Δικαναλός (?) στα 1500 ευρωπουλα...

Ειπα να κάνω μια ανασκόπηση των προτάσεων που έγιναν...

VINCENT SV236
PRIMARE I21
DENCEN BEAT110
T.A.C 834
Naim Nait 5i
σετ προ-τελικου της advance
NAD 372
Creek destiny
Behringer EP1500
electrocompaniet eci-3
DENON PMA-2000 AE
Cambridge Audio
A-S2000 (S) Yamaha
Xindak

Τελικα έχω την εντύπωση ότι μαζέψαμε το τοπ 14 των δικαναλων ενισχυτών από 1000 - 1700 ε χωρίς αυτό να σημαίνει ότι εχω αποφασίσει.

Στα σίγουρα έχω πολύ μεγαλύτερη επιλογή από πριν αν και είμαι σίγουρος ότι κανένας δεν μπορεί να πει ότι τους έχει ακούσει όλους τους παραπάνω και άρα να μπορεί να τους βάλει σε αξιολογική σειρά...

Παω για κούλουμα... χρόνια πολλά σε όλους και ίσως μετά από μια σεβαστή ποσότητα ούζου η σωστότερη απόφαση να εμφανιστεί μπροστά μου ως καλαμαράκι...-bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Δικαναλός (?) στα 1500 ευρωπουλα...

Οχι Xindak δεν έχω ακούσει. Για ποιό μοντέλο μιλάς και στα πόσα λεφτά;

Συμφωνούμε στα ηχεία -υποψήφιος κάτοχος Ερμή V2- αλλά επιτρέψτε μου
διαφωνώ στα ενισχυτικά. Αναφέρομαι σε αυτά που άκουσα, http://www.auditorium.gr/index.php?productID=2 νομίζω 950 ευρώ και http://www.auditorium.gr/index.php?productID=3 800 ευρώ τον έχει αγοράσει συνφορουμίτης. Προσωπικά με βλέπω για τα μεγάλα μονομπλόκ 8800ΜΝΕ, γιατί ο Ερμής θέλει το ρευματάκι του ή για τον ολοκληρωμένο Α600Ε μόλις έρθει και τον ακούσω. Πάντα ΙΜΗΟ!

Γεια σου Μπισμπικουλα

Δεν ξέρω αν άκουσες κάτι ή αν κατέληξες κάπου (πάει σχεδόν ένας μήνας βλέπω από το τελευταίο μήνυμα), είπα πάντως να συμβάλω στην κουβέντα γιατί ήμουν στη θέση σου πρόσφατα.

Καταρχάς, πρέπει να ακούσεις με τα δικά σου CD και αν είναι δυνατόν με το δικό σου σετ πηγή-ηχεία (ειδικά τα ηχεία απαραιτήτως!). Καλή ιδέα να πας σε ένα μαγαζί με πολλές επιλογές -αυτό έκανα κι εγώ: έτσι θα μπορέσεις να ακούσεις μηχανήματα back-to-back. Ο Ορφέας στο τέρμα της Στουρνάρη και το Studio Hi-Fi στην αρχή της Βουλιαγμένης (ψάξε στα site τους για λεπτομέρειες) είναι δυο πρώτες ιδέες.

Ακόμα, συμφωνώ με την άποψη ότι δεν είναι ανάγκη να πέσει το μπάτζετ σου λόγω των ηχείων σου -τα οποία εξάλλου, απ' ό,τι έχω διαβάσει, είναι μια χαρά. Τη διαφορά με τον καλύτερο (για σένα) ενισχυτή θα την ακούσεις και θα έχεις πάντα και την άνεση να αναβαθμίσεις στο μέλλον. Εγώ έχω τα ταπεινά PSB Image T45 (γύρω στα 700€) αλλά ευτυχούν με την παρέα του Densen B-110 (1650 € με το phono) στον οποίο κατέληξα.

