Διαχειριση στην "Καφε"

Status
Not open for further replies.
Εννοείς στο θέμα με το βίντεο game ?

Ναι...ειναι σατυρα η οχι ?

Επισης φυσικα ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΖ Η ΚΙΤΡΙΝΑ σκανδαλα εχουν μεγαλη σημασια ΕΙΔΙΚΑ οταν μιλαμε για δημοσια προσωπα..

Ετσι οπως το λες αν ενας παπας πιαστει να πηγαινει με παιδακια εμεις δεν θα πρεπει να το σχολιασουμε σαν επικαιροτητα και σαν κοινωνικο θεμα..επειδη ειναι ροζ..

Και ποιος το κρινει αυτο ? Πως λες να αισθανθει τωρα το μελος οπου σχεδον του ειπες μολις τωρα οτι σηκωσε σκουπιδια ?

θα το κρίνει ένα δημοψήφισμα που θα γίνει για τα 7000 μέλη που είμαστε και σε κανένα μήνα που θα έχει ξεφτυλλιστεί τελείως ο άνθρωπος που αποτελεί θέμα του νήματος θα βγούμε να πούμε:

" Ναι κύριοι, κλειδώνουμε το θέμα . Θα μου πείτε , τώρα το θυμηθήκατε ; Ε ναι αφού πρέπει να γίνουν διπλωματικές διαπραγματεύσεις με 7000 μέλη, να γίνουν οι απαραίτητες συναντήσεις και διπλωματικά meeting , να συμφωνήσουμε όλοι οτι ναι όντως το θέμα δεν αξίζει να υπάρχει μεταξύ άλλων θεμάτων που προάγουν το φόρουμ και την δημιουργική επικοινωνία των μελών. "

:ADFADF1:

Ναι...ειναι σατυρα η οχι ?

Επισης φυσικα ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΖ Η ΚΙΤΡΙΝΑ σκανδαλα εχουν μεγαλη σημασια ΕΙΔΙΚΑ οταν μιλαμε για δημοσια προσωπα..

Ετσι οπως το λες αν ενας παπας πιαστει να πηγαινει με παιδακια εμεις δεν θα πρεπει να το σχολιασουμε σαν επικαιροτητα και σαν κοινωνικο θεμα..επειδη ειναι ροζ..

Είναι σάτυρα meletov αλλά στοχέυει όχι στην πολιτική διάσταση του θέματος.
Κι εγώ πήγα και το έπαιξα κι έκανα και high score( και δυστυχώς έχει και μόνο 3 level ).Δεν βγάζω την ουρά μου απο έξω. Αλλά δεν θα το προωθούσα το εν λόγω game σε δημόσια συζήτηση.Θα το έστελνα σε 5 φιλαράκια μου με Pm ή με email.

Ο παπάς φυσικά είναι κατακριτέος όπως και η πράξη του. Απο εκεί και πέρα δεν νομίζω το να ανοίξουμε 50 θέματα για αυτό το λόγο βοηθάει σε κάτι το φόρουμ μας ή τον ευρύτερο κοινωνικό μας περίγυρο.

Ο θεσμός του λαϊκού δικαστηρίου που πολλοί ασπάζονται ευτυχώς ή δυστυχώς πλέον δεν υπάρχει και τα θέματα τα διαχειρίζεται η δικαιοσύνη ( καλώς ή κακώς ), πράγμα που θα έπρεπε να ισχύει όπου υπάρχουν κανόνες και άνθρωποι που είναι υπεύθυνοι για την τήρησή τους. Πιστέυω να καταλαβαίνεις οτι δεν είναι το πρόβλημα μόνο η θεματολογία αλλά περισσότερο η προσέγγισή της. Δεν μπορώ να το εξηγήσω καλύτερα.

