Denon & Marantz AV Receivers 2019-2020

Απάντηση: Re: Denon & Marantz AV Receivers 2019-2020

Είχα ένα δυσάρεστο εχθές, παρέδωσε πνεύμα ο 3600 μου, ακριβώς μετά από μια βδομάδα μετά την αγορα. Πρώτη φορά μου συμβαίνει... μεγάλη ατυχία. Μόλις άνοιξα τον ενισχυτή και τον γύρισα στο input του PS4 ακούστηκε ένα δυνατό ΤΣΑΦ από τον ενισχυτή (σαν του ρελε αλλά δυο φορές δυνατότερο). Από τότε, μόλις ανοίγει ξανακλεινει και δεν έστρωσε ούτε με reset.

Επικοινώνησα με το κατάστημα και θα τον επιστρέψω αύριο για σφραγισμένο κομμάτι...

Μεσα στην ατυχία σου είσαι και τυχερός. Αντε τώρα να τον είχες φέρει απο εξωτερικό, κοινώς κλάφτα. Αφού θα γίνει με την πρώτη αντικατάσταση χωρίς μα-μου όλα καλά.
Και αφού έχεις τον 3600 να ρωτήσω μιας και με καίει,έχεις δοκιμάσει το virtual atmos να μας πεις πως ακούγεται και αν με την παρούσα επιλογή χάνει στον ήχο κάπου αλλού ???

Re: Απάντηση: Re: Denon & Marantz AV Receivers 2019-2020

Μεσα στην ατυχία σου είσαι και τυχερός. Αντε τώρα να τον είχες φέρει απο εξωτερικό, κοινώς κλάφτα. Αφού θα γίνει με την πρώτη αντικατάσταση χωρίς μα-μου όλα καλά.
Και αφού έχεις τον 3600 να ρωτήσω μιας και με καίει,έχεις δοκιμάσει το virtual atmos να μας πεις πως ακούγεται και αν με την παρούσα επιλογή χάνει στον ήχο κάπου αλλού ???

Ακουσα εγώ atmos virtualiser, είναι αισθητό αλλά μη με ρωτήσετε εν συγκρίσει με κανονικό atmos γιατί το δεύτερο δεν το χω ακούσει ακόμα, σίγουρα πάντως σε λειτουργία on - off είναι αισθητή μια μετατόπιση της εικόνας του ήχου πιο ψηλά χωρίς να χάνει κάπου αλλού όσο λίγο άκουσα.

τυχερος στην ατυχία μου, ισχυει..! χωρις μα-μου θα μου δωσουν αλλο κομματι αυριο. μου ζητησαν και δυο φορες συγγνωμη στο τηλεφωνο..

Μονο στο Mandalorian επαιξα λιγο με atmos virtualiser αλλα ηταν πρωι και επαιζα πολυ χαμηλά... εψαξα για 5 λεπτα απο που κλείνει (ειναι on by default) αλλα δεν βρηκα το μενου, χαθηκα!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Denon & Marantz AV Receivers 2019-2020

Ακουσα εγώ atmos virtualiser, είναι αισθητό αλλά μη με ρωτήσετε εν συγκρίσει με κανονικό atmos γιατί το δεύτερο δεν το χω ακούσει ακόμα, σίγουρα πάντως σε λειτουργία on - off είναι αισθητή μια μετατόπιση της εικόνας του ήχου πιο ψηλά χωρίς να χάνει κάπου αλλού όσο λίγο άκουσα.

Με κλαίω, βλέπω καλά-καλά δεν χρόνισε ο ήδη υπάρχον να τρώει την άγουσα για τα αποδυτήρια ......

Ναι, απλά θέλει να σκανάρεις την απόδειξη αγοράς και να την κάνεις upload στο σύνδεσμο μαζί με τα στοιχεία που ζητά (S/N κλπ).

Ωραίο δωράκι τα 4 χρόνια εγγύησης πάντως. Ξενοιάζεις... .

Λέγε!!!!

Τι άλλο να πω;

Από την ΕΤΥΤ μου είπανε ότι πρόκειται για unconditionally 4 χρόνια εγγύηση. Δηλαδή δεν είναι όπως παλιότερα που ανά περιόδους έδινε 2+2, αλλά μιλάμε για 4 χρόνια καθαρά για τα μοντέλα που έγραψα.

4years_warranty.jpg

https://etyt.gr/marantz-4-years-warranty/

Λεωνίδα ο σύνδεσμος δε λειτουργεί, λέει "page not found" κι όχι μόνο αυτό αλλά δε βρίσκω που μπορώ να περάσω την 4ετή εγγύηση πουθενά στη σελίδα τους.

Λεωνίδα ο σύνδεσμος δε λειτουργεί, λέει "page not found" κι όχι μόνο αυτό αλλά δε βρίσκω που μπορώ να περάσω την 4ετή εγγύηση πουθενά στη σελίδα τους.

https://etyt.gr/marantz-4-years-warranty/

μια χαρα λειτουργει σ'εμενα...

Εμένα γιατί μου βγάζει αυτό: Και γιατί δεν μπορώ να βρω πουθενά στη σελίδα τους τη φόρμα για την εγγύηση του ενισχυτή;

sHhrSx8l.png

Προσπαθω να βάλω φωτογραφια να στο δείξω αλλα στο insert photo ζηταει URL, υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος??

Εγω σήμερα περασα ένα SR6013 μάλιστα μίλησα και με την αντιπροσωπεια ώστε να τσεκάρω ότει όλα ήταν οκ και το είχαν δει κανονικα.

Σε ποιο μενού ή υπομενού βρίσκεται η φόρμα της εγγύησης; Δοκίμασα και με Internet explorer μήπως έφταιγε το google chrome, αλλά δε μπορώ να το βρω με τίποτα. :furious3:

Εντάξει δεν υπάρχει, το βρήκα μέσω google αναζήτησης, απ το λινκ με τίποτα, ο Θεός ξέρει τι παίζει σ αυτό το σύμπαν.

https://etyt.gr/marantz_2yrs/

Σε ποιο μενού ή υπομενού βρίσκεται η φόρμα της εγγύησης; Δοκίμασα και με Internet explorer μήπως έφταιγε το google chrome, αλλά δε μπορώ να το βρω με τίποτα. :furious3:

Εντάξει δεν υπάρχει, το βρήκα μέσω google αναζήτησης, απ το λινκ με τίποτα, ο Θεός ξέρει τι παίζει σ αυτό το σύμπαν.

https://etyt.gr/marantz_2yrs/

δεν καταλαβαίνω πως το βρήκες..... αλλα αφου το βρηκες είσαι οκ !!!! :SFGSFGSF:

Oopss!!! Αυτο λεέι 2+2yrs.... δεν είναι σωστo τσεκαρε το ξανα. Εγω συμπληρωσα άλλη φόρμα...

δεν καταλαβαίνω πως το βρήκες..... αλλα αφου το βρηκες είσαι οκ !!!! :SFGSFGSF:

Ακυρο, τελικά αυτή ήταν προηγούμενη για 1 Απριλίου έως 31 Ιουνίου, το κέρατό μου μέσα τι στο καλό;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Denon & Marantz AV Receivers 2019-2020

Ακυρο, τελικά αυτή ήταν προηγούμενη για 1 Απριλίου έως 31 Ιουνίου, το κέρατό μου μέσα τι στο καλό;

Το είδα.....

Παρτους τηλεφωνο ..... πολυ περιεργο!!!!