Υπάρχουν κάτι ωραίες μεταλλικές τάπες που μποΡέις να βάλεις να μην φαίνονται οι βίδες. Σε ασημι και χρυσάφι χρώμα. Και σε διάφορα μεγέθη. Έχουν τρία μυτερά ποδαράκια και τις καρφωνεις στο ξύλο πάνω από την βίδα.
Τις πήρα απο πρωην εργοδότη μου δωρεάν.. Αν ψαξεις θα βρεις υπαρχουν αρκετοί που πουλάνε μεταχειρισμενες απο πεντε έως 10 ευρώ..Πουβτις βρισκετε αυτες τις παλλετες σε αυτη τη ποσοτητα και ποιοτητα...
Το περασα και ενα χερι κερι.. πριμενω να τραβηξει και θα το περασω με τον αλοιφαδορο..
http://www.bormawachs.com/el/cere/60-holzwachs-cera-d-api-in-pasta.html
![]()
μαστορια SOS !! εχω μια αντλια επιφανειας στο πηγαδι μου πηγα να την δουλεψω σημερα τιποτα κανει ενα γρρρρρ.... αλλα δεν περοστρεφεται η αντλια εβγαλα το καπακι της φτερωτης πισω και του εδωσα ωθηση και δουλεψε κανονικα ,την σβηνω δινω ρευμα παλι τιποτα παλι το γρρρρ-γρρρ αλλα τιποτα ,τι λετε να φταιει:
Έχω μια υποβρύχια αντλία νερού στην ταράτσα για να έχω πίεση στο δίκτυο. Η αντλία δούλευε κανονικα για 15 μήνες οταν ξαφνικά μια μέρα έριξε την ασφάλεια. Την σηκώνω και συνεχίζει να δουλεύει κανονικα. Μετά από 5 μήνες κανει το ίδιο. Μόνο που οταν τη σηκώνω μου ρίχνει το ρελε! Εχει ιδέα κανεις τι μπορεί να είναι;
Δημητρη το τραπεζακι εδειξε με το λαδι και το κερι.
Το κερι απο που το βρηκες; Η σελιδα που εβαλες δινει στοιχεια επικοινωνιας καπου στην Ιταλια.
Βλεπω οτι ειμαστε και κοντα, εαν θυμασαι το καταστημα θα με βοηθουσες.
Να κοιτάξεις να κάνεις κάτι με τις παλέτες στην βεράντα για την βάση τους να μην βρεχονται όταν πλένεις την βεράντα!
Επειδη ακριβως δεν ειμαστε μηχανικοι και δεν ξερουμε με συντελεστες αντοχης και προγραμματα εξομοιωσης και επειδη το ξυλο ειναι ζωντανο υλικο, μπορει να βρεις σκληρη ξυλεια, μπορει οχι, μπορει να εχεις κομματι με αποπιπτους ροζους που εχουν χαμηλη αντοχη (ξεραμενους ροζους σχεδον αποκομενους απο το υπολοιπο ξυλο).
Και χωρις να ειμαι ξυλουργος θα ελεγα. Τα διαγωνια τμηματα να τα κανεις διπλα. Θα εβαζα καροβιδες με το κεφαλι εμφανες, και χωνευτο το παξιμαδι απο την αλλη μερια.
Εαν η κατασκευη θα ειναι εκτεθειμενη στον καιρο θα ελεγα να ψαξεις για εμβαπτισμενη ξυλεια (εχει το χαρακτηριστικο πρασινοπω χρωμα).
Καλησπέρα!
Πολύ ωραία η κατασκευή που επέλεξες να κάνεις.
Γα το θέμα της αντοχής θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις καδρόνια σύνθετης ξυλείας αντί για απλά.
Υπάρχουν και σε 50Χ135.
http://modawood.gr/product_detail.php?id_product=1281&product_detail_title=ΞΥΛΕΙΑ ΣΥΝΘΕΤΗ
Από θέμα τιμής είναι όπως είπες και εσύ ακριβότερα.
Κάπου έχω δει και λεπτότερα αλλά δεν θυμάμαι που.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.