Διόδια

Απάντηση: Όχι άλλα Διόδια....στον δρόμο για ΔΕΘ.

Μόνο λίγο καιρόοο ξαποσταίνειιιιιι....
και ξανά προς τη δόξα τραβάαααα.... τραβά-τραβά...

Re: Όχι άλλα Διόδια....στον δρόμο για ΔΕΘ.

Μην σας αφήσω μόνους σας και μου στενοχωρηθείτε...

Εξάλλου συντονίζεστε τόσο όμορφα.

Last edited:

Δεν είναι ακριβώς έτσι φίλε gordona. Επειδή οι περισσότεροι σκεφτόμαστε έτσι για αυτό δεν πάμε μπροστά...
Και όχι δεν κάνω οτι γουστάρω στα διόδια...
Αυτοί κάνουν οτι γουστάρουν για να τα πάρουν..και δεν ανεχομαι να με κοροιδεύουν.
Αν τα χρήματα τα έπαιρνε το ΤΕΟ όπως στα Μάλγαρα θα τα πλήρωνα πολύ ευχαρίστως.

Πάνω από το 50% των χρημάτων, στα "ιδιωτικά" διόδια που δεν πληρώνεις, είναι του κράτους...

Δεν κάνουν ότι γουστάρουν, εφαρμόζουν νόμους που έχουν ψηφιστεί από το Ελληνικό κοινοβούλιο.
Αν εσύ διαφωνείς με αυτό το νόμο, μπορώ και εγώ να διαφωνώ στο να πληρώνω μια επίσκεψη στον γιατρό ή σε ένα εστιατόρια που πηγαίνω.

Βγάζει κάπου αυτό?

Πάνω από το 50% των χρημάτων, στα "ιδιωτικά" διόδια που δεν πληρώνεις, είναι του κράτους...

Δεν κάνουν ότι γουστάρουν, εφαρμόζουν νόμους που έχουν ψηφιστεί από το Ελληνικό κοινοβούλιο.
Αν εσύ διαφωνείς με αυτό το νόμο, μπορώ και εγώ να διαφωνώ στο να πληρώνω μια επίσκεψη στον γιατρό ή σε ένα εστιατόρια που πηγαίνω.

Βγάζει κάπου αυτό?

Κάνουμε ότι κάνουν και αυτοί που ψηφίζουν τους νόμους gordona, τους αψηφούμε.....τους νόμους.

Όταν αυτοί που ψηφίζουν και δημιουργούν τους νόμους αποφασίσουν να δημιουργήσουν νόμους προς το συμφέρον του λαού και παράλληλα τους στηρίξουν πρώτα αυτοί, τότε θα ξαναπληρώσουμε... Μέχρι τότε....

Αυτά απο εμένα...

Κάνουμε ότι κάνουν και αυτοί που ψηφίζουν τους νόμους gordona, τους αψηφούμε.....τους νόμους.

Όταν αυτοί που ψηφίζουν και δημιουργούν τους νόμους αποφασίσουν να δημιουργήσουν νόμους προς το συμφέρον του λαού και παράλληλα τους στηρίξουν πρώτα αυτοί, τότε θα ξαναπληρώσουμε... Μέχρι τότε....

Αυτά απο εμένα...

:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:

φιλε μου αν ψηφιστει ενας νομος οτι καθε μερα θα πληρωνεις φορο για τον ποσο του αερα που καταναλωσες, γιατι τελευταια καταναλώνεται απερισκεπτα και χωρις οικολογικη συνείδηση, ή μια αλλη μπουρδα με υπουργικη σφραγιδα ειμαστε υποχρεωμενοι να τα πληρωνουμε μεχρι να ερθουν οι εκλογες για να τους μαυρισουμε? οκ αποψη σου , και οσοι την ασπαζονται ας σκυψουν ακομα πιο χαμηλα το κεφαλι μεχρι να γλυψουν το πατωμα απο την υποκλιση, οι υπολοιποι ας πορευονται με την αγωνιστική διαθεση που τους εχει απομεινει. Απλα τα πραγματα.
Και εγω οταν σηκωνω τις μπαρες βλεπω διαφορες συμπεριφορες:
αλλοι χασκουν με ανοικτο το στομα σαν λαλακες
αλλοι σφυριζουν αδιαφορα
αλλοι λενε αντε ρε τσογλανι πληρωνε κι ασε τις μαγκες
αλλοι λενε μπραβο παλικαρι αλλα μετα πληρωνουν
και καποιοι λιγοι παραδειγματιζονται...

