνει.
Όσο για τους αρμόδιους ούτε ξέρω ούτε θα πατήσω κανένα κουμπάκι για να επιληφθούν του προβλήματος που δημιούργησες.
Νομίζω ότι θα πρέπει να το κάνουν από μόνοι τους.
Από τα γραφόμενά σου, υποθέτω ότι δεν έχουν επιληφθεί μέχρι στιγμής γιαυτό και συνεχίζεις.

Επί της ουσίας του θέματος και των ανατρεπτικών στοιχείων που παρέθεσα που αποκαθιστούν την αλήθεια ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.
Τι να πεις; Το λιγότερο που θα μπορούσες να κάνεις είναι να ζητήσεις συγνώμη.

Δεν μπορείς να διακρίνεις τη συκοφαντία, το φεύδος, την παραπληροφόρηση που με θίγουν ως άτομο και ως επαγγελματία, από την υπεράσπιση της αλήθειας;;Λ.Σ.

Από ό,τι φαίνεται Κύριε DIPIE δεν νομίζω να έχεις αντιληφθεί τίποτα από την όλη κουβέντα και δεν νομίζω να αξίζει να ασχολούμε μαζί σου.
Από τη στιγμή που υπάρχει όλη η κουβέντα, μπορεί ο κάθε λογικά σκεπτόμενος να καταλάβει το τί συμβαίνει.
Όσο για τους αρμόδιους ούτε ξέρω ούτε θα πατήσω κανένα κουμπάκι για να επιληφθούν του προβλήματος που δημιούργησες.
Νομίζω ότι θα πρέπει να το κάνουν από μόνοι τους.
Από τα γραφόμενά σου, υποθέτω ότι δεν έχουν επιληφθεί μέχρι στιγμής γιαυτό και συνεχίζεις.

Επί της ουσίας του θέματος και των ανατρεπτικών στοιχείων που παρέθεσα που αποκαθιστούν την αλήθεια ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.
Τι να πεις; Το λιγότερο που θα μπορούσες να κάνεις είναι να ζητήσεις συγνώμη.

Δεν μπορείς να διακρίνεις τη συκοφαντία, το φεύδος, την παραπληροφόρηση που με θίγουν ως άτομο και ως επαγγελματία, από την υπεράσπιση της αλήθειας;;Λ.Σ.

Δεν είμαι δικαστής:flipout:

Ναί καλύτερα να μην ασχολείσαι μαζί μου-bye-

Within three days of the project's birth, Cooder, Gold and de Marcos had organized a large group of performers and arranged for recording sessions to commence at Havana's EGREM Studios, formerly owned by RCA records, where the equipment and atmosphere had remained unchanged since the 1950s.[3] Communication between the Spanish and English speakers at the studio was conducted via an interpreter, although Cooder reflected that "musicians understand each other through means other than speaking".[1]
http://en.wikipedia.org/wiki/Buena_Vista_Social_Club_(album)#Background_to_the_recording

Αποκαλύπτουμε το Μέγα σκάνδαλο, την Αμερικάνικη συνομωσία, τον ανθρωποφάγο Ιμπεριαλίασμό και τον ανάλγητο καπιταλισμό

Οι Αμερικάνοι της RCA έκαναν ψηφιακά πειράματα με Dat πάνω στο κεφάλι των ανυποψίαστων Κουβανών από τη δεκαετία του 50

Κώστα... για ζήτα μια συγνώμη...
Dipie... γιατί αρπάζεσαι;
Κε Στεφανίδη ... δεν χρειάζεται ένταση

Communication between the Spanish and English speakers at the studio was conducted via an interpreter, although Cooder reflected that "musicians understand each other through means other than speaking".[1]
Αυτοί τα κατάφεραν να καταλάβουν ο ένας τον άλλο, εμείς στα Ελληνικά να δω πότε;
περαστικά μας ... :flipout:

Last edited:
Areito: Estudio 101

Instalación con más de 60 años de construido, que guarda en sus rincones el eco de las imprescindibles voces e instrumentistas que marcaron la música del siglo XX en Cuba.

Aquí se guardan además celosamente miles de cintas matrices que recogen lo más auténtico de todas las épocas, figuras como Benny Moré, Nat King Cole, Josephine Baker, Bola de Nieve, Elena Burke, Omara Portuondo, Rosita Fornés, Celina González, Silvio Rodríguez, Pablo Milanés, Amaury Pérez, Sara González, Chucho Valdés, Los Van Van los artistas que integran el Buena Vista Social Club por sólo mencionar algunos de los grandes de la música de todos los tiempos.

• Grabadora masterizadora:

Sony PCM 2700A R-DAT, CD Player Marantz PMD 321. Cassettera Marantz PM 502.

Otros:

También posee un Protools PTIII Ver 4.01 con 9 Gigas de disco duro externo, en una Power Mac 7100 NUBUS con interfase para ADAT y I/0 882

μην μου πείτε ότι γράφουν τα μάστερ σε DAT ΘΑ ΠΕΘΑΝΩΩΩΩ :flipout:

http://www.egrem.com.cu/egrem/estudios/es_areito101.asp

για την ακρίβεια λέει :
• Grabadora:
Studer A80 VU MK IV, 24 ch,2" 15& 30 ips con sistema reductor de ruido Dolby, Spectral Recording, Dolby XP-24SR .

• Grabadora masterizadora:
Sony PCM 2700A R-DAT, CD Player Marantz PMD 321. Cassettera Marantz PM 502.

Τι πάει να πεί ακριβώς δεν ξέρω...

Τώρα όμως είναι και 2008. Το 1996 που έγινε η ηχογράφηση τι είχαν ;

Μη μου το σβήσει κανείς ως άσεχτο ... είναι απολύτως σχετικό με τον τίτλο και όλα τα άλλα που έπεσαν στο θέμα ... και από πλατώ εεεε;

http://www.youtube.com/watch?v=spgPBoKzvFc

Τα δάχτυλα μας...... προσοχή πολύ προσοχή... στα δάχτυλα μας

Last edited: