Δεν ειναι πρωταπριλιάτικο! Αγοράζω TV!

Εννοείται πως δεν χρειάζεται να την αποκλείσει, απλά είπα τι θα έκανα εγώ στην θέση του και για ποιους λόγους. Μπορεί η W4000 να είναι πάρα πολύ καλή επιλογή για τα λεφτά της, αλλά πιστεύω πως η έλλειψη των 100Hz και η επεξεργασία που χρησιμοποιεί την κατατάσσουν απέναντι σε άλλες τηλεοράσεις και όχι απέναντι στις ZF355 και Α656.

Ναι μπορεί να μην αντιμετωπιζει ευθεως τις ZF355 και Α656 λογω έλλειψης 100Hz αλλα με τα λεφτα που θα κοστιζει μπορεί έστω και οριακα να χτυπήσει την 52W4000

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Δεν ειναι πρωταπριλιάτικο! Αγοράζω TV!

Και γιατι το εκανες αυτο αν επιτρεπεται? Δεν σου αρεσε η τηλεοραση?:ernaehrung004:

γιατι αρεσε περισοτερο στον γειτονα

Ακομη και για τιμη sony center είναι εξαιρετικη.Υπολογιζω στα 2100 ίσως και 2 χιλιαρικα στουσ γνωστους αγνωστους.Ενα επιπλεον + είναι και τα 4 χρονια εγγυηση

Επαναλαμβάνω οτι τουλάχιστον μέχρι στιγμής τις εντυπώσεις έχουν κλέψει η πενηντάρα LG PG6000 και η 46άρα Samsung A656.. Αλλα λέω να αναμένω λίγο και να ψωνίσω μετά τo Euro...

Επαναλαμβάνω οτι τουλάχιστον μέχρι στιγμής τις εντυπώσεις έχουν κλέψει η πενηντάρα LG PG6000 και η 46άρα Samsung A656.. Αλλα λέω να αναμένω λίγο και να ψωνίσω μετά τo Euro...

Την PG6000 την εχεις δει απο κοντα Γιωργο?

Παντως αν γινει τελικα και παρει ο Γιωργος τιβι ο προεδρος να μαι εγω!!Να γινει και τελετη παραδοσης-παραλαβης παρακαλω......

Την PG6000 την εχεις δει απο κοντα Γιωργο?

Την είδα χτες Γιάννη το απόγευμα που είχα πεταχτεί λίγο στο γνωστό τρίγωνο του διαβόλου στο Μαρούσι (ΜΜ - Mall - Ηλεκτρονική). Aν και δεν είχα πολύ χρόνο στην διάθεσή μου έπαιξα λίγο μαζί της και ομολογώ οτι με εντυπωσίασε.. Στο κατάστημα έπαιζε ένα BR (το Spiderman 3) και σε HD δεν έχω σχόλια για την ποιότητα της εικόνας, έμεινα άφωνος (βοηθάει και το μέγεθος :music-smiley-005:) ..
Κατόπιν έπαιξα λίγο με το τηλεκοντρόλ στα αναλογικά κανάλια και μπορώ να πώ οτι αυτό που είδα (πα ρόλους τους περιορισμούς που επιβάλλει μια τέτοια παρακολούθηση σε ένα πολυκατάστημα) μου άρεσε αρκετά. Άριστο μαύρο (τηρουμένων των αναλογιών, χρώματα, αντίθεση, και καλή κίνηση αλλά στα μάτια μου - και αυτό είναι που δεν περίμενα - ελαφρώς υποδεέστερη από την Samsung A656 η οποία μου φάνηκε με βραχεία κεφαλή καλύτερη. Ισως να βοηθάει οτι είναι μικρότερη και φαίνεται πιο "compact" σε σχέση με την LG

Προφανώς θα προσπαθήσω να τις ξαναδώ αρκετές φορές και να σχηματίσω καλύτερη γνώμη

Παντως αν γινει τελικα και παρει ο Γιωργος τιβι ο προεδρος να μαι εγω!!Να γινει και τελετη παραδοσης-παραλαβης παρακαλω......

Προβλέπω πολύ ζήτηση.. Ρε μπας και πρέπει να πάρω τηλεοραση εγώ για να ζωντανέψει το κόμμα ; :BDGBGDB55:

Το κομμα θα μενει ζωντανο δεν σβηνει έτσι κι εγω να παρω παλι θα μεινουν αναποφασιστοι.....

Την είδα χτες Γιάννη το απόγευμα που είχα πεταχτεί λίγο στο γνωστό τρίγωνο του διαβόλου στο Μαρούσι (ΜΜ - Mall - Ηλεκτρονική).