Αν θυμάσαι ψηφίστηκαν "νύχτα" απο το κοινοβούλειο.

Μην ξαναλέμε τα ίδια και τα ίδια είναι επιλογή σου να πας σε γιατρό ιδιώτη ή σε κάποιο εστιατόριο (όπου ασφαλώς και θα πληρώσεις).

Απάντηση: Re: Όχι άλλα Διόδια....στον δρόμο για ΔΕΘ.

Βγάζει κάπου αυτό?

Ναι. Όλες οι κοινωνικές αλλαγές έχουν ξεκινήσει από αμφισβήτηση των νόμων στην πράξη. Όταν η νομοθετική εξουσία νομοθετεί ενάντια στο κοινό αίσθημα δικαίου, θερίζει ότι σπέρνει.
Υπενθυμίζω ότι η Βουλή έχει εκλεγεί από το λαό. Καλώς ή κακώς, έχει δίκιο ο "λαός" ή όχι, η δική του βούληση μετράει.

Εκτός κι αν η πραγμάτωση της δημοκρατίας είναι κατ' εσέ το να ψηφίζεις 1 φορά στα 4 χρόνια.

Δεν είναι τυχαίο που όλοι οι δικτάτορες δίνουν πάντα και μια επίφαση νομιμότητας στα καθεστώτα τους (ψηφίζουν "συντάγματα", νόμους κλπ)

Αν θυμάσαι ψηφίστηκαν "νύχτα" απο το κοινοβούλειο.

Μην ξαναλέμε τα ίδια και τα ίδια είναι επιλογή σου να πας σε γιατρό ιδιώτη ή σε κάποιο εστιατόριο (όπου ασφαλώς και θα πληρώσεις).

Τους ψήφισε το κοινοβούλιο πάντως τους νόμους και όχι κάποιο φόρουμ ή καφενείο...

Είναι πραγματικά επιλογή μου να πάω σε ιδιώτη γιατρό? Το πιστεύεις αυτό?

Με την ίδια λογική είναι επιλογή σου να πας και από την Εθνική...

φιλε μου αν ψηφιστει ενας νομος οτι καθε μερα θα πληρωνεις φορο για τον ποσο του αερα που καταναλωσες, γιατι τελευταια καταναλώνεται απερισκεπτα και χωρις οικολογικη συνείδηση, ή μια αλλη μπουρδα με υπουργικη σφραγιδα ειμαστε υποχρεωμενοι να τα πληρωνουμε μεχρι να ερθουν οι εκλογες για να τους μαυρισουμε? οκ αποψη σου , και οσοι την ασπαζονται ας σκυψουν ακομα πιο χαμηλα το κεφαλι μεχρι να γλυψουν το πατωμα απο την υποκλιση, οι υπολοιποι ας πορευονται με την αγωνιστική διαθεση που τους εχει απομεινει. Απλα τα πραγματα.
Και εγω οταν σηκωνω τις μπαρες βλεπω διαφορες συμπεριφορες:
αλλοι χασκουν με ανοικτο το στομα σαν λαλακες
αλλοι σφυριζουν αδιαφορα
αλλοι λενε αντε ρε τσογλανι πληρωνε κι ασε τις μαγκες
αλλοι λενε μπραβο παλικαρι αλλα μετα πληρωνουν
και καποιοι λιγοι παραδειγματιζονται...

Άρα προτείνεις να εφαρμόζει ο καθένας τους νόμους με τους οποίους συμφωνεί...

Πραγματικά σε εκφράζει αυτό? Μπορεί να σταθεί κοινωνία που οι πολίτες εφαρμόζουν μόνο τους νόμους που γουστάρουν? Τότε τι τους χρειαζόμαστε? Ας κάνει ο καθένας εξαρχής ότι γουστάρει.

Εσύ λες ότι εγώ δεν γουστάρω να πληρώνω διόδια γιατί είναι ακριβά. Εγώ λέω ότι τα πληρώνω γιατί είναι φτηνότερα από όλη την υπόλοιπη Ευρώπη και επιτέλους οι δρόμοι φτιάχνονται. Το αποτέλεσμα είναι να πληρώνω ΕΓΩ ΕΣΕΝΑ. Είναι αυτό δίκαιο?

Είναι δίκαιο εγώ να πληρώνω το ταμείο μου κανονικά και αυτός που δεν πληρώνει να του κάνει το κράτος διακανονισμό?

Ως πότε θα υπάρχουν σε αυτή την χώρα κορόιδα που πληρώνουν και κορόιδα που δεν πληρώνουν?

Ήξεις αφήξεις ουκ εν τω πολέμω θνήξεις !

Καλά βρε παλικάρια, έχετε ακόμη δυναμάρια να αντιπαρατεθείτε ΜΕ ΛΟΓΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ξανά και ξανά και ξανά με τον αγαπητό αυθόρμητα αφιλοκερδώς φιλοδιόδιο φίλο μας;

Μικρές αναθεωρήσεις επί των ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ πάντως:

-Οι δρόμοι δεν γίνονται πλέον όπως θα περίμεναν όσοι πλερώνουν και όσοι δεν... τα έργα σέρνονται και βολοδέρνουν, τουλάχιστον στην κοιλάδα των Τεμπών όπου εργάζονται δικοί μου άνθρωποι. Εν αναμονή εξελίξεων άπαντες... και έλλειψη χρημάτων, και παράγοντες που δεν μπορώ να γνωρίζω, αλλά και τραγικά τεχνικά λάθη (προσπαθώντας να ελαχιστοποιηθεί το κόστος), όπως η χρήση εκρηκτικών για διανοίξεις τούνελ σε εκείνο το σημείο, και μετά φταίνε οι βροχές για τις κατολισθήσεις και το κόψιμο της χώρας στη μέση...

-Το ότι καταφέρνει κάποιος να περάσει ένα νόμο (νύχτα και στο παρά πέντε πριν αυτός ο υπουργός αποστρατευθεί και ο πρωθυπουργός που τον επέλεξε και όλη η κυβέρνησή του παραιτηθούν) δεν σημαίνει ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ πως είναι δίκαιος και σωστός και του αξίζει τυφλή υποταγή
.
Αλλιώς δεν θα αλλάζαμε κυβερνήσεις κλπ, θα αρκούσαν οι 10 εντολές.
Αν ήταν έτσι κακώς διαμαρτύρεται η Πακιστανή που καταδικάστηκε από τις αρχές του χωριού της σε πολλαπλό βιασμό, επειδή ο αδερφός της είχε συνάψει σχέση με κάποια γυναίκα ανώτερης κάστας. Κάτι σαν τους δικούς μας νόμους περί διοδίων και την αίσθηση υποταγής στους νόμους των τοπικών αρχόντων που έχουν κάποιοι...
Αλλά τι να λέμε τώρα, παρασύρθηκα κι εγώ και ξανάρχισα να προσπαθώ βάση της λογικής να αντικρούσω τον αγαπητό, ενώ είχα πει πως σταματάω το διάλογο ( κοινή λογική τη λέγαμε κάποτε, αλλά φαίνεται πως έχει γίνει "κοινή" επί χρήμασι στις μέρες μας...)

Last edited:

Άρα προτείνεις να εφαρμόζει ο καθένας τους νόμους με τους οποίους συμφωνεί...

Πραγματικά σε εκφράζει αυτό? Μπορεί να σταθεί κοινωνία που οι πολίτες εφαρμόζουν μόνο τους νόμους που γουστάρουν? Τότε τι τους χρειαζόμαστε? Ας κάνει ο καθένας εξαρχής ότι γουστάρει.

Εσύ λες ότι εγώ δεν γουστάρω να πληρώνω διόδια γιατί είναι ακριβά. Εγώ λέω ότι τα πληρώνω γιατί είναι φτηνότερα από όλη την υπόλοιπη Ευρώπη και επιτέλους οι δρόμοι φτιάχνονται. Το αποτέλεσμα είναι να πληρώνω ΕΓΩ ΕΣΕΝΑ. Είναι αυτό δίκαιο?

Είναι δίκαιο εγώ να πληρώνω το ταμείο μου κανονικά και αυτός που δεν πληρώνει να του κάνει το κράτος διακανονισμό?

Ως πότε θα υπάρχουν σε αυτή την χώρα κορόιδα που πληρώνουν και κορόιδα που δεν πληρώνουν?