Επίσης (και ανάλογα με το χρόνο που έχεις στη διάθεσή σου) καλό θα ήταν να κατέληγες σε κάποια τελική λίστα με 5-6 υποψήφιους, βασισμένος σε "βιβλιογραφική" έρευνα (site με κριτικές, διάφορα fora -και του εξωτερικού). Είναι τελείως διαφορετικοί οι δρόμοι που πρέπει να πάρεις ανάλογα με τα μουσικά σου γούστα και τον τρόπο "παρουσιάσης" της μουσικής που προτιμάς -σ' αυτά τα λεφτά μάλλον δεν μπορείς να τα έχεις όλα. Έχω ακούσει μηχανήματα να διαπρέπουν στη jazz (σε χροιές, σώματα, sounstage) και να "λασπώνουν" μια γρήγορη ροκ μπασογραμμή που κι ένας φθηνότερος ενισχυτής την ξεπετάει για πλάκα.

Μην ξεχνάς: το θέμα είναι ΤΙ αρέσει Σ' ΕΣΕΝΑ να ακούς και ΠΩΣ. Γιατί, κατά τ' άλλα, στα 1500€ υπάρχουν όντως πολλές και καλές επιλογές.

Roksan

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]
HIFICRITIC
Vol2/No2 March/April 2008

“The Roksan Kandy L.III is easily the most musical of the bunch: it's the most effective communicator by far, by virtue of the information it manages to scavenge and the slick, perfectly ordered yet easy manner in which it presents it ... Throughout the review I never once heard it issue signs of distress or falter when the music became challenging".

[/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]... If you want your cake completely iced and decorated with candles and ribbons, spend your money on the Kandy”.[/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]
Malcom Steward
[/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]
awards2007L3150.jpg

award2006l3.gif

"The new Kandy sounds spectacular...we sweated buckets of blood trying to make the Kandy LIII uncomfortable, but without success - it's a true all-rounder, excelling with every type of music you play through it".

What Hi-Fi?
[/FONT][FONT=Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif]
September 200[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]6
[/FONT]
[/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Five Stars
Group Test Winner

[/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]“Try as we might - well, that's part of our job - we couldn't trip up the Kandy: ...(It is) [/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]the best sub-1000 pounds integrated amplifiers we've ever had the pleasure of hearing”.
[/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]The Result:
“There's only one winner - Roksan”
.
[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]
fivestar.gif

[/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]July 2006
Five Stars

What Hi-Fi?:
“The Kandy has always been good - It just got a whole lot better”
.
[/FONT]
[FONT=Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif]
fivestar.gif
[/FONT][FONT=Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif]January 200[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]6[/FONT][/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Five Stars

whathifiMkIII.gif

[/FONT]
_.gif
[FONT=Verdana,Arial,Helvetica]Kandy LIII INTEGRATED Amplier
στά 1140 e μέ PHONO καί εξοδο ακουστικών
[/FONT][FONT=Verdana,Arial,Helvetica]
The award winning Kandy LIII INTEGRATED amplifier is designed to set the benchmark for punch and clarity for amplifiers at this level. Kandy’s solid construction encompasses a stylish looking aluminium facia and steel casework. Features include five line inputs, one tape loop, a moving magnet phono stage, two pre outs, headphone socket and a pair of speaker terminals.

Internally, the Kandy’s two identical mono power amp sections provide a powerhouse of 120w/channel of clean output that confidently defines the lower frequencies and captures the deep bass notes with vigour. This amplifier is particularly transparent ensuring delivery of subtle detail
within a spacious three dimensional soundstage.

These exemplary features ensure a truly high-end performance of music reproduction.

[/FONT][FONT=Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif]Features
[/FONT]
  • [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif] New Main amplifier, volume and display PCBs[/FONT]
  • [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Symmetrical amplifier layout[/FONT]
  • [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Optimised power supply layout, distribution and decoupling[/FONT]
  • [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Better decoupling and power regulation to all stages[/FONT]
  • [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Improved power supply for Preamplifier and phono section[/FONT]
  • [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]New Op-amps, optimized audio and power supply layout[/FONT]
  • [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Directly powered power section from the main power supply[/FONT]
  • [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Improved phono section Op-amp, layout and grounding[/FONT]
  • [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Optimised routing and shorter speaker output cables[/FONT]
  • [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Improved tape output section[/FONT]
  • [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]New improved protection circuit[/FONT]
  • [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Improved wideband noise rejection[/FONT]
  • [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Optimised internal cabling for improved performance[/FONT]
  • [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Reduced residual hum and noise[/FONT]
  • [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Redesigned chassis and cover with improved ventilation

