Δέκτες mpeg-4 της Crystal Audio

Re: Δέκτες MPEG4 της CRYSTAL AUDIO

Αν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα τον επιστρέφουμε για αντικατάσταση στο κατάστημα που αγοράστηκε ή ψάχνουμε την αντιπροσωπεία? (Δυστυχώς στον ένα από τους 2 που έχω χάλασε η οθόνη μπροστά και δεν ανάβει η πάνω σειρά από τα LED.)

Καλημέρα και από μένα!

Έχω τον HD από την προηγούμενη εβδομάδα και μέχρι στιγμής όλα καλά!

Ένα + που ήθελα να προσθέσω και θεωρώ αρκετά σημαντικό, είναι ότι όταν κλείνει ο δέκτης κλείνει και την παροχή στο USB και σβήνει τον δίσκο.

Χτες παρατήρησα το εξής φαινόμενο.

Έβλεπα μια ταινία avi και μου λέει η σύζυγος να το πάω λίγο πίσω γιατί έχασε έναν διάλογο.

Όταν το έκανα "rewind" με το πλήκτρο << αποσυγχρονίστηκε ο ήχος με την εικόνα. Όταν δε το έκανα "forward" με το πλήκτρο >> ξανασυγχρονίστηκε κανονικά.

Έχει συμβεί σε κανέναν από εσάς?

Αν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα τον επιστρέφουμε για αντικατάσταση στο κατάστημα που αγοράστηκε ή ψάχνουμε την αντιπροσωπεία? (Δυστυχώς στον ένα από τους 2 που έχω χάλασε η οθόνη μπροστά και δεν ανάβει η πάνω σειρά από τα LED.)

Αν τον εχεις παντως λιγοτερες απο 20 μερες θα σου συνιστουσα να πας στο καταστημα και να απαιτησεις νεο κομματι. Αλλιως ζητα πισω τα λεφτα σου και παρτο απο αλλου! Αλλιως καλο "τρεξιμο". Τους το χρωστας; ;)

Καλημέρα,

Tek_killa θα γίνει σήμερα το release? Να ετοιμάσουμε τις ταινίες; Να ψωνίσουμε μπύρες και ποπ κορν; :beerglass:

:drummer::award:
Καλημέρα,

Tek_killa θα γίνει σήμερα το release? Να ετοιμάσουμε τις ταινίες; Να ψωνίσουμε μπύρες και ποπ κορν; :beerglass:

Απάντηση: Δέκτες MPEG4 της CRYSTAL AUDIO

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΚΤΗ ΤΗΣ CRYSTAL AUDIO ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΑΣΧΕΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ.ΕΧΩ ΜΙΑ CRT PHILIPS 32'' KAI ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΕΡΑΙΑ (ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ).ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ.ΘΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΠΙΑΣΩ ΤΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΕΡΑΙΑ.

Μπράβο!! πιάνεις πολύ καλά τα αναλογικά με εσωτερική κεραία ;;
Καλά πού βρίσκεται το σπίτι σου, κάτω απο αναμεταδότη ;;

Κάτσε όπως είσαι, αφου πιάνεις πολύ καλά τα αναλογικά δέν χρειάζεται να πάς στα τωρινά ψηφιακά, όταν έρθει το HD σήμα τότε μάλιστα.

Ο μόνος λόγος για να πάρεις ψηφιακό δέκτη είναι (άν δεν έχεις dvd-recorder) για την δυνατότητα pvr που διαθέτουν, ωστε (μέσω εξωτερικού δίσκου)
να τα χρησιμοποιείς ώς βίντεο (.αμώτο αυτη η ΕΡΤ πότε θά κάνει ψηφιακά και τα: EΤ1, ΝΕΤ, ΕΤ3).

Χαιρετώ παιδιά! Έχουμε ένα θεματάκι της τελευταίας στιγμής με το update και δεν ενημέρωσα ως τώρα γιατί περιμένω από ώρα σε ώρα να λυθεί. Ζητώ συγγνώμη για την καθυστέρηση... Σύντομα θα έχετε νέα!

ok.ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ DTS DOWNMIX.ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ.ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ.ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΚΑΝΑ.ΣΑΝ ΔΕΚΤΗΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΒΛΕΠΩ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΣΑ.ΤΩΡΑ ΣΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΣΑΝ PLAYER ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΙΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΩ.εΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΗΝΩ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ CRYSTAL AUDIO.

Όλοι F5, λοιπόν... :computer:

Τελικά εμάς μας έφαγε το F5, αλλά μάλλον η CA πάτησε alt-F4 για σήμερα... Για να δούμε αύριο... -bye-

Πήρα σήμερα έναν ακόμα δεκτη HD και το μονο που κάνει είναι να αναβοσβήνει το μπλε led στην οθόνη του και να κάνει εναλλαγή μεταξύ του AV input στην TV μου μετα και να την γυρνάει σε αναλογικό σήμα με πολυ γρηγορη συχνοτητα..
Nice..

Xm.. πέρασα από το site τις C.A. και είδα ότι άλλαξε η σελίδα υποστήριξης με νέες εγγραφες όπως..

Αποκωδικοποιητές - High Definition
3. Ο αποκωδικοποιητής HD διαθέτει ένδειξη ώρας στην πρόσοψη; [Βασικό]
Ο αποκωδικοποιητής HD διαθέτει οθόνη ενδείξεων τεσσάρων ψηφίων η οποία προβάλλει τον αριθμό του καναλιού που παρακολουθείτε.

Χε, χε, τελικά κάποιος ακούει..
Και αφού ακούει..

