Dereelight C2H

Απάντηση: Re: Dereelight C2H

εβαλε το LED - pill απο μια κεφαλη στην αλλη. ετσι καηκε.
Aυτο ακριβως μου ειπαν απο την εταιρεια,επισης μου ειπαν οτι συντομα θα μου στειλει δωρεαν νεο πιλλ.Ο φιλος μου εχει καποια εμπειρια απο λεντ,προσπαθησε να το φτιαξει και μου ειπε απο τις μετρησεις που εκανε οτι το λεντ καηκε.Του εφυγε το τζαμακι και η σιλικονη απο το λεντ,τωρα αν εγω αγορασω απο καπου λεντ γινεται να το κολλησω στο πιλλ και να λειτουργησει?To led εγινε κιτρινο το φως λιγο πριν καει.

Last edited:
ναι ανετα αν παρεις ledaki αλλα πρεπει να παρεις και παστα για να το κολλησεις πανω στην επιφανεια του pill. Αν αναψει εισαι τυχερος απο πλακετα

Oχι δυστυχως,κανενα σαιτ να αγορασω λεντ και παστα εχετε να μου δειξετε?Ευχαριστω παντως για την βοηθεια.

Απάντηση: Re: Dereelight C2H

Aυτο ακριβως μου ειπαν απο την εταιρεια,επισης μου ειπαν οτι συντομα θα μου στειλει δωρεαν νεο πιλλ.Ο φιλος μου εχει καποια εμπειρια απο λεντ,προσπαθησε να το φτιαξει και μου ειπε απο τις μετρησεις που εκανε οτι το λεντ καηκε.Του εφυγε το τζαμακι και η σιλικονη απο το λεντ,τωρα αν εγω αγορασω απο καπου λεντ γινεται να το κολλησω στο πιλλ και να λειτουργησει?To led εγινε κιτρινο το φως λιγο πριν καει.
και σε μενα το λεδ κιτρινησε πολυ, οταν του εσπασα θρουλλο απο σιλικονη, αλλα ακομα δουλευει , οχι ομως στο100%, αλλα περιπου στα 30-40 % και φενετε οτι πεθενει ( χανει φωτεινοτητα )

Mου ειπε ο φιλος που κοιταξε το πιλλ οτι μπορει να κολλησω νεο λεντ αρκει να ειναι ιδια ταση με αυτο που χαλασε,απο που να παραγγειλω καμια ιδεα?Ιμπει μηπως?

Re: Απάντηση: Dereelight C2H

συγνωμη αλλα ο φιλος σου δεν ξερει πολλα...

το 0,9-4,2v ειναι η ταση εισοδου της πλακετας..καμμια σχεση με τα λΕντ..αυτα εχουν την δικη τους ταση η οποια μεταβαλεται αναλογα του ρευματος που τα τροφοδοτεις.....

τα ηελκτρονικα μπορει και να δωσουν 4 φορες την ονομαστικη ταση του λεντ αλλα αυτο δεν σημαινει οτι το λεντ θα δουλεψει εκει....απο την ενταση του ρευματος εξαρταται....

1ον ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ! οχι "μετρηση"

Αν οντως το λεντ δεν αναψει. αγορασε arctic silver EPOXY και XPG σε τετραγωνη πλακετιτσα των 10 χιλιοστων απο τον cutter....

αυτα λεω...μονο!

To 0,9-4,2 εγω θεωρησα οτι εννοει αυτο,απλα μου ειπε να ειναι ιδιο λεντ με αυτο που ειχε,την δοκιμη που λες δεν μπορω να την κανω γιατι εφυγε ο θολος του λεντ με την σιλικονη.Ο ταν εκανε τις μετρησεις τοτε ειδε οτι καηκε το λεντ μαλλον επειδη ακουμπησε καποιο καλωδιακη του στον ρεφλεκτορα.Τωρα αν μπορειτε πειτε μου τι λεντ να παραγγειλω.

Ευχαριστω πολυ φιλε και συγγνωμη αν σας παιδευω ρε παιδια αλλα ειμαι λιγο ασχετος με τα τεχνικα των φακων.

Tο νεο πιλλ ηρθε απο την εταιρεια.Εν τελει φερθηκαν πολυ ενταξει,μου εστειλαν 2 φορες καινουργια πιλλ,την δευτερη φορα με υπαιτιοτητα δικια μου,δεν θα δοκιμασω να βαλω το νεο πιλλ στην κεφαλη του c2h για να μην παθω τα ιδια.Εξαλλου με την κεφαλη του javellin ειναι μπομπα.

Ναι αλλα τα λουμεν ειναι τα θεωρητικα στο ΛΕΝΤ..υπολογισε -25-30% στην εξοδο....

εγω στα 1.4-1.6 αμπερ παιρνω 370 μεγιστο

Καποια στιγμη θα το δοκιμασω,370 λουμεν με μια rcr123?Τελειο,δλδ το πιλλ της trunite προσαρμοζετε ανετα στην κεφαλη του javellin και το σωμα του c2h?Tο εχεις δοκιμασει?Εχει μεγαλη διαφορα απο το απλο της ντιρλαιτ?

Καποια στιγμη θα το δοκιμασω,370 λουμεν με μια rcr123?Τελειο,δλδ το πιλλ της trunite προσαρμοζετε ανετα στην κεφαλη του javellin και το σωμα του c2h?Tο εχεις δοκιμασει?Εχει μεγαλη διαφορα απο το απλο της ντιρλαιτ?

Μηπως ειναι με 2 rcr123;

οχι το λεειε 3,6βολτ....

δεν βλεπω το λογο να μην ταιριαζει......τα πασα και το κατροπτρο ειναι ιδια....μονο το πιλλ της ντιρλαιτ ειναι λιγο πιο καρυ....το ελατηριο θα το διορθωσει αυτο

Παιδια ο dereelight shorty(javellin head+c2h body) με μια rcr123a ειναι φοβερος,πολυ πιο δυνατος και με καλυτερο hotspot απο τον fenix tk11r2.Ενα πραγματικο τερατακι.:music-smiley-005: