Eνα κατσαβιδακι που απο τα χρονια ειχε λασκαρει το πιασιμο της κατσαβιδολαμας και επεφτε.
Στη προσπαθεια να σφιξει το μεταλλικο πιασιμο (κολλαρο στη βαση του χεριουλιου), εσπασε το πλαστικο, το οποιο και επιδιορθωθηκε αμεσα με εποξικο στοκο
Το προβλημα ομως με την λαμα που δεν εμενε στη θεση της και γλυστραγε περεμενε. Ετσι λοιπον η λαβη του κατσαβιδιου τροποποιηθηκε λιγο,
Εδω τρυπανι μεταλλου 8μμ μπηκε μεσα στην λαβη του κατσαβιδιου και εκανε τρυπα στην κορυφη.
Στην τρυπα μπηκαν μαγνητες ισχυροι (απο σκληρο δισκο υπολογιστη) οι οποιοι κρατηθηκαν στη θεση τους με κολλα στιγμης.
Στη συνεχεια το εξογκωμα λειανθηκε στον διδυμο τροχο και απο πανω περαστηκε με κολλα δυο συστατικων, εγινε λειο και ενα σωμα με την λαβη του κατσαβιδιου.
Το αποτελεσμα ειναι να μην γλυστραει οσο πριν η κατσαβιδολαμα απο το πλαστικο χερουλι του κατσαβιδιου λογω του ισχυρου μαγνητη -earth magnet.
Αν το τραβηξεις την κατσαβιδολαμα με το χερι βεβαια, φευγει ευκολα απο την θεση της, αλλα τουλαχιστον με αρκετα μεγαλυτερη δυσκολια απο πριν.
Περασε ευχαριστα η ωρα παντως με την αστεια αυτη επισκευη

)