Απάντηση: Re: Διαχειριση στην "Καφε"

δεν θα μπορουσα και εγω να μην συμφωνήσω με Νικο Κρυωνα μαλιστα με Send(Τασο) Αννα Λευτερη θα επαναπροσδιορισουμε τα δυσδιάκριτα ορια που αναφέρεται

η εκτος θα ηθελα να ειναι χωρος προβληματισμου ,αναπτυξη ιδεων, ακονισμα μυαλου και μορφωσεως

δεν θελω να διαβαζω ουτε τι αποσμητικό να βάλω στην τουαλέτα μου ούτε τι σωβρακο φοραγε ο Αρχιμανδριτης ουτε τι χρωμα ειχαν τα DVD

θελω να διαβαζω Βλασιδη,Σουρλα, να μου εξηγουν τι να κανω για να μην δω την Θεσσαλονικη σε 15-20 χρονια με σημαια Νova Macedonia θελω γνωσεις και ιδεες για μια καλυτερη ζωη ενα καλο βιβλιο ενα καλο Θεατρο μια ωραια εκδρομη

δεν θελω χωροφύλακες ουτε θηριοδαμαστές θελω διαχειριστές που θα επιμεληθουν τετοιων θεματων που θα συντηρουν παλια να μην θαφτουν που θα εποπτευουν και θα καθοδηγουν τα νεα μελη στον διαφορετικο χαρακτηρα που ολοι μας θελουμε να εχει το Avclub

ειναι χαρα μου να διαβαζω το meletov να λεει οτι ειναι φαινομενο στα Ελληνικα φορα να μην συζηταμε την Ζαχοπουλειαδα

με μια δεύτερη - και πιο ήρεμη- ανάγνωση ειλικρινά νομίζω οτι δεν το καλοσκέφτηκες για να το γράψεις αυτό το μύνημα φίλε Larry.

Δυστυχώς παλικάρια σαν τον Σπύρο σπανίζουν, και για τις γνώσεις τους αλλά και για το ήθος τους.! (όπως επίσης την διάθεση τους να δώσουν φώτα και να ανοίξουν τα μάτια των υπολοίπων!! )

Αν όμως στην εκτός αναζητείς μόνο αυτά που περιγράφεις τότε εμάς τους υπόλοιπους (μέλη) πρέπει να μας διώξετε. (και σχεδόν όλους τους διαχειριστές ;))

Λοιπόν ?

υ.γ οι υπόλοιπες κατηγορίες τι θα απογίνουν αν μας "διώξετε" αναζητώντας μόνο επίλεκτα μέλη για την "καφέ" άραγε?

υ.γ εκτός κι αν θα χωριστούμε σε ανθρώπινες υποκατηγορίες και εδώ μέσα και δεν το πήραμε χαμπάρι ακόμα.................

Δηλαδή φίλε Petran , πιστεύεις οτι εσύ , εγώ, ο καθένας μας , δεν μπορεί να ανεβάσει ένα σοβαρό , έξυπνο και δημιουργικό θέμα , απο κάποια πτυχή της καθημερινότητας του; κάποια ασχολεία του , κάποια εμπειρεία του άσχετα με τις υπόλοιπες κατηγορίες ;

Πιστέυω ότι όλα τα μέλη έχουν να γράψουν/μοιραστούν κάτι αξιόλογο και σίγουρα θα βρούν ανθρώπους να μοιραστούν την ανησυχία τους. Αρκεί να επιλέξουν το σωστό θέμα ( κατα την κρίση τους ) .

Και κάτι άλλο βασικό , δεν νομίζω να θέλουμε επίλεκτα μέλη ; Θέλουμε να είμαστε όλοι μέλη που στο φόρουμ βγάζουν την δημιουργική και πολιτισμένη πλευρά τους. Και είμαι σίγουρος ότι όλοι έχουν μια τέτοια πλευρά.

Νομίζω Petran ότι παρεξήγησες τα γραφόμενα του Λάρρυ. Δεν έκανε άλλο τι από το να επισημάνει τα διαμάντια της κατηγορίας, που καθιστούν σημαντική την ύπαρξή της. Δεν έθεσε και τον πήχυ. Κι εγώ συντάσσομαι με την άποψή του, ότι δεν με ενδιαφέρει να δω κάτι που κάποιος βρήκε απλώς "γουστόζικο", και είπε να το ποστάρει. Ο χαβαλές είναι θεμιτός, και φυσικά γίνεται και στα πλαίσια των υποκατηγοριών, ακόμη και στις παρουσιάσεις κλασσικής θα τον βρείτε (οκ, πιο "σουλουπωμένο" ίσως). Αρκεί να γίνεται παρέργως, και όχι να σηκώνονται καθαρώς κουτσομπολίστικα νήματα. Γιατί για αυτό γίνεται η συζήτηση τώρα. Και πώς τυχαίνει βρε παιδιά και όλα ανάβουν Σάββατο βράδυ.