[/FONT]
[FONT=Verdana,Arial,Helvetica]Specifications[/FONT]
  • [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Inputs Line Level (x5), Moving Magnet (x1), Tape (x1) [/FONT]
  • [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Input Impedance 47 kOhms[/FONT]
  • [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Input Sensitivity (115W) Line 470mV
    [/FONT]
  • [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Outputs Speaker L & R (x1), Preamplier (x2 ),Tape (x1), Headphone (x1) [/FONT]
  • [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Output Power >120 Watts, into 8Ù
    both channels driven
    >185 Watts, into 4Ohms
    both channels driven
    [/FONT]
  • [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Power Supply[/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif] 500VA Ultra Low Noise Toroidal Transformer
    4 Regulated Supply Rails
    [/FONT]
  • [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Damping Factor >110 (8Ohms)
    [/FONT]
  • [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Frequency response (-3dB), <3Hz – >100kHz
    [/FONT]
  • [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Gain 38dB Overall (Pre & Power)
    7dB Preamplier
    31dB Power Amplier
    [/FONT]
  • [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Harmonic Distortion <0.006% 1kHz - 8Ohms
    [/FONT]
  • [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Signal to Noise Ratio Line 100dBa (ref 470mV)
    [/FONT]
  • [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Power Source 100V – 120V 50Hz / 60Hz
    220V – 240V 50Hz / 60Hz
    [/FONT]
  • [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Power Consumption Standby <25W, Full Power 2-CH 8Ù < 330 W,
    4Ohms<550W
    [/FONT]
  • [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Dimension 432 x 380 x 90 (W x D x H) mm
    432 x 380 x105 (including feet)
    [/FONT]
  • [FONT=Verdana,Arial,Helvetica]Weight [/FONT][FONT=Verdana,Arial,Helvetica]14Kg

All specifications are liable to change without notice. E.& O.E.

[/FONT]
[FONT=Verdana,Arial,Helvetica]Kandy L.III Integrated Amplifier MKIII[/FONT][FONT=Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif] Additional Info[/FONT][FONT=Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif]
pdficon.gif
PDF 461K
[/FONT]
[FONT=Verdana,Arial,Helvetica]Kandy L.III Integrated Amplifier MKIII[/FONT][FONT=Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif] User Manual[/FONT][FONT=Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif]
pdficon.gif
PDF 565K
[/FONT][FONT=Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif]Safety Instructions User Manual
[/FONT]
[FONT=Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif]
pdficon.gif
PDF 172K

[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]>> Back to home page[/FONT]
[FONT=Verdana,Arial,Helvetica]Last[/FONT]

Last edited:
συμφωνω με τον eyebee σε ολα τα σημεια που αναφερε
Μεχρι 1000 ευρω θα βρεις ενα καλο ενισχυτη που θα οδηγησει μια χαρα τα ηχεια σου. Μην δωσεις παραπανω χρηματα δεν αξιζει
Εκτος βεβαια και αν θελεις στο μελλον να αλλαξεις ηχεια
Κοιτα επωνυμες λυσεις γιατι και το after sales service παιζει σημαντικο ρολο(πχ parasound ,advance ,yamaha , denon )

Για κοιτα και στις αγγελιες υπαρχουν ενδιαφερουσες καταχωρησεις, εκτος και αν τον θελεις καινουργιο

Παιδιά και πάλι μερσι για τις προτάσεις...

Η αλήθεια είναι ότι δεν το αγόρασα ακόμα, αν και έχω πλέον "καταλήξει" στον Yamaha, η στον Rotel. (Εχω έναν περιορισμό απο τη σύζυγο = να είναι μαύρο...μη γελάσετε, όταν το πάρω τελικά, θα ποστάρω φωτο και θα καταλάβετε)

Αυτό που με έχει προβληματίσει πάρα πολύ είναι το εξής:

Καθώτι υπολογιστομανής και με πλήρες δίκτυο (ασύρματο+ενσύρματο) σπίτι, με 4 πισια (ενα βασικό γραφείου, ένα σερβερ με τα χεράκια μου, ένα λινουξ για πειραματισμούς και ένα λαπτοπ), εκτός από την ώρα της ακουστικής απόλαυσης = CD θέλω και την κονσέρβα = MP3, FLAC κλπ από σερβερ...

