Dereelight C2H

Κατι λεει για την χρηση με ΑΑ αλλα δεν καταλαβα,τα αγγλικα μου εχουν σκουριασει αν μπορει κανεις ας εξηγησει.

Re: Απάντηση: Dereelight C2H

λεειε οτι οι παλιες πλακετες (αυτες που φαινονται στο δευτερο τοπικ) ειχαν προστασια της επαναφορτιζομενης μπαταριας λιθιου...δηλαδη "εκοβαν" απο καποιο βολταζ κια κατω....

για να την απενεργοποιησει κανεις εκοβε ενα κομματακι απο το εκτεθειμενο κυκλωμα....

το εβαλα μηπως αυτη ειναι η περιτωση του φιλου με το προβλημα..δηλαδη μηπως καηκε κατι και ενεργοποιηθηκε η προστασια, η μηπως εχει παλια πλακετα

Εμενα ειναι xpg-r5 αν ομως συμβαινει αυτο που λες ποια ειναι η λυση?

Tελικα o c2h ειναι μακραν ο χειροτερος φακος που εχω,φτανει που δεν λειτουργει με ΑΑ τωρα εχει πολυ χαμηλο φωτισμο και με cr123a αυτες που πηρα απο το ιμπει.Θα μου πειτε τωρα οτι ειναι κακης ποιοτητας αλλα ο fenix pd20 λειτουργει μια χαρα με αυτες.Κριμα ενω φαινεται ποιοτικος και στιβαρος να κανει τετοια κολπα.Μαλλον θα ξηλωθω και θα παρω τον nitecore extreme.

ρε συ, μπορει να εχεις δικιο,

αλλα ο δικος μου δεν εχει προβλημα, και εχω 2 κιολας. κανενας δεν εχει εμφανισει τιποτα το δυσαρεστο.

τι να πω δεν ξερω.παντως να ξερεις οτι απο φακο σε φακο εχει διαφορα η μπαταρια.

Για παραδειγμα στον RRT-0 που εχω, μια μπαταρια πεσμενη δεν δουλευει ενω στον nitecore δουλευει.

Αυτο εχει να κανει με το κυκλωμα.

Δυστυχως δεν μπορω να σε βοηθησω με τον C2H και σε πηρα και στο λαιμο μου.

Στειλε e-mail και κανονισε να στον αλλαξουν μεσα στην εγγυηση.

Απάντηση: Re: Dereelight C2H

ρε συ, μπορει να εχεις δικιο,

αλλα ο δικος μου δεν εχει προβλημα, και εχω 2 κιολας. κανενας δεν εχει εμφανισει τιποτα το δυσαρεστο.

τι να πω δεν ξερω.παντως να ξερεις οτι απο φακο σε φακο εχει διαφορα η μπαταρια.

Για παραδειγμα στον RRT-0 που εχω, μια μπαταρια πεσμενη δεν δουλευει ενω στον nitecore δουλευει.

Αυτο εχει να κανει με το κυκλωμα.

Δυστυχως δεν μπορω να σε βοηθησω με τον C2H και σε πηρα και στο λαιμο μου.
εχεις δικιο, φταινε μπαταριες, εμενα μου εχει συμβει το ιδιο με αυτες
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.19769 δεν αντεχουν τα φορτια

Last edited:
Φιλε ασταναπανε δεν με πηρες καθολου στο λαιμο σου,εσυ βοηθησες με τις γνωσεις σου μαλιστα οσο μπορουσες,μαλλον ο δικος μου ειναι ελλατωματικος.

Re: Απάντηση: Dereelight C2H

Φιλε ασταναπανε δεν με πηρες καθολου στο λαιμο σου,εσυ βοηθησες με τις γνωσεις σου μαλιστα οσο μπορουσες,μαλλον ο δικος μου ειναι ελλατωματικος.

δεν ξερω αληθεια τι να πω. Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να τον στειλεις πισω στην Dereelight για αντικατασταση. Στειλε τους ενα email και πες τους οτι συνεβη μεχρι στιγμης στο φακο.

ειμαι σιγουρος οτι θα τον αλλαξουν. Καντο συντομα και θα δεις οτι δεν θα χασεις.

Pε παιδια τον φακο τον εχω πανω απο μηνα και ειναι και γρατζουνισμενος απο την πτωση,θα το δεχτουνε?

στην αναγκη θα σιου στειλουν καινουργιο pil...
επ ευκαιριας...μπορεις να βγφαλεις το παλιο κια να κανεις δοκιμες πανω σε αυτο?

Τελικα και εγω πηρα τον C2H αλλα δεν μετραει μπροστα στον fenix p2d

Εβλεπα τοσα καλα σχολια για τον C2H αλλα ο fenix p2d εχει πολυ καλυτερο κυκλωμα!!

Ειμαι ηλεκτρονικος και εχω αρκετες παλιες μπαταριες CR123A απο αντικατασταση
συσκευων {radar ασυρματων συναγερμων}

Τις βαζω στο fenix p2d
και τις δουλευω μεχρι να αδειασουν τελειως:violent-smiley-030:

Το καλο με το fenix p2d
ειναι οτι δεν προκυται ποτε να σε αφησει στα δυσκολα

:violent-smiley-030:

Last edited by a moderator:
δεν ειναι καλο καμια φορα να τις τελειωνει τελειως.

Επισης δεν εχω καλη επαφη με fenix και ετσι δεν μπορω να εκφερω γνωμμη για τον φακο.

μια μια δεν εχει σημασια...δυο+ μαζι ΜΠΟΥΜ!

σιγουρα εχουν καλυτερα ηλεκτρονικα.....οι derrelight χρησιμοποιει εμπορικα ηλεκτρονικα απο υποκατασκευαστες