φιλε μου οταν μια βουλη νομοθετει μονο για τους λιγους εκλεκτους και περνα νομοσχεδια νυχτα - δες τι θα γινει το καλοκαιρι στο θερινα τμηματα της βουλης- και χαρατσωνει την διελευση στις εθνικες - υπερδιπλασιαζοντας τα κοστος διελευσης την τελευταια διετια ενω - μας χρυσοχρεωνει και τα τελη κυκλοφοριας - 600 ευρω πληρωσα φετος , ποσα του χρονου? αυτα τα τελη αραγε ειναι για να ξεπαρκαρω το αμαξι μου και να το πηγαινω μεχρι την δουλεια? Ε ναι τοτε οφειλω να παιρνω την κατασταση στα χερια μου! Και εσυ που θεωρεις οτι πληρωνουμε τα φθηνοτερα διοδια στην Ευρωπη -εχεις στοιχεια για αυτο ή κουτουρου το λες?- εχεις προφανως την δικη σου υποχρεωση να πληρωνεις και να λες και ευχαριστω. Οταν δω δικαιοσυνη και ορθολογισμο απο τους νομοθετες θα ειμαι ο πρωτος που θα χειροκροτησω .

φιλε μου οταν μια βουλη νομοθετει μονο για τους λιγους εκλεκτους και περνα νομοσχεδια νυχτα - δες τι θα γινει το καλοκαιρι στο θερινα τμηματα της βουλης- και χαρατσωνει την διελευση στις εθνικες - υπερδιπλασιαζοντας τα κοστος διελευσης την τελευταια διετια ενω - μας χρυσοχρεωνει και τα τελη κυκλοφοριας - 600 ευρω πληρωσα φετος , ποσα του χρονου? αυτα τα τελη αραγε ειναι για να ξεπαρκαρω το αμαξι μου και να το πηγαινω μεχρι την δουλεια? Ε ναι τοτε οφειλω να παιρνω την κατασταση στα χερια μου! Και εσυ που θεωρεις οτι πληρωνουμε τα φθηνοτερα διοδια στην Ευρωπη -εχεις στοιχεια για αυτο ή κουτουρου το λες?- εχεις προφανως την δικη σου υποχρεωση να πληρωνεις και να λες και ευχαριστω. Οταν δω δικαιοσυνη και ορθολογισμο απο τους νομοθετες θα ειμαι ο πρωτος που θα χειροκροτησω .

http://www.theaa.com/allaboutcars/overseas/european_tolls_select.jsp

Κουτουρού γράφουν στα μπλογκ της μπούρδας και κοτσάνας...

Εγώ μιλάω με επιχειρήματα.

Για τους νόμους, όταν διαφωνούμε διαμαρτυρόμαστε και αν δεν βγαίνει κάτι εκφραζόμαστε στις κάλπες. Επί της ουσίας όμως δεν απαντάς. Όταν εφαρμόζει ο καθένας επιλεκτικά τους νόμους μπορεί να υπάρξει κοινωνία? Αντίστοιχο επιχείρημα με τα διόδια είναι και για τον ΦΠΑ. Το 23% είναι παράλογο και για αυτό δεν το πληρώνω. ΕΣΥ δεν τον πληρώνεις ΑΛΛΟΙ όμως τον πληρώνουν...Τι θα κερδίσουμε με μια τέτοια συμπεριφορά?

Στην Ελλάδα των τελευταίων 25 χρόνων που μπορώ να έχω άποψη δεν υπάρχουν νόμοι που να εφαρμόζονται, ούτε και κράτος. Όλοι λειτουργούν με την λογική που περιγράφεις. Δεν γουστάρω - Δεν πληρώνω. Που μας οδήγησε αυτό?

Δεν έχουμε περιορισμό της ελευθερίας στην Ελλάδα. Έχουμε ένα υβρίδιο ΑΝΑΡΧΙΑΣ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Την αναρχία του δεν πληρώνω με την μορφή των τσαμπατζήδων δεν την γουστάρω γιατί δεν οδηγεί πουθενά.

