Είχα ένα δυσάρεστο εχθές, παρέδωσε πνεύμα ο 3600 μου, ακριβώς μετά από μια βδομάδα μετά την αγορα. Πρώτη φορά μου συμβαίνει... μεγάλη ατυχία. Μόλις άνοιξα τον ενισχυτή και τον γύρισα στο input του PS4 ακούστηκε ένα δυνατό ΤΣΑΦ από τον ενισχυτή (σαν του ρελε αλλά δυο φορές δυνατότερο). Από τότε, μόλις ανοίγει ξανακλεινει και δεν έστρωσε ούτε με reset.
Επικοινώνησα με το κατάστημα και θα τον επιστρέψω αύριο για σφραγισμένο κομμάτι...
Μεσα στην ατυχία σου είσαι και τυχερός. Αντε τώρα να τον είχες φέρει απο εξωτερικό, κοινώς κλάφτα. Αφού θα γίνει με την πρώτη αντικατάσταση χωρίς μα-μου όλα καλά.
Και αφού έχεις τον 3600 να ρωτήσω μιας και με καίει,έχεις δοκιμάσει το virtual atmos να μας πεις πως ακούγεται και αν με την παρούσα επιλογή χάνει στον ήχο κάπου αλλού ???
Μεσα στην ατυχία σου είσαι και τυχερός. Αντε τώρα να τον είχες φέρει απο εξωτερικό, κοινώς κλάφτα. Αφού θα γίνει με την πρώτη αντικατάσταση χωρίς μα-μου όλα καλά.
Και αφού έχεις τον 3600 να ρωτήσω μιας και με καίει,έχεις δοκιμάσει το virtual atmos να μας πεις πως ακούγεται και αν με την παρούσα επιλογή χάνει στον ήχο κάπου αλλού ???
Ακουσα εγώ atmos virtualiser, είναι αισθητό αλλά μη με ρωτήσετε εν συγκρίσει με κανονικό atmos γιατί το δεύτερο δεν το χω ακούσει ακόμα, σίγουρα πάντως σε λειτουργία on - off είναι αισθητή μια μετατόπιση της εικόνας του ήχου πιο ψηλά χωρίς να χάνει κάπου αλλού όσο λίγο άκουσα.
Και... χρυσή εγγύηση 4 ετών για αγορές συγκεκριμένων μοντέλων ενισχυτών Marantz από τις 3/12 έως τις 31/12!
Αφορά τα μοντέλα NR1200 , SR5014 , SR6013, SR6014, SR7013, SR8012.
https://etyt.gr/marantz-4-years-warranty/
Λέγε!!!!
Λεωνίδα ο σύνδεσμος δε λειτουργεί, λέει "page not found" κι όχι μόνο αυτό αλλά δε βρίσκω που μπορώ να περάσω την 4ετή εγγύηση πουθενά στη σελίδα τους.
Σε ποιο μενού ή υπομενού βρίσκεται η φόρμα της εγγύησης; Δοκίμασα και με Internet explorer μήπως έφταιγε το google chrome, αλλά δε μπορώ να το βρω με τίποτα. :furious3:
Εντάξει δεν υπάρχει, το βρήκα μέσω google αναζήτησης, απ το λινκ με τίποτα, ο Θεός ξέρει τι παίζει σ αυτό το σύμπαν.
https://etyt.gr/marantz_2yrs/
δεν καταλαβαίνω πως το βρήκες..... αλλα αφου το βρηκες είσαι οκ !!!! :SFGSFGSF:
Ακυρο, τελικά αυτή ήταν προηγούμενη για 1 Απριλίου έως 31 Ιουνίου, το κέρατό μου μέσα τι στο καλό;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.