Διαχειριση στην "Καφε"

Status
Not open for further replies.
Ποιός είπε κάτι τέτοιο??
Οτι μονον τα μέλη κάνουν τά καλά...Που έχει γραφτεί αυτό??Ακομα και στίς πιό συγκρουσιακές στιγμές η αναφορά γίνεται στην ανεπάρκεια ορισμένων διαχειριστών και μόνον..
Δεν καταλαβαίνω τό υπερασπιστικό μένος ορισμένων πρός την καρέκλα τους..
Και η αλήθεια είναι οτι με τέτοια στάση δεν αφήνετε κανεναν να αγιάσει εδώ μέσα....Και ειδικά σέ μιά περίοδο,που υπάρχει αρκετή ηρεμία.
Σε προκαλώ Στέργιε να κλείσετε την Καφέ...
Θα δείς μετά τι θα γίνει σε ´ανύποπτες´ κατηγορίες..Για Μπετόβεν θα γράφω και θα βγαίνουν Σκόπια.Και έλα να με μπανάρεις...
Οταν θές να κλείσεις τα παράθυρα υπάρχουν και οι χαραμάδες..
Τέτοια προκλητική στάση χωρίς λόγο δεν την περίμενα .

δεν θα μπορουσα και εγω να μην συμφωνήσω με Νικο Κρυωνα μαλιστα με Send(Τασο) Αννα Λευτερη θα επαναπροσδιορισουμε τα δυσδιάκριτα ορια που αναφέρεται

η εκτος θα ηθελα να ειναι χωρος προβληματισμου ,αναπτυξη ιδεων, ακονισμα μυαλου και μορφωσεως

δεν θελω να διαβαζω ουτε τι αποσμητικό να βάλω στην τουαλέτα μου ούτε τι σωβρακο φοραγε ο Αρχιμανδριτης ουτε τι χρωμα ειχαν τα DVD

ΩΧ...

θελω να διαβαζω Βλασιδη,Σουρλα, να μου εξηγουν τι να κανω για να μην δω την Θεσσαλονικη σε 15-20 χρονια με σημαια Νova Macedonia θελω γνωσεις και ιδεες για μια καλυτερη ζωη ενα καλο βιβλιο ενα καλο Θεατρο μια ωραια εκδρομη

ΩΧ...

δεν θελω χωροφύλακες ουτε θηριοδαμαστές θελω διαχειριστές που θα επιμεληθουν τετοιων θεματων που θα συντηρουν παλια να μην θαφτουν που θα εποπτευουν και θα καθοδηγουν τα νεα μελη στον διαφορετικο χαρακτηρα που ολοι μας θελουμε να εχει το Avclub

ειναι χαρα μου να διαβαζω το meletov να λεει οτι ειναι φαινομενο στα Ελληνικα φορα να μην συζηταμε την Ζαχοπουλειαδα

Φαινομενο δεν ειναι οτι δεν το συζηταμε (γιατι προφανως καποιοι θα το ηθελαν οπως προκυπτει και απο αυτο το θεμα ..και απο αλλα ) αλλα οτι δεν μας αφηνετε να το συζηταμε..αυτο ειναι φαινομενο πραγματικο οντως..

Τα ωχ θα φανουν σε βαθος χρονου... μακαρι να κανω 1000 φορες λαθος..

Άσε τα "ήμαρτον" μπιλάκο.

Δε πρόκειται οι διαχειριστές να ανεβάσουν τις κατηγορίες τους.

Το πως πηγαίνει κάθε κατηγορία έχει να κάνει με τη συμμετοχή των μελών, όχι του "σπρωξίματος" των διαχειριστών.

Δε θα κάνουμε αυτά που κοροϊδεύουμε.

Για να καταλάβω δηλαδή, τα καλά σε αυτό το φόρουμ τα κάνουν τα μέλη και για όλα τα κακά ευθύνονται οι διαχειριστές ε?

Οχι μονο ημαρτον... αλλα ημαρτον δις...

