Deadpool & Wolverine

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    22
Ενθαρρυντικο ειναι οτι ο Rhett Reese ειναι και στην τριτη ταινια επικεφαλής της ομαδας σεναριου.

Να δουμε και ο σκηνοθετης αν θα αλλαξει κατι απο το υφος του deadpool

Επιτέλους ρε φίλε, επιτέλους. Marvel Jesus has just saved Marvel. Η ταινία απλά τα σπάει. Δεν έχω λόγια. Το καλύτερο ίσως Deadpool.
Όταν ο Logan βάζει και την μάσκα, στην κυριολεξία ήθελα να κλάψω. Α ρε Fox τι μας κράταγες τόσα χρόνια.
Ας ελπίσουμε να αλλάξει η Disney και να καταλάβει τι σημαίνει πραγματικό σενάριο χωρίς wokeίλες.
Βάλτε poll ρε να βάλουμε καταπληκτική εκατό φορές.

• Like
Reactions: vadergr
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Aπο αυτο το τελευταιο τρειλερ και μονο φτιαχτηκα

τεταρτη που γυριζω αθηνα θαναι το πρωτο που θα τιμησω

Wolverine, Why The Yellow Suit? (2024) 4K Scene | Deadpool & Wolverine Movie Clip​

Πολύ φοβάμαι πως θα είναι απλά ένα cameo festival.
Μιας και μπορώ να απαντήσω τώρα. Έχει άπειρους χαρακτήρες, που δεν είναι πρωταγωνιστές. Ότι είχε η Fox, πάνω κάτω. Αλλά δεν τους έχει απλά cameo. Έχουν αρκετό χρόνο εικόνας και σχέση με το σενάριο. Γενικά, δεν με ξένισε καμία αναφορά ή cameo. Ίσως, το ότι οι χαρακτήρες των προηγούμενων, είχαν ελάχιστο χρόνο και μηδέν πραγματική συμμετοχή, εκτός Πίτερ. We love Peter.

Δεν έχω λόγια.
Marvel Jesus indeed.

Ούτε μια μέτρια ατάκα.
Επικός φόρος τιμής στην Fox.
Cameos που δεν περιμένει κανείς.

Ελπίζω να πήρε το μήνυμα η Disney και να καταλάβει τι χρειάζονται οι ταινίες της.

9.5/10 διότι 10/10 παίρνουν μόνο όλες οι star wars ταινίες :P

• Like
Reactions: Maestro
Δεν έχω λόγια.
Marvel Jesus indeed.

Ούτε μια μέτρια ατάκα.
Επικός φόρος τιμής στην Fox.
Cameos που δεν περιμένει κανείς.

Ελπίζω να πήρε το μήνυμα η Disney και να καταλάβει τι χρειάζονται οι ταινίες της.

9.5/10 διότι 10/10 παίρνουν μόνο όλες οι star wars ταινίες :p

Μέχρι τελείας. Η πρώτη ταινία Μαρβελ που, όχι απλά δεν κοιμήθηκα, αλλά απόλαυσα, μετά απο 10+ χρόνια. Κορυφαίες ατάκες, πολλές από τις οποίες βέβαια σκότωναν οι υπότιτλοι.

Κρίμα που -πάλι- μου τη χάλασε το σινεμά, αυτή τη φορά το “πολύ” Sphera που, ενώ είχε εξαιρετικά προσεγμένη εικόνα, κάτι έτρεχε με το κεντρικό κανάλι με τις ομιλίες να ακούγονται muffled και υπερβολικά processed.

• Like
Reactions: vadergr
Tι ηταν αυτο θεε μου .......

Δεν το πιστευει ανθρωπινος νους οτι εφτιαξαν τετοιο επικο σοου.

Δηλαδη 100 σεναριογραφους να ειχες βαλει και να τους ειχες ζητησει τετοιο επικο πανηγυρι με τοσες ουσιαστικες αναφορες δεν θα τα ειχαν καταφερει.

Μιλαμε για επιτευγμα που σε κανει να χαμογελας και να κραυγαζεις απο την αρχη ως το τελος.

Πρεπει να εισαι και γνωστης ομως και να παρακολουθουσες λιγο.....

θα επανερθω μετα απο λιγες μερες να το χωνεψει το dna μου αυτο που θαυμασα.

Μέχρι τελείας. Η πρώτη ταινία Μαρβελ που, όχι απλά δεν κοιμήθηκα, αλλά απόλαυσα, μετά απο 10+ χρόνια. Κορυφαίες ατάκες, πολλές από τις οποίες βέβαια σκότωναν οι υπότιτλοι.

Κρίμα που -πάλι- μου τη χάλασε το σινεμά, αυτή τη φορά το “πολύ” Sphera που, ενώ είχε εξαιρετικά προσεγμένη εικόνα, κάτι έτρεχε με το κεντρικό κανάλι με τις ομιλίες να ακούγονται muffled και υπερβολικά processed.
Την είδα 2 φορές σε θερινό, μιας και είμαι διακοπές. Την 2η μάλιστα, με λάθος ενεργοποιημένο χρωματικό τροχό, με αποτέλεσμα τεράστιες μπλέ και κόκκινες κουκίδες σε όλη την οθόνη.
Δεν με χάλασε ούτε στο ελάχιστο, λόγω το πόσο ήθελα να το δω ξανά. Και θα το ξαναδώ εάν μπορέσω, αλλιώς θα το απολαύσω στο προβόλι στο σπίτι όταν βγει.

Tι ηταν αυτο θεε μου .......

Δεν το πιστευει ανθρωπινος νους οτι εφτιαξαν τετοιο επικο σοου.

Δηλαδη 100 σεναριογραφους να ειχες βαλει και να τους ειχες ζητησει τετοιο επικο πανηγυρι με τοσες ουσιαστικες αναφορες δεν θα τα ειχαν καταφερει.

Μιλαμε για επιτευγμα που σε κανει να χαμογελας και να κραυγαζεις απο την αρχη ως το τελος.

Πρεπει να εισαι και γνωστης ομως και να παρακολουθουσες λιγο.....

θα επανερθω μετα απο λιγες μερες να το χωνεψει το dna μου αυτο που θαυμασα.
Έλα, παραδέξου το. Όταν

ο Woolverine έβαλε τα χέρια πίσω και φόρεσε την μάσκα

έκανες τσισάκια, έτσι?

Εγω τσισακια εκανα οταν ειδα τις 4 variants του .......

Ριγη συγκινησης για μερικα απο τα καλυτερα κομικς που εχω ποτε διαβασει

Σε μένα έπεσε επικό χειροκρότημα στην αίθουσα σ'αυτή τη φάση.

ακομα χαμογελαω σαν μαλακας

Επρεπε να το κανει και με την πορτοκαλοκαφε να ολοκληρωθουμε.

ενταξει δεν υπαρχουν οι τυποι πρεπει να ζουν την πιο μεγαλη τους στιγμη στο franchise.

Το είδα χτες με τη σύζυγο-που δεν έχει δει ποτέ, ούτε μισή ταινία με σούπερ ήρωες. Το καταφχαριστηθήκαμε και οι δύο. Μόνη ένσταση το αίμα, θα μπορούσε να έλειπε όλη αυτή η σπλατεριά. Κατά τα άλλα σκέτη απόλαυση.

Αν δεν υπηρχε το -ψηφιακο- αιμα θα εβριζαν ολοι την Μαρβελ και την Ντισνευ οτι εκανε και αυτην την ταινια παιδικη.

Εγω απορω πως τα καταφεραν και εστριψαν το τιμονι αυτο.