Εχω λοιπόν ένα PS3 το οποίο όπως πιθανόν γνωρίζετε είναι και πολύ καλό media server ΑΛΛΑ το ατιμο το πράμα θέλει 1 έξοδο και αυτή είναι η HDMI κατευθείαν στην τηλεόραση. Αυτο δεν θα αποτελούσε βεβαίως πρόβλημα σε μια κλασσική εγκατάσταση χοουμ θεατερ καθώς ο πολυκάναλος ενισχυτής θα δεχόταν είσοδο (και έξοδο) HDMI. Σε ένα δικάναλο όμως???

Η απλή λύση είναι βέβαια η αγορά ενος άλλου media server να πέσει κατευθείαν στον δικάναλο να τελειώνουμε, όμως:
Α. όταν μπορώ να γλιτώσω χρήματα το κάνω
Β. δε θέλω άλλα μηχανήματα στο ράφι
Γ. η γυνάικα μου δε θέλει άλλα μηχανήματα στο ράφι
Δ. η κυρία που έφτιαξε το ράφι δε θέλει άλλα μηχανηματα στο ράφι

Ετσι λοιπόν σκέφτομαι πιθανές λύσεις και αναβάλω την απόφαση...

(το κακόμοιρο το ράφι θα βρεθεί/βρίσκεται με PS3, ενισχυτή, CD player, DVD recorder, Δορυφορικό κουτί και media server ενώ σε έναν ιδανικό κόσμο θα βρισκόταν με PS3, ενισχυτή, CD player και δορυφορικό/PVR μόνο)

Σας ζάλισα αλλά ήθελα να πω τον πόνο μου...:smile:

το ps3 εχει και αναλογικες εξοδους με το καλωδιο που σου δινει στη συσκευσια. συνδεεις και το hdmi και αυτο το καλωδιο, οριζεις ο ηχος να περναει απο το rca και αφηνεις την εικονα μονο στο hdmi για στερεοφωνικες ακροασεις.
Νικος

επισης το ps3 δεν παιζει flac η apple lossless. ασυμπιεστα μονο wav.
Nικος

Παιδιά και πάλι μερσι για τις προτάσεις...

Η αλήθεια είναι ότι δεν το αγόρασα ακόμα, αν και έχω πλέον "καταλήξει" στον Yamaha, η στον Rotel. (Εχω έναν περιορισμό απο τη σύζυγο = να είναι μαύρο...μη γελάσετε, όταν το πάρω τελικά, θα ποστάρω φωτο και θα καταλάβετε)

Αυτό που με έχει προβληματίσει πάρα πολύ είναι το εξής:

Καθώτι υπολογιστομανής και με πλήρες δίκτυο (ασύρματο+ενσύρματο) σπίτι, με 4 πισια (ενα βασικό γραφείου, ένα σερβερ με τα χεράκια μου, ένα λινουξ για πειραματισμούς και ένα λαπτοπ), εκτός από την ώρα της ακουστικής απόλαυσης = CD θέλω και την κονσέρβα = MP3, FLAC κλπ από σερβερ...

Εχω λοιπόν ένα PS3 το οποίο όπως πιθανόν γνωρίζετε είναι και πολύ καλό media server ΑΛΛΑ το ατιμο το πράμα θέλει 1 έξοδο και αυτή είναι η HDMI κατευθείαν στην τηλεόραση. Αυτο δεν θα αποτελούσε βεβαίως πρόβλημα σε μια κλασσική εγκατάσταση χοουμ θεατερ καθώς ο πολυκάναλος ενισχυτής θα δεχόταν είσοδο (και έξοδο) HDMI. Σε ένα δικάναλο όμως???