Αν αντιλαμβανεται καποιος το ρολο του ως διαχειριστης κατι σαν.. αστυνομικος και μονο, ειναι λαθος...

Σαφως και τα μελη ανεβαζουν τις κατηγοριες, αλλα και οι διαχειριστες πρεπει να συνεισφερουν το ...κατιτις τους. Αλλα αυτη ειναι η αποψη ΜΟΥ (AVE MOI !!)

Δεν ξερω τι κοροιδευει ο καθενας, προφανως εχουμε εντελως διαφορετικες αποψεις περι διαχειρισης , κανενα προβλημα με αυτο.

Οσο για την τελευταια σου παραγραφο, αν αυτο νομιζεις οτι πιστευω θα σου επισημανω οτι μαλλον (οχι μαλλον...σιγουρα) εχεις μια στρεβλοτατη αποψη για το τι πιστευω. Η κακη διαχειριση που εγινε το τελευταιο διαστημα δεν επιβεβαιωνει αυτο που γραφεις. Διαχειρηση και Μελη, μπορουνε να πανε μια χαρα μαζι αν η διαχειρηση εχει λιγοτερο αγχος για το πως θα διαχειριστει τα θεματα και τα μελη ενεργοποιηθουνε πιο πολυ σε μια προστασια (βλ. αυτορυθμιση) των ιδιων τους των νηματων.

Δηλαδή τι θα κέρδιζε το φόρουμ ή τα μέλη του σε ένα νήμα Ζαχοπουλειάδας, Μητροπολιτιάδας, Γιαννακουάδας ????

Αν είναι , ας γίνουμε Esspresso ρε παιδιά.
Δηλαδή αν ο Ζαχόπουλος ήταν ο πατέρας ή ο αδερφός κάποιου απο εσάς θα βγαίνατε να πείτε μπράβο παιδιά , έτσι ξεφτυλλίστε τον τον τύπο.

Δηλαδή απο την όλη συζήτηση το μόνο συμπέρασμα που βγαίνει είναι ,οτι δεν υπάρχει ελευθερία στον λόγο ;;;;

Και ποιός είναι ο λόγος ;;; Ο λόγος που προσβάλλει τον οποιονδήποτε ; Ο λόγος που ξεφτυλλίζει κάποιον ;;; Αν είναι έτσι να κάνουμε μια δοκιμή με τέτοια νήματα τα οποία θα αναφέρονται σε μέλη του club , για να δούμε εκεί πόσο θα ανεχθεί η ελευθερία του λόγου και η πολυγνωμία.

Το επίπεδο του φόρουμ δεν φένεται μόνο απο τις τεχνικές γνώσεις ή τα αφιερώματα ή δεν ξέρω εγώ και τι άλλο. Φένεται απο την γενικότερη στάση του και την θεματολογία ακόμα και της εκτός.
Έχουν γίνει πολλές σοβαρές συζητήσεις ( πολιτικές, κοινωνικές κτλ ) με μεγάλη συμμετοχή και κόσμια σχόλια. Όταν όμως ένα θέμα απο τον τίτλο του ακόμα είναι τύπου espresso γιατί να έχει θέση σε ένα φόρουμ που όλοι αγαπάμε και θέλουμε να πάει μπροστά ;;;

Υπάρχουν εκατοντάδες φόρα και μπλόγκς που μπορεί κάποιος να βρεί τέτοιου τύπου θέματα. Ας τα βρεί εκεί κι όχι εδώ.

Τάσο απο μένα δεν ετέθη τέτοιο θέμα...
Αλλο θέμα ετέθη.
Πιό σοβαρό απο την όποια Ζαχοπουλειάδα.
Πάντως μιά σύγκριση με άλλες κατηγορίες θάχει ενδιαφέρον..
Τουλάχιστον στην ´φτωχή´καφέ σπανίως τά μέλη ´τήν μετράνε´.

@ Σωκρατίδης Φόβος απο ποιόν και γιατί ; για εξήγησέ το λιγάκι.