Re: Απάντηση: Re: Διαχειριση στην "Καφε"

με μια δεύτερη - και πιο ήρεμη- ανάγνωση ειλικρινά νομίζω οτι δεν το καλοσκέφτηκες για να το γράψεις αυτό το μύνημα φίλε Larry.

Δυστυχώς παλικάρια σαν τον Σπύρο σπανίζουν, και για τις γνώσεις τους αλλά και για το ήθος τους.! (όπως επίσης την διάθεση τους να δώσουν φώτα και να ανοίξουν τα μάτια των υπολοίπων!! )

Αν όμως στην εκτός αναζητείς μόνο αυτά που περιγράφεις τότε εμάς τους υπόλοιπους (μέλη) πρέπει να μας διώξετε. (και σχεδόν όλους τους διαχειριστές ;))

Λοιπόν ?

υ.γ οι υπόλοιπες κατηγορίες τι θα απογίνουν αν μας "διώξετε" αναζητώντας μόνο επίλεκτα μέλη για την "καφέ" άραγε?

υ.γ εκτός κι αν θα χωριστούμε σε ανθρώπινες υποκατηγορίες και εδώ μέσα και δεν το πήραμε χαμπάρι ακόμα.................

PETRAN ....μπραβο για το θαρρος σου..

Απάντηση: Re: Διαχειριση στην "Καφε"

Νομίζω Petran ότι παρεξήγησες τα γραφόμενα του Λάρρυ. Δεν έκανε άλλο τι από το να επισημάνει τα διαμάντια της κατηγορίας, που καθιστούν σημαντική την ύπαρξή της. Δεν έθεσε και τον πήχυ. Κι εγώ συντάσσομαι με την άποψή του, ότι δεν με ενδιαφέρει να δω κάτι που κάποιος βρήκε απλώς "γουστόζικο", και είπε να το ποστάρει. Ο χαβαλές είναι θεμιτός, και φυσικά γίνεται και στα πλαίσια των υποκατηγοριών, ακόμη και στις παρουσιάσεις κλασσικής θα τον βρείτε (οκ, πιο "σουλουπωμένο" ίσως). Αρκεί να γίνεται παρέργως, και όχι να σηκώνονται καθαρώς κουτσομπολίστικα νήματα. Γιατί για αυτό γίνεται η συζήτηση τώρα. Και πώς τυχαίνει βρε παιδιά και όλα ανάβουν Σάββατο βράδυ.

Ελα βρε παιδι μου και εσυ, μην αγχωνεσαι, τιποτα δεν εχει αναψει... ολα βαινουν καλως...:BDBDG54:

Δεν νομιζω οτι παρεξηγησε τα λεγομενα του Larry γιατι και εγω αυτο καταλαβα..

Και εγω το ομολογω..δεν εχω τη γνωσεις πχ του Σουρλα στην πολιτικη για να ανοιξω ενα θεμα σαν τους τετρομαγμενους..μου αρεσει ομως να σχολιαζω ηθικα κοινωνικα ζητηματα οπου σε αυτα παντα γινεται ''λαικο δικαστηριο'' ακομα και αν Δεν ειναι ροζ..

Τωρα θεματα για αναπτυξη ιδεων , πολιτισμο , ενα καλο βιβλιο , μια αναλυση σαν του Δημοκηδη και αλλων.. για ενα δισκο..δεν μπορουν να την κανουν ολοι...και εδω ερχονται τα ΩΧ...

Δεν νομίζω να είπε ο Λάρρυ να κάνουμε την εκτός φόρουμ κουλτούρας και πολιτικο-κοινωνικού προβληματισμού. Ένα μέτρο ζήτησε.

