ΧΑχαχαχαχΕδώ Νότα Μακεδονία, ποιος Κηφισός?![]()
ΘεσσαλονικηςΠοιο ΙΚΕΑ λες? Κηφισο η Αεροδρομίου?
ΑΥτη ειναι τιμη λιανικης; Γιατι για αυτες τις διαστασεις που λες τοπικο ξυλουργειο μου εδινε τιμη 200 .Αυτά τα μασίφ πάνελ έχουν 120-140 σε ξυλέμπορο , σε διαστάσεις 4,00x0,6 μέτρα και πάχος 4,5 εκ.
Για να δουμε.
ΚΥΡ δεν εχεις πιει καφε ακομα
Το υλικο δεν ειναι MDF (καλα θα ηταν) αλλά νοβοπαν ή μελαμινη και επειδη υπαρχουν διαφορες ποιοτητες, μαλλον αυτη θα ειναι προς τα κατω. Επισης νομιζω πως στην αποχρωση του ξυλου ειναι μονο τα πορτακια, οποτε μπορεις να τα βαψεις ευκολα.
Το βινταγκορ τι ειναι?
Κυριάκο αφού το θέλεις εργαστήριο και πάγκο εργασίας γιατί θέλεις πορτακια και ντουλάπια που συν τοις άλλοις δεν εξυπηρετούν. Φτιάξε το μόνος σου χωρίς πορτακια μόνο ράφια
Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πώς καταλαβαίνεις τι είναι από την στιγμή που έχει την μελαμίνη από πάνω? Είναι γυμνά τα σοκορα?Μπορει να ειναι LDF οπως και να έχει θα το βγάλω φωτογραφία να το δείτε.
Νοβοπαν δεν είναι.
Πώς καταλαβαίνεις τι είναι από την στιγμή που έχει την μελαμίνη από πάνω? Είναι γυμνά τα σοκορα?
Λογικά μόνο από το βάρος θα μπορούσες να καταλάβεις η αν γράφει...
MDF ηταν φιλε.
Καλα θα ηταν να ηταν μελαμινη!
Σε ενα σημειο το ειχαν χτυπησει και φαινοταν το εσωτερικο αλλα και το παχος του αυτοκολλητου!!!
Επεικως παραδεκτο!!!
ΑΥτη ειναι τιμη λιανικης; Γιατι για αυτες τις διαστασεις που λες τοπικο ξυλουργειο μου εδινε τιμη 200 .
Μαλιστα για φυλλο κοντρα πλακε που ειχα ρωτησει ηταν ακριβοτερο και απο praktiker...Στο κοντρα πλακε επρεπε να χρεωθω ολο το φυλλο ανεξαρτητα ποσο θα χρησιμοποιουσε για την κατασκευη.
Στην περιφέρεια γενικά Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική δε σε συμφέρει να ψωνίσεις από ξυλεμπορα για τις ποσότητες που χρησιμοποιούμε για τις κατασκευές μας . Δουλεύουν μεγάλες ποσότητες και διαστάσεις και σε χρεώνουν όσο θέλουν . Όταν φτιάξαμε την σκέπη στο χωριό το κόστος ήταν κατά 1/3 μεγαλύτερο σε ξυλεία από να τα αγοράζαμε από Leroy και να πληρώναμε και τα μεταφορικά . Αλλά υπάρχει η εμμονή στα χωριά να ψωνίσεις από τον συγχωριανό...Ναι τιμή πελάτη , είναι ακριβός ο δικός σου .
Γενικά έτσι δουλεύουν όλοι οι ξυλεμπορες , δεν κρατούν ρετάλια .
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.