@Σπύρο δεν αναφέρομαι σε σένα, γενικά μιλάω. Γιατί κι εσύ την ίδια απορεία με εμένα διατύπωσες περι Ζαχοπουλειάδας.
Προσωπικά προτιμώ νήματα τύπου Τετρομαγμένων παρά Ζαχοπουλειάδες. Τώρα το να κοπεί η Ζαχοπουλειάδα προσωπικά δεν το θεωρώ ούτε λογοκρίσία ούτε φασισμό. Το θεωρώ καθάρισμα της κατηγορίας από σκουπίδια( και της κάθε κατηγορίας ).

Κι όποιος αμφιβάλλει για την θεματολογία που θα έπρεπε να κοσμεί το φόρουμ , μπορεί κάλλιστα να φτιάξει ένα blog ( είναι μισή ώρα δουλειά ) και να βάλει επώνυμα ότι γουστάρει για οποιονδήποτε.

Άλλο το χιούμορ, άλλο η πλάκα , άλλα η σάτυρα , άλλο η προσβολή και η κακοήθης επίθεση κατά προσώπων.

Last edited:
Ο φοβος ειναι μια αισθηση πολυ δυσκολα αντιμετωπισιμη...

Αλλες φορες προκυπτει απο ανασφαλειες, αλλες απο αγνοια, ειτε πληροφοριων ειτε αλλου ειδους αγνοια.

Αλλες φορες η συσσωρευμενη εμπειρια μας και τα βιωματα μας, μας δημιουργουνε φοβικα συνδρομα...

Οταν λεμε λοιπον οτι καποιος φοβαται να καταπιαστει με ενα θεμα, πρεπει να δουμε τι ειναι αυτος ο καποιος...

Αν ειναι μελος, ΔΕΝ γραφει , απο φοβο μηπως του επιβληθουνε αλλοι, περισσοτερο γνωστες του θεματος..

Αν ειναι διαχειριστης, μπορει να παρεμβει με τους γνωστους τροπους ειτε γιατι δεν μπορει να δει που θα παει το θεμα, και σκεφτεται να το κοψει γιατι δεν εχει την αναλυτικη ικανοτητα και ψυχραιμια ....

....ειτε γιατι παλι απο φοβο, αδικαιολογητο κατ'εμε δεν μπορει να δει ολιγον πιο εξω απο τη σφαιρα που καποιος (επαρκης/ανεπαρκης) του εχει καθορισει..

Και στις 2 περιπτωσεις ο Φοβος οδηγει σε ακομψες ενιοτε, βεβιασμενες παλι ενιοτε κινησεις.

εγω αυτο το ονομαζω ανεπαρκεια ειτε σκεψης, ειτε εμπειριων, ειτε τροπου εκφρασης....

(τελος μερους Α):ADFADF1:

Άλλο το χιούμορ, άλλο η πλάκα , άλλα η σάτυρα , άλλο η προσβολή και η κακοήθης επίθεση κατά προσώπων.

Δηλαδή Τάσο αν εγώ άνοιγα ένα νήμα και έγραφα αλήθειες για τα
αίσχη του Ζαχόπουλου (και δεν μιλάω για τα ροζ) θα το θεωρούσες
προσβολή και κακοήθης επίθεση κατά προσώπου?

Last edited:
ΟFF topic:

H Εκτος κατα την δικη μου αποψη παντα (AVE MOI!!!) ειναι (η πρεπει να ειναι)καθρεπτης της ζωης μας με πληρη θεματολογια. Απλα αμα ειχαμε λιγοτερο αγχος και ΦΟΒΟ για να μην πεσει ο ουρανος στο κεφαλι μας, ολα τα θεματα θα τελειωναν πολυ πιο φυσιολογικα και αναιμακτα. Γιατι ολα τα θεματα κανουν τον κυκλο τους. Απλα , οταν η διαχειρηση δινει πολυ περισσοτερη σημασια απο οτι πρεπει στο πως και τι να γραφουνε ΜΑΝΤΡΑΧΑΛΟΙ 25-30-40-50 ετων, τοτε ΟΛΑ τα θεματα ξαφνικα αποκτουνε αλλη διασταση..

