ενας συναδερφος/φιλος εχει σπασει ακιδα σε μια DL160 και στελεχη σε αλλη DL160 και σε DL110.
να υπηρχε τροπος να περναγαν απο εκει μια βολτα (παλι) οι κεφαλες..
να υπηρχε τροπος να περναγαν απο εκει μια βολτα (παλι) οι κεφαλες..

ενας συναδερφος/φιλος εχει σπασει ακιδα σε μια DL160 και στελεχη σε αλλη DL160 και σε DL110.
να υπηρχε τροπος να περναγαν απο εκει μια βολτα (παλι) οι κεφαλες..![]()
Είναι για trained personnel να το πούμε διαφορετικά.
Επίσης να ξέρετε ότι ο σχεδιασμός στο μέλλον σε ό,τι αφορά τη Marantz τουλάχιστον θα προϋποθέτει εκπαιδευμένο προσωπικό με διαβάθμιση στα καταστήματα. Αυτό σημαίνει ότι για την επίδειξη των προϊόντων, αναλόγως κατηγορίας προϊόντων, μια από τις προϋποθέσεις θα είναι εκπαιδευμένο προσωπικό το οποίο θα κατέχει τα απαραίτητα πιστοποιητικά ενδεχομένως. Εγώ έχω ολοκληρώσει σχεδόν τα μισά μαθήματα, αλλά είναι μια διαδικασία που παίρνει χρόνο. Όσο μπορώ, τα μοιράζομαι μαζί σας, όσο είναι δυνατό και εφικτό βέβαια μέσα από ένα forum, αναλόγως και διαθέσιμου χρόνου ο οποίος ως γνωστόν είναι είδος πολυτελείας.
Γι' αυτό Κώστα λέω να πάμε ένα ταξιδάκι στην Ιαπωνία.... είσαι;
Να δεις πως δοκιμάζουν διαφορετικά εξαρτήματα οι sound engineers για να πετύχουν τον ήχο που θέλουν. Εμένα και μόνο στη σκέψη... μου σηκώνεται η τρίχα... . Κάποιοι άνθρωποι βλέπεις είναι σαν να δουλεύουν στην Disneyland...
Την επόμενη φορά που θα έρθεις και θα έχουμε χρόνο, θύμισε μου να στα δείξω live όλα αυτά.
pleο, να σε ρωτήσω που φαίνεται να ξέρεις αρκετά για τους marantz...
για μέτριες εντάσεις σε ένα μικρό χώρο (διαμέρισμα) η σειρά NR που είναι compact είναι καλή; αν κάποιος δεν πρόκειται να πάει σε κάτι πάνω από 5.1 αξίζει η χάνει σε ποιότητα ήχου;
δεν είναι τόσο θέμα χρημάτων όσο ότι δεν θα πιάσουν τόπο ούτε τα 7 κανάλια ούτε και οι εντάσεις γιατί ακούω σε σχετικά χαμηλό volume.
(έχω ενισχυτή σειράς nr και δεν ξέρω αν ο επομένως θα είναι πάλι από την ίδια σειρά ή αν θα πάω σε σειρά 5 ή 6)
σ' ευχαριστώ για την απάντηση
Πιστεύω ότι η απάντηση σ αυτό είναι ότι χάνει σε ισοστάθμιση πρωτίστως, σε ισχύ, features και συνδεσιμότητα. Είχα ακούσει ένα μοντέλο απ αυτή τη σειρά, νομίζω, ο Pleo θα θυμάται σίγουρα ποιο ακριβώς μοντέλο ακούσαμε, σαν ήχος εμένα με άφησε εντυπωσιασμένο όπως και στην κάλυψη χώρου που ήταν ο ανοιχτός χώρος της Ultimate audio, θυμάμαι είχα πει συγκεκριμένα, "αν δεν είχα σύστημα, αυτό θα το παιρνα τυφλά όπως είναι".
Ναι όντως αλλά εκεί υπήρχε "στρατηγική" επιλογή στα ηχεία με τα εμπρός ηχεία δαπέδου. Ήταν ο NR1509 και έπαιζε με τα ηχεία της σειράς T αν θυμάσαι που είναι ό,τι πρέπει για τέτοιες περιπτώσεις και subwoofer το PSW110. Επί της ουσίας τα T50 έχουν ένα γούφερ, τα άλλα δύο είναι παθητικοί ακτινοβολητές.
Βέβαια δεν λέει κάτι αυτό, το συνολικό αποτέλεσμα μετράει.
Και που να δεις πόσο λεπτό είναι το σύρμα που έχει για να φτιάξουν το πηνίο. 5 φορές πιο λεπτό από ανθρώπινη τρίχα.
Στο πρώτο screenshot από το βίντεο το τύλιγμα γίνεται με τη μηχανή ενώ στο δεύτερο ο τεχνίτης τραβάει το επιπλέον σύρμα και αυτό είναι τόσο λεπτό που δεν φαίνεται στο screenshot.
Η σελίδα με την φόρμα είναι ακόμη ανοικτή και μόλις έκανα αίτημα.
Αν θελήσουν θα το κάνουν.
Sent from my HUAWEI NXT-L29 using Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.