Αν βαλει επανω καμμια βαρια διμετρη επιφανεια πευκου παχους 4εκ, δεν θα εχει θεμα να βαλει μεγγενη και να κοπαναει ...με ρεγουλα βεβαια οχι με καμμια βαριοπουλα 2kg+![]()
Μια χαρά πατάνε φίλε μου και είναι σταθερότατοςΥποτιθεται οτι θα το συναρμολογει και θα αποσυναρμολογει καθε φορα οποτε μια τετοια επιφανια θα κουραζει στο βαλε-βγαλε συνεχεια..δεν μου φενεται πολυ ευκολο αυτο εμενα να γινεται ολη την ωρα..
Το πρωτο μελημα ειναι να πατανε σταθερα κατω τα καβαλετα σε ισια/λεια επιφάνεια ωστε να μην μπαλατσαρουν/κουνανε τα καβαλετα...εν αναγκη να βγει καποιο σημειο οπου θα μπορει με καποιο τροπο στην αναγκη να βιδωνει/στερεωνει στο πατωμα τα καβαλετα εφοσον σκεφτεται να βαλει βαση μεγκενης πανω στο παγκο...ολο και καποια κοντρα θα θελει...
Βαριέμαι.....Διαμαντη βαψε τον και απο κατω!
...
Μια παρατηρηση οσο αφορα την στηριξη της μεγγενης...μια αλλη λυση καταθετω...
Εαν χρειαστει να καταβαλεις μεγαλυ δυναμη στην μεγγενη η μπει πολυ κοντρα ενδεχομενος οι σφηκτηρες να μην κρατησουν...εγω θα προτεινα να περασεις 2 μεγαλες περαστες βιδες με παξιμαδι και ροδελα απο τις ταβλες η και απο την μεγκενη μαζι οπου εξισου θα μπαινοβγαινουν ευκολα αλλα θα συγκρατουν πολυ παραπανω...η μεγκενη ειναι η μικρη και δεν θα κρατα αντισταση μεγαλη....
Το λεω γιατι ενδεχομενος τωρα να μην εχεις υποψιν σου για κατι παραπανω αλλα θα ερθει η στιγμη που ενδεχομενος να το χρειαστεις...οποτε θα εχεις μεριμνησει....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.