ναι.. κατι παλιοπικαπια κ λοιπα στερεα μου αποσπασαν την προσοχη. δεν Θα επαναληφΘειNα μας επισκεπτεσαι .. συχνοτερα :smash:
Μπα, λεκές στην κάμερα θα είναι. Είναι εύκολο να δεις ότι άλλοτε υπάρχει και άλλοτε δεν υπάρχει. Αν έγραφε τον δορυφόρο που τράβηξε την φωτογραφία όπως παλιά το Google Earth, είμαι σίγουρος ότι θα εμφανιζόταν μόνο στις φωτογραφίες από έναν δορυφόρο.
Αν δεν κάνω λάθος, πρόκειται για ενα πολυβολείο στα 5-6 μέτρα βάθος περίπου, κατάλοιπο απ' τα ναυτικά οχυρά της Μηχανιώνας.
Ο λόγος που μια εφανιζεται και μια όχι, είναι η ορατότητα της θάλασσας.Οταν είναι καθρά τα νερά φαίνεται, όταν όμως θολώσουν, δεν φαίνεται τίποτα.
Τα παραπάνω μου τα είπε ενας γνωστός που έχει βουτήξει στην περιοχή.
για πεs περισσοτερα για το πωs Θα`πρεπε.. πολυ ενδιαφερον Θεμα ανοιξεsΕλπίζω να φτιάξουν το Hubble το οποίο υπήρξε ένας θρίαμβος της μηχανολογίας..Κρίμα και για τα rover,αν και διαφωνώ με την προσέγγιση αυτή για την εξερεύνηση του Άρη.
Να το γράψω συνοπτικά,με ιπτάμενα (κοντά στο έδαφος) ρομπότ σε μέγεθος λιβελούλας.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.