Η απλή λύση είναι βέβαια η αγορά ενος άλλου media server να πέσει κατευθείαν στον δικάναλο να τελειώνουμε, όμως:
Α. όταν μπορώ να γλιτώσω χρήματα το κάνω
Β. δε θέλω άλλα μηχανήματα στο ράφι
Γ. η γυνάικα μου δε θέλει άλλα μηχανήματα στο ράφι
Δ. η κυρία που έφτιαξε το ράφι δε θέλει άλλα μηχανηματα στο ράφι

Ετσι λοιπόν σκέφτομαι πιθανές λύσεις και αναβάλω την απόφαση...

(το κακόμοιρο το ράφι θα βρεθεί/βρίσκεται με PS3, ενισχυτή, CD player, DVD recorder, Δορυφορικό κουτί και media server ενώ σε έναν ιδανικό κόσμο θα βρισκόταν με PS3, ενισχυτή, CD player και δορυφορικό/PVR μόνο)

Σας ζάλισα αλλά ήθελα να πω τον πόνο μου...:smile:

Αν έχεις Dreambox… τότε μπορείς από εκεί να παίζεις flac/wav/mp3 :drummer:
Βγάζει και οπτική για σύνδεση σε DAC.
Πολύ καλό network transport για τα λεφτά του!

Κλαψ, :bigcry:επόμενο προτζεκτ η ενασχοληση με την ονειροσυσκευη... (ειναι απίστευτο τι sites υπαρχουν σχετικά και τι πράγματα δείχνει ότι μπορεί να κάνει) - περιμένω δε αυτό με την έξοδο HDMI. :aktion033: (προς το παρόν βολεύομαι με κάτι αποκωδικοποιητές με κεραιούλα...)

Το δε θέμα του PS3 με τις διαφορετικές εξόδους το προσπάθησα μια φορά αλλά μου έβγαζε όλους του ήχους στην τηλεόραση ή όλους τους ήχους στον ενισχυτη μέσω RCA και του σχετικού του ανταπτορα. Εχω βρει σε κάποια φορουμ σκέψεις για το πως μπορεί ο ήχος να βγαίνει και στην τηλεόραση (HDMI) και στον ενισχυτή (RCA) ταυτοχρονα αλλά δεν το έχω πετύχει.:chinscratch:

Το δε θέμα του PS3 με τις διαφορετικές εξόδους το προσπάθησα μια φορά αλλά μου έβγαζε όλους του ήχους στην τηλεόραση ή όλους τους ήχους στον ενισχυτη μέσω RCA και του σχετικού του ανταπτορα. Εχω βρει σε κάποια φορουμ σκέψεις για το πως μπορεί ο ήχος να βγαίνει και στην τηλεόραση (HDMI) και στον ενισχυτή (RCA) ταυτοχρονα αλλά δεν το έχω πετύχει.:chinscratch:

γιατι να βγαινει ο ηχος και στον ενισχυτη και στην τηλεοραση? :chinscratch:
εικονα στην τηλεοραση ηχοσ στον ενισχυτη ειναι η καλυτερη λυση.

tmjuju θα με μουρλανεις. ο db500 ειναι καλο τρανσπορτ δικτυακο?
ειναι βιτ ακκουρατε? (καλο ε?)
παλι σε δουλειες θα με βαλεις...
Νικος

εντιτ ξερω για το vlc plugin κλπ... κανει ομως για χαιφαι ηχο?

γιατι να βγαινει ο ηχος και στον ενισχυτη και στην τηλεοραση? :chinscratch:
εικονα στην τηλεοραση ηχοσ στον ενισχυτη ειναι η καλυτερη λυση.

Ο καημός είναι η επιλογή...

Ο πτωχός θέλω να ακούω τηλεόραση από τα ηχεία της (πολύ καλά σημειωτέον), και μουσική από τον ωραίο κανούργιο δικάναλο ενισχυτή μου.:guitarist:

Αυτό σημαίνει ότι θέλω το PS3 να βγάζει ήχο και στην τηλεόραση (όταν παίζει DVD) και στον ενισχυτή όταν παίζω MP3 κλπ.