Δοκιμαστε μια φορα να αφησετε λιγο τα θεματα να ξεθυμανουν... μονα τους (δεν μιλω φυσικα για ακραιες συμπεριφορες). Θα δειτε ποσο πιο ηρεμο θα ειναι το κλιμα...χωρις να χρειαζεται να το φαει ο Γαιδαρος

Απάντηση: Re: Διαχειριση στην "Καφε"

Τώρα είναι το διάλλειμα ; να ξέρω αν είναι να πάω να πάρω pop corn.-bye-

Κατσε ρε λιγο, με επιασε συγγραφικος οιστρος!!!:ADFADF1:

Θα σου στειλω εγω pop corn (ACT II για φουρνο μικροκυματων !!)

Last edited:
@ Σωκρατίδης Φόβος απο ποιόν και γιατί ; για εξήγησέ το λιγάκι.

@Σπύρο δεν αναφέρομαι σε σένα, γενικά μιλάω. Γιατί κι εσύ την ίδια απορεία με εμένα διατύπωσες περι Ζαχοπουλειάδας.
Προσωπικά προτιμώ νήματα τύπου Τετρομαγμένων παρά Ζαχοπουλειάδες. Τώρα το να κοπεί η Ζαχοπουλειάδα προσωπικά δεν το θεωρώ ούτε λογοκρίσία ούτε φασισμό. Το θεωρώ καθάρισμα της κατηγορίας από σκουπίδια( και της κάθε κατηγορίας ).

Και ποιος το κρινει αυτο ? Πως λες να αισθανθει τωρα το μελος οπου σχεδον του ειπες μολις τωρα οτι σηκωσε σκουπιδια ?

Κι όποιος αμφιβάλλει για την θεματολογία που θα έπρεπε να κοσμεί το φόρουμ , μπορεί κάλλιστα να φτιάξει ένα blog ( είναι μισή ώρα δουλειά ) και να βάλει επώνυμα ότι γουστάρει για οποιονδήποτε.

Στο θεμα που συζηταμε τι ακριβως ειχαμε ?

Τελειωσε το διαλλειμα... :flipout:

Δηλαδή Τάσο αν εγώ άνοιγα ένα νήμα και έγραφα αλήθειες για τα
αίσχη του Ζαχόπουλου (και δεν μιλάω για τα ροζ) θα το θεωρούσες
προσβολή και η κακοήθης επίθεση κατά προσώπου?

Αν αναφερώσουν ή ασκούσες κριτική σε αίσχη που αφορούν το αξίωμα και την πολιτική εξουσία του και τον τρόπο που διαχειρίστηκε αυτήν θα ήμουν με τα χίλια μαζί σου.
Όχι όμως με ποιάν κοιμήθηκε και γιατί και τι έκανε και τι χρώμα είχε το dvd και παρεμφερείς θεματολογία.

Πιστεύω να έγινα αντιληπτός.
Να επισημάνω πως οι απόψεις που εκφέρω στο παρόν νήμα δεν έχουν να κάνουν ούτε με το συντονιστικό έργο που έχω μοιραστεί στην κατηγορία μου ούτε εκφράζει την γνώμη κάποιου άλλου πέρα απο του Τάσου( δηλαδή εμού ).

Αν αναφερώσουν ή ασκούσες κριτική σε αίσχη που αφορούν το αξίωμα και την πολιτική εξουσία του και τον τρόπο που διαχειρίστηκε αυτήν θα ήμουν με τα χίλια μαζί σου.
Όχι όμως με ποιάν κοιμήθηκε και γιατί και τι έκανε και τι χρώμα είχε το dvd και παρεμφερείς θεματολογία.

Πιστεύω να έγινα αντιληπτός.

Με κάλυψες .... άλλωστε ποτέ δεν με απασχόλησε η ροζ του ιστορία....
...αυτή δεν ήταν τίποτα άλλο παρά η στάχτη στα μάτια του κόσμου που
έριξε η κυβέρνηση.

Status
Not open for further replies.