Ποια είναι τα επιχειρήματα? Φτηνότερα διόδια ή καθόλου διόδια? Αν δεν πληρώνουμε τα διόδια πως θα γίνουν τα έργα αφού λεφτά - κακώς - δεν υπάρχουν? Αν απλά θέλετε φτηνότερα διόδια γιατί δεν αποφασίζετε ένα αντίτιμο και να το πληρώνετε. Μετά σπρώξτε την μπάρα. Εκεί θα ήμουν μαζί σας. Αυτό όμως τώρα είναι καθαρά πολιτική σκοπιμότητα της αριστεράς. Δεν θέλουν τίποτα το ιδιωτικό γιατί έτσι πιστεύουν. Στα τέτοια τους οι νόμοι και φυσικά στις επιχειρήσεις τους δεν ισχύει αυτό. Εκεί μπορεί να είναι μια χαρά ιδιώτες και να έχουν και υπαλλήλους και να συσσωρεύουν και πλούτο.

Η Ελλάδα είναι ένα κωλοχανείο που ο καθένας κάνει ότι γουστάρει και το κίνημα με τα διόδια αντιπροσωπεύει πλήρως αυτή την πραγματικότητα. Συγγνώμη αλλά δεν θα πάρω. Το πολιτικό σύστημα είναι ένα μπουρδέλο αλλά με αυτό τον τρόπο δεν το πολεμάμε αλλά κάνουμε τα πράγματα χειρότερα.

http://www.theaa.com/allaboutcars/overseas/european_tolls_select.jsp

Κουτουρού γράφουν στα μπλογκ της μπούρδας και κοτσάνας...

Εγώ μιλάω με επιχειρήματα.

Πολυ ενημερωμενο βλεπω το σαιτ που ανεβασες!!! Κοιτα καλυτερα να διαβαζεις τα ελληνικα σαιτ , γιατι αυτο που δειχνεις ειναι κανα χρονο πισω. Τα διοδια σημερα , αν κυκλοφορουσες θα ηξερες οτι αυτα που επικαλησε ,ειναι περσινα ειναι τα παρακατω:

ΑΘΗΝΑ -ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σημεία Διοδίων ΔΙΚΥΚΛΑ Ι.Χ με τραιλερ έως 2,2μ
ΑΦΙΔΝΩΝ 1,40 2,05
ΘΗΒΑ 1,70 2,50
ΤΡΑΓΑΝΑ 1,65 2,40
ΑΓ. ΤΡΙΑΔΑ 1,10 1,55
ΠΕΛΑΣΓΙΑ 1,80 2,60
ΜΟΣΧΟΧΩΡΙ 2,10 2,90
ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ 0,70 1,00
ΠΥΡΓΕΤΟΣ 1,60 2,30
ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ 2,10 3,10
ΜΑΛΓΑΡΑ 1,4 2,8
ΣΥΝΟΛΟ 15,55 23,20

χωρις φισικα τα πλευρικα διοδια που ξεκινησαν και αυτα και φυσικα θεωρεις και αυτα πολυ δικαια φανταζομαι..

Για τους νόμους, όταν διαφωνούμε διαμαρτυρόμαστε και αν δεν βγαίνει κάτι εκφραζόμαστε στις κάλπες. Επί της ουσίας όμως δεν απαντάς. Όταν εφαρμόζει ο καθένας επιλεκτικά τους νόμους μπορεί να υπάρξει κοινωνία? Αντίστοιχο επιχείρημα με τα διόδια είναι και για τον ΦΠΑ. Το 23% είναι παράλογο και για αυτό δεν το πληρώνω. ΕΣΥ δεν τον πληρώνεις ΑΛΛΟΙ όμως τον πληρώνουν...Τι θα κερδίσουμε με μια τέτοια συμπεριφορά?

Στην Ελλάδα των τελευταίων 25 χρόνων που μπορώ να έχω άποψη δεν υπάρχουν νόμοι που να εφαρμόζονται, ούτε και κράτος. Όλοι λειτουργούν με την λογική που περιγράφεις. Δεν γουστάρω - Δεν πληρώνω. Που μας οδήγησε αυτό?

Δεν έχουμε περιορισμό της ελευθερίας στην Ελλάδα. Έχουμε ένα υβρίδιο ΑΝΑΡΧΙΑΣ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Την αναρχία του δεν πληρώνω με την μορφή των τσαμπατζήδων δεν την γουστάρω γιατί δεν οδηγεί πουθενά.

