Δεν μου φαινεται παραλογο που δε βλεπει αρχεια video. Και οι pioneer δηλαδη βλεπουν;
Και ασχετα με αυτο, ο 2400 ειναι δυο γενιες πισω.
Έχω τον denon x2400h νομίζω είναι του 2019... τωρινός. Αλλά... χτες που δοκίμασα να τον σετάρω με μια 4κ sony τηλεόραση, διαπίστωσα αρκετά που δε μου άρεσαν. Π.χ. έβαλα στην μπροστινή usb είσοδό του, ένα στικάκι διαμορφωμένο σε exfat - και δεν το αναγνώρισε! μετά έβαλα ένα άλλο στικάκι usb... με ταινίες 7.2 klp 4k.. και μουσικά αρχεία flac. Είδε τα μουσικά αρχεία flac (τα έπαιξε) αλλά δεν είδε ποτέ τα βίντεο! ψάχνοντας το μενού διαχείρισής του, μέσω nas ή usb, είδα ότι έχει MONO music server κι όχi videoserver! βρισκόμαστε στο 2020, με το τελευταίο firmware - και ενώ είναι AVR... δεν βλέπει τα βίντεο!!!!! εκτός κι αν υπάρχουν κι άλλες δυνατότητες, που δεν τις ξέρω! έχω σχηματίσει την εντύπωση ότι οι avr pioneer είναι πολύ καλύτεροί του!
Έχω τον denon x2400h νομίζω είναι του 2019... τωρινός. Αλλά... χτες που δοκίμασα να τον σετάρω με μια 4κ sony τηλεόραση, διαπίστωσα αρκετά που δε μου άρεσαν. Π.χ. έβαλα στην μπροστινή usb είσοδό του, ένα στικάκι διαμορφωμένο σε exfat - και δεν το αναγνώρισε! μετά έβαλα ένα άλλο στικάκι usb... με ταινίες 7.2 klp 4k.. και μουσικά αρχεία flac. Είδε τα μουσικά αρχεία flac (τα έπαιξε) αλλά δεν είδε ποτέ τα βίντεο! ψάχνοντας το μενού διαχείρισής του, μέσω nas ή usb, είδα ότι έχει MONO music server κι όχi videoserver! βρισκόμαστε στο 2020, με το τελευταίο firmware - και ενώ είναι AVR... δεν βλέπει τα βίντεο!!!!! εκτός κι αν υπάρχουν κι άλλες δυνατότητες, που δεν τις ξέρω! έχω σχηματίσει την εντύπωση ότι οι avr pioneer είναι πολύ καλύτεροί του!
Μοντέλο του 2017 είναι φίλε μου, Μάιο 2017 ανακοινώθηκε.
Πολύ σωστά και βλέπει μουσικα αρχεία και όχι video, ενισχυτή πήρες.
Εφόσον θεωρείς ότι κάποιο άλλο μηχάνημα είναι καλύτερο, τότε πούλα αυτό που έχεις, και αγόρασε ότι νομίζεις καλύτερο.
Δεν μου φαινεται παραλογο που δε βλεπει αρχεια video. Και οι pioneer δηλαδη βλεπουν;
Ποιός σου είπε ότι θα παίζει αρχεία βίντεο από USB ο οποιοσδήποτε av receiver ?
Κανένας τους δεν παίζει αρχεία από USB stick ( γιατί δεν είναι η δουλειά τους αυτή άλλωστε! ). Ούτε καν θηρία όπως οι Trinnov, Anthem, Mark Levinson, Theta Digital, κλπ.
Το θέμα αφορά τα νέα μοντέλα σε Denon και Marantz, ούτε τα χρέπια της pioneer, ούτε τα παλιότερα μοντέλα.
Και πολύ περισσότερο δεν αφορά τι μπορεί να νομίζει κάποιος ότι είναι ένας ενισχυτής AV.
οκ έχεις δίκιο.
ερώτηση, αυτοί οι νέοι Denon & Marantz AV Receivers 2019-2020, έχουν τη δυνατότητα που θέλω να έχουν στο usb τους; Αν όχι, παραγωγή ηλεκτρονικών σκουπιδιών καταλήγουν - στο έτος 2020! (πάντα κατά την προσωπική μου εκτίμηση)
trollάρει ή δεν έχει και πολύ εμπειρία στο θέμα.
Κανένας κατασκευαστής δεν θα βάλει media player στον AVR του.
Δεν είναι αυτή η δουλειά του, δεν θα είναι καλοί σε αυτό, και δεν χρειάζεται και άλλη θερμότητα μέσα στο σασί τους ούτε άλλη άνοδο στην τιμή.
Ο ενισχυτής είναι για συγκεκριμένες δουλειές.
Αν είναι να πάρεις ενισχυτή 2000 και να μην έχεις HTPC ή STB media/disc player, κάτι δεν πάει καλά.
Χρησιμοποιεί κανείς το DAB στον 2600;
Και κάτι που μάλλον είναι λεπτομέρεια που μου διαφεύγει. Στο tuner -> options δεν λέει με τίποτα να γυρίσει σε FM. Μπαίνω στην ρύθμιση, επιλέγω FM κι αυτό παραμένει DAB. Κάτι κάνω λάθος μάλλον, δεν το έψαξα σχεδόν καθόλου.
Εδώ πάντως που έχω έναν NR1200, το ίδιο interface με τον 2600Η DAB, δεν παρουσιάζει τη συμπεριφορά που αναφέρεις. Είτε επιλέξεις DAB από το r/c πατώντας το option, είτε μέσα από το Heos app, κανονικά επιλέγει το DAB και μένει εκεί. Επιλέγεις FM και ακούς FM.
Επίσης το ίδιο και σε ένα Melody X, αν και αυτό δεν έχει video interface.
Μάλλον πρέπει να το ψάξεις λίγο.
την κεραια (ο θεος να την κανει...) την εχεις συνδεσει;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.