Και εγω σε αυτο το τριγωνο κινουμαι οταν ανεβαινω Αθηνα.:2thumb22sup:

Θα φερω και μετρητικα μηχανηματα οταν θα παμε μαζι επισκεψη.::flipout:

Γιώργη, εφόσον θέλεις να βλέπεις καλή εικόνα και σε SD και ειδικά αν αυτό γίνεται μέσω Νόβα, τότε νομίζω οτι οι 46 ίντσες για τα 3.3 μέτρα που είναι η απόσταση θέασης είναι υπεραρκετές!

Η 50' απο ένα σημείο και μετά θα σε κουράσουν αφάνταστα, πάντα μιλώντας για SD κανάλι μέσω Νοβα.
Εκεί, θα βλέπεις κάθε λογής λεπτομέρεια και κάθε μειονέκτημα που υπάρχει στην εικόνα και δεν θα ευχαριστιέσαι .. ειλικρινά σου μιλάω θα καταριέσαι την ώρα και την στιγμή !!!
Φίλος με 40' LCD Sony, βλέπει τα αναλογικά κανάλια απο κεραία κλάσεις ανώτερα απο εμένα που τα βλέπω μέσω Νόβα.

Αν βέβαια βλέπεις SD απο κεραία, τότε το πράγμα αλλάζει.

υ.γ Η ΝΟΒΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΡΑ ΠΑΙΔΙΑ !!!!!!! :furious3:

υ.γ Οι plasma buzάρουν, αν έχεις ευαίσθητα αυτιά, πάνε σε σπίτι φίλου με plasma να διαπιστώσεις εκεί που είναι ήσυχο το περιβάλλον αν σε πειράζει αυτός ο ήχος.
Είναι μερικοί σαν κι εμένα που τους εκνευρίζει και είναι κι άλλοι που δεν τον αντιλαμβάνονται καν ..

Re: Απάντηση: Δεν ειναι πρωταπριλιάτικο! Αγοράζω TV!

Γεια σου Δημητρη.-bye-

Η NOVA οντως ειναι για τα μπαζα.

Απο τα 3.5 μετρα περιπου νομιζω οτι θα ειναι υποφερτη σε 50" αλλα πιο πολυ με νοιαζει να βλεπω DVD και BluRay αργοτερα οποτε μαλλον θα την κανω την κινηση. Βεβαια το σκεφτομαι και για 46" LCD. Θα δουμε.-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Δεν ειναι πρωταπριλιάτικο! Αγοράζω TV!

Γεια σου Δημητρη.-bye-

Η NOVA οντως ειναι για τα μπαζα.

Απο τα 3.5 μετρα περιπου νομιζω οτι θα ειναι υποφερτη σε 50" αλλα πιο πολυ με νοιαζει να βλεπω DVD και BluRay αργοτερα οποτε μαλλον θα την κανω την κινηση. Βεβαια το σκεφτομαι και για 46" LCD. Θα δουμε.-bye-

Γειά σου κι εσένα Γιάννη...-bye-

να σε δω να ανοίγεις νήμα

Ερώτηση άσχετου, τι τηλεόραση να πάρω ???

κι ας πεθάνω !!!!! :flipout::flipout::flipout::flipout:

Πολυ δυσκολο θεμα η επιλογη TV.

Κι εγω εψαχνα,διαβαζα,συγκρινα και τελικα απο τη στιγμη που "ψωνισα" δεν εχω ξανασχοληθει με τεχνικα κι αν η Χ ηταν τελικα καλυτερη απο την Ψ,αν τους επιασα ή με επιασαν κοροιδο.

Με εξαιρεση λοιπον τις Pioneer που εκαναν μπαμ,ολες οι αλλες μου φαινονταν πανω κατω στο ιδιο επιπεδο.Καπως ετσι,λιγο πριν τρελαθω τελειως με τις τιμες,προδιαγραφες,μοντελα κλπ κλπ πηρα μια Panasonic 42PZ70E(plasma)

Στο καταστημα επαιζε απο μετρια εως χαλια,αλλα ηταν λαθος ρυθμισμενη.Δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος(και απο το μοντελο και απο την τεχνολογια plasma).Χρησιμοποιειται και με το HTPC(εδω καταλαβαινεις το 1080p) και για παιχνιδια απο τον καναπε.Δεν ξερω αν καποια αλλη θα επαιζε καλυτερα τελικα,αλλα δεν με απασχολει κιολας,αφου αυτη που απεκτησα καλυπτει 100% τις αναγκες μου.

Τα γραφω ολα αυτα γιατι πηγα ουκ ολιγες φορες στο "τριγωνο" και δεν εβγαζα ακρη.

Ας βαλω και μια TV που θα ηταν στη λιστα μου αν αγοραζα τωρα
Panasonic Viera TH-50PZ80E Plasma TV 50' Full HD

ΥΓ δεν ειμαι απο αυτους που πιστευουν οτι το δικο τους ειναι καλυτερο ολων