7. Πόσα ΜΒ ή GB ανά ώρα καταλαμβάνουν οι εγγραφές μου; [Βασικό]
Η εγγραφή βίντεο καταλαμβάνει περίπου 40 έως και 50ΜΒ το λεπτό ή αλλιώς, περίπου 20 με 30GB την ώρα.

40ΜΒx60 λεπτα ή 50ΜΒx60 λεπτα = ?????
Δώστε σκληρούς δίσκους καλε εκεί στην C.A γιατί θα ξεμείνουμε..
Η πάρτε κάνα κομπιουτεράκι..
:grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Δέκτες MPEG4 της CRYSTAL AUDIO

Xm.. πέρασα από το site τις C.A. και είδα ότι άλλαξε η σελίδα υποστήριξης με νέες εγγραφες όπως..

Αποκωδικοποιητές - High Definition
3. Ο αποκωδικοποιητής HD διαθέτει ένδειξη ώρας στην πρόσοψη; [Βασικό]
Ο αποκωδικοποιητής HD διαθέτει οθόνη ενδείξεων τεσσάρων ψηφίων η οποία προβάλλει τον αριθμό του καναλιού που παρακολουθείτε.

Χε, χε, τελικά κάποιος ακούει..
Και αφού ακούει..

7. Πόσα ΜΒ ή GB ανά ώρα καταλαμβάνουν οι εγγραφές μου; [Βασικό]
Η εγγραφή βίντεο καταλαμβάνει περίπου 40 έως και 50ΜΒ το λεπτό ή αλλιώς, περίπου 20 με 30GB την ώρα.

40ΜΒx60 λεπτα ή 50ΜΒx60 λεπτα = ?????
Δώστε σκληρούς δίσκους καλε εκεί στην C.A γιατί θα ξεμείνουμε..
Η πάρτε κάνα κομπιουτεράκι..
:grinning-smiley-043
50 mb το λεπτο μας κανει 20GB ΤΗΝ ΩΡΑ;
μαλιστα.φοβερoi στα μαθηματικα τα παιδια της crystal.......

Last edited:

Καλημέρα...

Το Firmware Update είναι πλεον διαθέσιμο!
Μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ

Παραθέτω παρακάτω και τις οδηγίες που υπάρχουν και μέσα στο zip.

Οδηγίες εγκατάστασης νέου firmware για τους αποκωδικοποιητές HD:

Α. Όταν ο αποκωδικοποιητής είναι συνδεδεμένος με την τηλεόραση μέσω SCART
1. Αφού σώσετε το νέο firmware αρχείο με κατάληξη .AP σε μία συσκευή stick USB (FAT32), τοποθετήστε τo stick USB στην είσοδο USB του αποκωδικοποιητή
2. Πατήστε MENU από το τηλεχειριστήριο και πλοηγηθείτε στο σημείο USB.
3. Πατήστε ΠΟΛΥΜΕΣΑ > OK> ΜΟΥΣΙΚΗ>OK και επιλέξτε το αρχείο με κατάληξη .AP
4. Πατήστε ΟΚ για να ξεκινήσει η εγκατάσταση. Αφού περιμένετε 2 λεπτά, βγάλτε τον αποκωδικοποιητή από την πρίζα.
5. Τοποθετήστε ξανά τον αποκωδικοποιητή στη πρίζα και ενεργοποιήστε τον.
6. Η εγκατάσταση έχει ολοκληρωθεί.

Β. Όταν ο αποκωδικοποιητής είναι συνδεδεμένος με την τηλεόραση μέσω HDMI
1. Αφού σώσετε το νέο firmware αρχείο με κατάληξη .AP σε μία συσκευή stick USB (FAT32), τοποθετήστε τo stick USB στην είσοδο USB του αποκωδικοποιητή
2. Πατήστε MENU από το τηλεχειριστήριο και πλοηγηθείτε στο σημείο USB.
3. Πατήστε ΠΟΛΥΜΕΣΑ > OK>ΜΟΥΣΙΚΗ>OK και επιλέξτε το αρχείο με κατάληξη .AP
4. Πατήστε ΟΚ για να ξεκινήσει η εγκατάσταση.
5. Στην οθόνη σας θα εμφανιστεί η μπάρα προόδου της εγκατάστασης.
6. Με την ένδειξη ολοκλήρωσης της εγκατάστασης στην οθόνη της τηλεόρασης, βγάλτε τον αποκωδικοποιητή από την πρίζα.
7. Τοποθετήστε ξανά τον αποκωδικοποιητή στη πρίζα και ενεργοποιήστε τον.
8. Η εγκατάσταση έχει ολοκληρωθεί.

Βελτιώσεις και αλλαγές νέου software
• Ενεργοποίηση Timeshift λειτουργίας με ένα πλήκτρο
• Βελτιστοποίηση μεγέθους υποτίτλων στην αναπαραγωγή αρχείων DivX , Avi
• Βελτίωση λειτουργίας GOTO
• Για την αλλαγή καναλιού ίδιας συχνότητας κατά τη διάρκεια εγγραφής, πατήστε ΟΚ και επιλέξτε το κανάλι από τη λίστα που εμφανίζεται στην οθόνη.
• Για την αλλαγή ASPECT Ratio στα αρχεία ταινιών επιλέξτε ένα κανάλι ψηφιακής εκπομπής MPEG2 πχ. το κανάλι PRISMA. Πατήστε το πλήκτρο ASPECT και επιλέξτε τη μορφή που θέλετε να έχει η ταινία που θα δείτε. Στη συνέχεια ξεκινήστε την αναπαραγωγή της ταινίας. To ASPECT που έχετε επιλέξει συνεχίζει να είναι επιλεγμένο κατά την αναπαραγωγή της ταινίας.

Σωστό είναι. Πρώτο στο πινακάκι της σελίδας είναι το link για το download.