Τελικά εγώ αναρωτιέμαι τι είναι αυτό που δεν μας φταίει εδώ μέσα... βρέ δεν βαρεθήκατε κάθε τρείς και λίγο να συζητάτε τα ίδια και τα ίδια;

Αν διαβασεις ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ τα γραπτα μου, θα διαπιστωσεις οτι δεν αναφερω πουθενα για καταστατικο και αλλα τινα. Ειμαι παρα πολυ προσεκτικος στις διατυπωσεις μου, ακομα και οταν κανω πλακα.

Κατα τη γνωμη μου λοιπον, δεν υπαρχει καποιος χρονικος περιορισμος για να γινει κανεις μελος. Ο καθε ενας απο εμας κρινει κατα τη δικη του σκεψη και συνειδηση για το αν και ποτε θα συμμετασχει. Εγω εχω τα προσωπικα μου κριτηρια λοιπον.Αυτο δεν σημαινει οτι δεν ενδιαφερομαι καθ'οιονδηποτε τροπο. Τι σχεση εχει η "φασαρια"? Μπορει να ενδιαφερομουν για το αν θα γινει ο συλλογος και το πως, αλλα δεν σημαινει οτι βιαζομαι καθ'οιονδηποτε τροπο να γραφτω. Η συμμετοχη μου στη γενικη προσπαθεια ειναι πολυ μεγαλυτερη απο αλλους που... "φωναζουν" και αυτο...διαφημιζονται.

Πολύ σωστά, όπως ακριβώς δεν υπήρχε και κανένας χρονικός περιορισμός γιά το πότε θα ιδρυθεί το σωματείο!!!

Τωρα ιδρυθηκε, τι τα σκαλιζεις? Ολα οσα επρεπε να ειπωθουν γι αυτο εχουν γραφτει...

ειχα γραψει πολυ ωραια κειμενα...:icon15:

Εγω Βασίλη δεν σκαλίζω τίποτα...απλά η ιστορία χρειάζεται κάποιο χρόνο γιά να γίνει ιστορία και να αποδειχθούν πράγματα στον κόσμο......
....σταματώ εδω.

Re: Απάντηση: Διαχειριση στην "Καφε"

Τωρα ιδρυθηκε, τι τα σκαλιζεις? Ολα οσα επρεπε να ειπωθουν γι αυτο εχουν γραφτει...

ειχα γραψει πολυ ωραια κειμενα...:icon15:

δεν πειράζει Βασίλη μου.
Θα σου βρούμε κάτι καλό...

Όρεξη νάχεις...να γράφεις..-bye-

- Περίμενα πως θα είναι χώρος γέννεσης νέων θεματικών κατηγοριών.
Δηλαδή κάτι όπως τα ταξίδια ή και άλλες θεματικές ενότητες της photo gallery πχ μόλις έφυγαν από την εκτός δεν είχαν την άνθιση που περίμενα..
Αναμενόμενο ότι έγινε, η θέση μου ως διαχειριστής της εκτός (λογικά υπάρχει και καταγεγραμμένη…) ότι μόνο ως αρχείο μπορεί να λειτουργήσουν οι υποκατηγορίες της Εκτός, ακόμα και η δημιουργία της κατηγορίας των αθλητικών κακώς έγινε μια και από το ευκαιριακό σχόλιο πλέον έχει δημιουργηθεί ένα ξεχωριστό forum… My 2Cent…

- Στεναχωριέμαι που έχει μέρος νεκροταφείου άλλων κατηγοριών.
Δεν περίμενα πως θα χρειαζόταν τόσα πολλά θέματα να μεταφερθούν από άλλες κατηγορίες, γιατί εκεί είχαν "ξεφύγει". Ίσως εδώ να κάναμε κάποια κατάχρηση που να αδεικεί την κατηγορία..

Σε αυτό ευθύνονται καθαρά οι διαχειριστές που δεν λύνουν τα θέματα στις κατηγορίες τους αλλά προτιμούν να τα μεταφέρουν στην εκτός…

Re: Απάντηση: Re: Διαχειριση στην "Καφε"

Λοιπόν ?

δεν εννουσα να σας διωξουμε και πως βγηκε αυτο το συμπερασμα?

Status
Not open for further replies.