vas silis
AVClub Enthusiast
- 26 May 2008
- 834
Re: Απάντηση: Dark Side of the Moon
......
Πρός Vas silis.Εκ των συμφραζομένων μέχρι που έγραψα το το απ' ότι "φαίνεται μή",αυτή ήταν η άποψη που διαμόρφωσα.Θα μου απαγορέψεις να έχω άποψη;
Ποτέ και δεν έχω αυτό το δικαιώμα. Μπορώ να ασκήσω όμως και έγω την κριτική μου. Και απλά αναρωτιέμαι μέχρι του ποιού σημείου πρέπει να φτάνει η άποψη ειδικά του συντονιστή που πρέπει να κρατήσει ισορροπίες.
Ωστόσο,το κύριο δεν ήταν-ούτε είναι αυτό.Η τοποθέτησή μου είχε να κάνει(και φυσικά ισχύει και τώρα),με αποφυγή προσωπικών χαρακτηρισμών κι εκφράσεις του τύπου "μας πιάνουν τον κ..ο".Θεωρείς εσύ ή οποιοσδήποτε άλλος,ότι είναι αυτά συστατικά διαλόγου επιπέδου και έπρεπε να αφεθούν να συνεχισθούν;
Μα εδώ πρωτού βρούμε τη αλήθεια, με κάποιο τρόπο, κατηγορήθηκε ο Στεφανίδης ότι είναι απατεώνας επειδή το είπε ο Κόγιας και εσύ σχεδόν συμφώνησες και μια αγαθή καθημερινή έκφραση για το πιάσιμο του πισινού που δεν είναι δα και μοφή ούτε και χαρακτηρισμος προς κανένα αυτό μας χάλασε; είμαστε ενήλικες πιστεύω και δεν θα σοκάρουμε κανένα. Το να λέμε κάποιον απατεώνα χώρις να ξέρουμε σίγουρα αυτό όμως είναι πολύ χοντρό.
......