Ποια είναι τα επιχειρήματα? Φτηνότερα διόδια ή καθόλου διόδια? Αν δεν πληρώνουμε τα διόδια πως θα γίνουν τα έργα αφού λεφτά - κακώς - δεν υπάρχουν? Αν απλά θέλετε φτηνότερα διόδια γιατί δεν αποφασίζετε ένα αντίτιμο και να το πληρώνετε. Μετά σπρώξτε την μπάρα. Εκεί θα ήμουν μαζί σας. Αυτό όμως τώρα είναι καθαρά πολιτική σκοπιμότητα της αριστεράς. Δεν θέλουν τίποτα το ιδιωτικό γιατί έτσι πιστεύουν. Στα τέτοια τους οι νόμοι και φυσικά στις επιχειρήσεις τους δεν ισχύει αυτό. Εκεί μπορεί να είναι μια χαρά ιδιώτες και να έχουν και υπαλλήλους και να συσσωρεύουν και πλούτο.

Η Ελλάδα είναι ένα κωλοχανείο που ο καθένας κάνει ότι γουστάρει και το κίνημα με τα διόδια αντιπροσωπεύει πλήρως αυτή την πραγματικότητα. Συγγνώμη αλλά δεν θα πάρω. Το πολιτικό σύστημα είναι ένα μπουρδέλο αλλά με αυτό τον τρόπο δεν το πολεμάμε αλλά κάνουμε τα πράγματα χειρότερα.

καλα καλπες καποια στιγμη εβαλε και ο παπαδοπουλος

ενω οταν η βουλη σου νομοθετει για τις τραπεζες και τους μεγαλοκαρχαριες νυχτα υπαρχει κοινωνια?[/QUOTE]

Υπαρχουν νομοι που απλως διευκολυνουν καποιους λιγους να αυθαιρετουν εις βαρος των πολλων
Στην ελλαδα εχουμε γεροντικη παλαιοκομματικη τζακιοκρατικη παπανδεοκαραμανλικη δημοκρατια

φθηνοτερα διοδια στα επιπεδα που ηταν πριν 2 χρονια -στα μισα δλδ εκει που εχουν ολοκληρωθει οι δρομοι , και κανενα διοδιο στα τεμπη, στον πλαταμωνα , στην λαμια, στην Αθηνων-κορινθου. Φιλε αν δεν εχουν λεφτα να μην κανουν δρομους. Φερτε επ απειρο λεφτα για να σας κανουμε κοποτε γουσταρουμε τον δρομο εγω δεν πληρωνω. Πουστης με ξενο κωλο δεν παιζει!!!

Θα ήταν ωραία να μιλούσαμε με ανοιχτά χαρτιά, να μας πει κάποιος ότι εγώ ρε παιδιά δεν είμαι κατά των διοδίων, γιατί π.χ. "βγάζω μεροκάματο εκεί" ή "κάνω καριέρα σχετική" ή "είμαι εργολάβος και οι δουλειές λείπουν και αυτή είναι μια κάποια λύση" ή "δεν μπορώ, έχω φοβία ακόμη μην έρθουν τα κουμμούνια και μας σφάξουν με τα κονσερβοκούτια, βεβαιώστε με πως δεν είστε μ' αυτούς" ή "γουστάρω να βάζω Τερζή στο στέρεο και να κάνω βόλτες σε άδεια Εθνική οδό και καμάκι στις ταμίες των διοδίων, γιατί έχω φράγκα και γουστάρω να πλερώνω, κάποτε έπρεπε να πας στα σκυλάδικα της Εθνικής για να κάνεις το κομμάτι σου, τώρα αρκεί να έχεις φράγκα για να μπορείς απλά να περνάς απ´έξω..." κάτι τέλος πάντων που να στηρίζεται σε κάποια λογική και να βγάζει κάποιο νόημα. Και θα υπήρχε κατανόηση από πολλούς.
Είναι γελοίο να κάνουμε πλατωνικούς διαλόγους και διύλιση του κουνουπιού για να δικαιολογήσουμε γιατί γίνανε αυξήσεις 150-300% σε μια νύχτα και μας τα παίρνουν χοντρά και μας αφήνουν να σκοτωνόμαστε στους κολόδρομους. Όπως επίσης είναι παράλογο να περιμένει κανείς ότι αυτοί που μας κατσικώθηκαν στο σβέρκο και βρήκαν την κότα με τα χρυσά αυγά, κάποια στιγμή θα την απαρνηθούν για "το καλό του τόπου"...