... να τα περάσω τωρα βερνικι και βελατουρα...
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Αλλη ερώτηση (το παρατραβάω, αλλα αφου ειστε καλοπέσουλοι..)
Αυτα τα εξώφυλλα, έχουν γινει παράγωνα (1-2% περίπου) με τα χρόνια, έχω ήδη βγάλει το παλιό χρώμα με θερμοπίστολο.
Πως να τα γωνιάσω τα άτιμαΝΎ Σκέφτηκα να σφηνώσω τη μία πλευρά και να τα πιέσω με γρύλλο!! :afro:
Αλλη ερώτηση (το παρατραβάω, αλλα αφου ειστε καλοπέσουλοι..)
Αυτα τα εξώφυλλα, έχουν γινει παράγωνα (1-2% περίπου) με τα χρόνια, έχω ήδη βγάλει το παλιό χρώμα με θερμοπίστολο.
Πως να τα γωνιάσω τα άτιμα; Σκέφτηκα να σφηνώσω τη μία πλευρά και να τα πιέσω με γρύλλο!! :afro:
Γνώμη μου πως θα ξαναπετσικάρουν......πλάνισμα θα τα συνέφερνε κάπως...
Εγώ για παρόμοια περίπτωση έχω σκεφτεί να τα φέρω στα ίσια ενώ είναι κλειστά με σφήνες ανάμεσα στα φύλλα και στο κάσωμα και να βιδώσω τις γωνιές που δείχνει ο άσωτος εδώ μία σε κάθε γωνία. Αν έχουν κενά στις συνδέσεις τους τα γεμίζεις πριν το βίδωμα με ξυλόκολλα.
Τον ιμαντα που θα τον βαλει? Δε το πολυ καταλαβαινω.
Παντως δεν ειναι και τραγικη η κατασταση τους.
Οι μεντεσέδες θα αλλαχθούν σίγουρα.
Τα παραθυρόφυλλα τα έχω ελέγξει με γωνία, έχουν στραβώσει.
Δοκίμασα με σφήνες οπως ειναι επάνω και μπορώ να πω ότι αν έμεναν εκει θα ήμουν ευχαριστημένος.
Αυριο τελειώνω τα βαψίματα στους τοίχους, και τα καβαλέτα και μετά θα ασχοληθώ με αυτα.
Εχει πολύ δουλεια, για μετα έχω δυο δωμάτια βάψιμο, τέσσερις εσωτερικές πόρτες, μια σιδερόπορτα, και μετα πέτρες δαπέδου.
Πιστευω την άνοιξη να ειμαι έτοιμος.
Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να αντιμετωπίσω αυτό που βλέπετε στις φωτογραφίες ? Μιας και δεν έχω ιδέα από κάτι σχετικό λέω να απευθυνθώ σε μαγαζιά με δομικά υλικά (π.χ με Durostick) και να ρωτήσω... Αλλά αν κάποιος εδώ γνωρίζει κάτι χρήσιμο θα μου είναι ...
![]()
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.