Ενθαρρυντικο ειναι οτι ο Rhett Reese ειναι και στην τριτη ταινια επικεφαλής της ομαδας σεναριου.
Να δουμε και ο σκηνοθετης αν θα αλλαξει κατι απο το υφος του deadpool
Να δουμε και ο σκηνοθετης αν θα αλλαξει κατι απο το υφος του deadpool
Μιας και μπορώ να απαντήσω τώρα. Έχει άπειρους χαρακτήρες, που δεν είναι πρωταγωνιστές. Ότι είχε η Fox, πάνω κάτω. Αλλά δεν τους έχει απλά cameo. Έχουν αρκετό χρόνο εικόνας και σχέση με το σενάριο. Γενικά, δεν με ξένισε καμία αναφορά ή cameo. Ίσως, το ότι οι χαρακτήρες των προηγούμενων, είχαν ελάχιστο χρόνο και μηδέν πραγματική συμμετοχή, εκτός Πίτερ. We love Peter.Πολύ φοβάμαι πως θα είναι απλά ένα cameo festival.
Δεν έχω λόγια.
Marvel Jesus indeed.
Ούτε μια μέτρια ατάκα.
Επικός φόρος τιμής στην Fox.
Cameos που δεν περιμένει κανείς.
Ελπίζω να πήρε το μήνυμα η Disney και να καταλάβει τι χρειάζονται οι ταινίες της.
9.5/10 διότι 10/10 παίρνουν μόνο όλες οι star wars ταινίες![]()
Την είδα 2 φορές σε θερινό, μιας και είμαι διακοπές. Την 2η μάλιστα, με λάθος ενεργοποιημένο χρωματικό τροχό, με αποτέλεσμα τεράστιες μπλέ και κόκκινες κουκίδες σε όλη την οθόνη.Μέχρι τελείας. Η πρώτη ταινία Μαρβελ που, όχι απλά δεν κοιμήθηκα, αλλά απόλαυσα, μετά απο 10+ χρόνια. Κορυφαίες ατάκες, πολλές από τις οποίες βέβαια σκότωναν οι υπότιτλοι.
Κρίμα που -πάλι- μου τη χάλασε το σινεμά, αυτή τη φορά το “πολύ” Sphera που, ενώ είχε εξαιρετικά προσεγμένη εικόνα, κάτι έτρεχε με το κεντρικό κανάλι με τις ομιλίες να ακούγονται muffled και υπερβολικά processed.
Έλα, παραδέξου το. ΌτανTι ηταν αυτο θεε μου .......
Δεν το πιστευει ανθρωπινος νους οτι εφτιαξαν τετοιο επικο σοου.
Δηλαδη 100 σεναριογραφους να ειχες βαλει και να τους ειχες ζητησει τετοιο επικο πανηγυρι με τοσες ουσιαστικες αναφορες δεν θα τα ειχαν καταφερει.
Μιλαμε για επιτευγμα που σε κανει να χαμογελας και να κραυγαζεις απο την αρχη ως το τελος.
Πρεπει να εισαι και γνωστης ομως και να παρακολουθουσες λιγο.....
θα επανερθω μετα απο λιγες μερες να το χωνεψει το dna μου αυτο που θαυμασα.
Έλα, παραδέξου το. Όταν
ο Woolverine έβαλε τα χέρια πίσω και φόρεσε την μάσκα
έκανες τσισάκια, έτσι?
Σε μένα έπεσε επικό χειροκρότημα στην αίθουσα σ'αυτή τη φάση.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.