Δέκτες Spiderbox (HD 9000, HD Combo, SD 5000)

Re: Spiderbox 9000HD και 5000SD.

ποστ 434 στο παρον Thread (στην δευτερη σελιδα απο το περιοδικο και δεξια ειναι ενα μαγαζι στην Αθηνα που το πουλαει) τωρα για αντιπροσωπος δεν ξερω αν ειναι

παιδια αγοραστε ατο απο οπου θελετε οπου σας συμφαιρει

αυτο το επιασε η ΑΡΑΧΝΗ HD

και η αποκρυπτογραφιση σε dvb card

1.0°W 11530,V,14000 Turbo-QPSK ARQIVA HD UKI 1602 (ARQIVA) 4:2:2(DVB-S2)

οποιος και να το πουλαει βοηθεια θα δωσει στο forum και στα μελη που θα το αγορασουν
δεν νομιζω φιλε Αλεx

Απάντηση: Spiderbox 9000HD και 5000SD.

Σύμφωνοι, αλλά είναι ο μόνος που πουλάει τον δέκτη στην Ελλάδα. Τουλάχιστον επίσημα.

Προφανώς εννοεί ότι έκανε blind scan με τον δέκτη, το βρήκε, αλλά επειδή ο δέκτης δεν παίζει αυτό το φορμά το άνοιξε από την κάρτα στο pc...

Εέεεεεπ.
1.0°W 11530,V,14000 Turbo-QPSK ARQIVA HD UKI 1602 (ARQIVA) 4:2:2(DVB-S2)

Αφού δεν δείχνει 4:2:2. Εννοείς οτι το βγάζεις από DVB με είσοδο το spiderbox ?
Τι δεν καταλαβαίνω ?

Σίμος

σε ξεχωριστη καρτα το αποκωδικοποιησα το επιασα με τον δεκτη
χρησιμοποοιησα τον CODEC DScaler version 0.0.6.0 για να το δω

εχω διπλα την τηλεοραση με τον υπολογιστη
ενα καλωδιο φευγει απο την εξοδο της καρτας γραφικων και συνδεετε στην τηλεοραση σε δευτερη θεση hdmi
η αραχνη βοηθησε στην ευρεση καθοτι ειχα την ιδεα να σκαναρω τον thor
εντελως τυχεα ξεπροβαλε η δεσμη και την μοιραστικα μαζι σας:beatnik2:

@Teomad
Ευχαριστώ για την συμβουλή. Δεν δούλεψε βέβαια, αλλά αυτό δεν είναι δικό σου φταίξιμο. Μάλλον χαλασμένο remote μου έτυχε. Τέσπα έστειλα email και μου είπαν να το στείλω πίσω, να μου στείλουν καινούριο.

Θέλω να ρωτήσω όλους το εξής. Το τηλεκοντρόλ δούλευε σε όλους με το που ανοίξατε την συσκευασία ή ήθελε ΚΑΙ ρύθμιση ?

Ευχαριστώ πολύ

Σίμος
Με τη μια και χωρίς καμμία ρύθμιση.

Με τη μια και χωρίς καμμία ρύθμιση.

δοκιμασε να ρυθμισεις και την τv σου να την χειριζεσαι με το τηλεκοντρολ εχω γραψει ποιο πισω την διαδικασια απλα ψαξε στο manual του δεκτη τον τριψηφιο αριθμο εκτος αν το εκανες ηδη :tee:

τι να σου πω φιλε μου εισαι ατυχος παντος με την μικρη ατυχια που ειχες μαθαμε πως δουλευει ενα universal τηλεκοντρολ εγω πρωτη φορα ειχα στα χερια μου τετοιο σε δεκτη και το προβλημα σου μας εκανε να ψαχτουμε στις λειτουργιες του ετσι για να το διακομοδισουμε και λιγακι μη με παρεξιγεις:flipout:

Ε δεν θα κοιτάς και τον δέκτη..... τα κουμπάκια τι τα έχει επάνω του ????