(Εχω ένα DVD player της πλάκας το οποίο βγαζει έξοδο SCART και RCA. Το εχω κολήσει πάνω σε ένα δανεικό ενισχυτή για CD και πρίν πάρω το PS3 έβλεπα -και άκουγα- DVD από την τηλεόραση - Αυτό θέλω)

Πριν με πείτε τρελό, να σας διευκρινήσω ότι τα ηχεία έχουν τοποθετηθεί όχι εκατέρωθεν της τηλεόρασης άρα η ιδέα το δικάναλου ψευτο-home cinema δεν παίζει. (ας οψεται η σύζυγος και οι διακοσμήσεις...:damnyou:)

Ασχετο, αλλά τώρα που το σκέφτομαι μπορώ να αλλάζω τις ρυθμίσεις του PS3 κάθε φορά που του αλλάζω χρήση...:idea:

εγω εχω εναν denon 3803 ηχεια της klipch τα rf 3 series 2 με τον denon μου αρεσαν μολις ομως εβαλα ενα rotel σε τελικο σταδιο τα πραγματα αλλαξαν τρελλα αν και τα ηχεια αυτα εχουν μεγαλη ευαισθησια ο rotel rb 1070 τα εκανε εντελως διαφορετικα

tmjuju θα με μουρλανεις. ο db500 ειναι καλο τρανσπορτ δικτυακο?
ειναι βιτ ακκουρατε? (καλο ε?)
παλι σε δουλειες θα με βαλεις...
Νικος

εντιτ ξερω για το vlc plugin κλπ... κανει ομως για χαιφαι ηχο?

Χεχεχε! Είναι καλό!!!!!!!!!

α/ Βαλε pli
β/ κανε network mount τα flac σου
γ/ παίξε με τις τιμές r/w του mount buffer μέχρι που να βρεις το ιδανικό buffer (δοκιμές/ακροάσεις)

Πάρε σήμα από την οπτική για το dac.
Το αναλογικό σήμα δεν είναι τόσο καλό, αλλά μπορείς να το στέλνεις στην τηλεόραση (και ανάβεις τον ενισχυτή όποτε θές, αλλιώς σε tv mode το αφήνεις απλά να παίζει η tv).

Απάντηση: Re: Δικαναλός (?) στα 1500 ευρωπουλα...

Ο καημός είναι η επιλογή...

Ο πτωχός θέλω να ακούω τηλεόραση από τα ηχεία της (πολύ καλά σημειωτέον), και μουσική από τον ωραίο κανούργιο δικάναλο ενισχυτή μου.:guitarist:

Αυτό σημαίνει ότι θέλω το PS3 να βγάζει ήχο και στην τηλεόραση (όταν παίζει DVD) και στον ενισχυτή όταν παίζω MP3 κλπ.

(Εχω ένα DVD player της πλάκας το οποίο βγαζει έξοδο SCART και RCA. Το εχω κολήσει πάνω σε ένα δανεικό ενισχυτή για CD και πρίν πάρω το PS3 έβλεπα -και άκουγα- DVD από την τηλεόραση - Αυτό θέλω)

Πριν με πείτε τρελό, να σας διευκρινήσω ότι τα ηχεία έχουν τοποθετηθεί όχι εκατέρωθεν της τηλεόρασης άρα η ιδέα το δικάναλου ψευτο-home cinema δεν παίζει. (ας οψεται η σύζυγος και οι διακοσμήσεις...:damnyou:)

Ασχετο, αλλά τώρα που το σκέφτομαι μπορώ να αλλάζω τις ρυθμίσεις του PS3 κάθε φορά που του αλλάζω χρήση...:idea:

Αν υπολογίζεις την γνώμη της γυναίκας σε θέματα στερεοφωνικών, home cinema κλπ. είσαι χαμένος φίλε μου! :smash:

Η της λες αυτό αποφάσησα και τέρμα έτσι είναι δεν το συζητάμε... 'Η νοικιάζεις μια γκαρσονιέρα μεταφέρεις όλα τα μηχανήματά σου εκεί και πας στο σπίτι μόνο για να τρως και να κοιμάσαι. ;)