Πολυ δυσκολο θεμα η επιλογη TV.
Κι εγω εψαχνα,διαβαζα,συγκρινα και τελικα απο τη στιγμη που "ψωνισα" δεν εχω ξανασχοληθει με τεχνικα κι αν η Χ ηταν τελικα καλυτερη απο την Ψ,αν τους επιασα ή με επιασαν κοροιδο.
Με εξαιρεση λοιπον τις Pioneer που εκαναν μπαμ,ολες οι αλλες μου φαινονταν πανω κατω στο ιδιο επιπεδο.Καπως ετσι,λιγο πριν τρελαθω τελειως με τις τιμες,προδιαγραφες,μοντελα κλπ κλπ πηρα μια Panasonic 42PZ70E(plasma)
Στο καταστημα επαιζε απο μετρια εως χαλια,αλλα ηταν λαθος ρυθμισμενη.Δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος(και απο το μοντελο και απο την τεχνολογια plasma).Χρησιμοποιειται και με το HTPC(εδω καταλαβαινεις το 1080p) και για παιχνιδια απο τον καναπε.Δεν ξερω αν καποια αλλη θα επαιζε καλυτερα τελικα,αλλα δεν με απασχολει κιολας,αφου αυτη που απεκτησα καλυπτει 100% τις αναγκες μου.
Τα γραφω ολα αυτα γιατι πηγα ουκ ολιγες φορες στο "τριγωνο" και δεν εβγαζα ακρη.
Ας βαλω και μια TV που θα ηταν στη λιστα μου αν αγοραζα τωρα
Panasonic Viera TH-50PZ80E Plasma TV 50' Full HD
ΥΓ δεν ειμαι απο αυτους που πιστευουν οτι το δικο τους ειναι καλυτερο ολων