CNC.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Αλλιώς τροχό και πολύ υπομονή!
Cnc? Δηλαδή?
Φρεζα μεταλλου Νίκο.
Ο τόνος μπορεί να παραξει κυκλικα αντικείμενα με την περιστροφή.
Το CNC οτιδήποτε.
Αλλά σε ερασιτεχνικό επίπεδο είναι απλησιαστο.
Μπορείς να το δώσεις σε μηχανουργειο να στο φτιάξουν ?
Δεν το βρίσκεις σαν ανταλλακτικό?
Τι είναι?
Έχεις δει το μακρύ ελικοειδες γρανάζι/αξονα που έχουν οι ψησταριές, για να γυρναν και να ανεβοκατεβαίνουν? Κάτι τέτοιο Κυριάκο. Χοντρικά μιλώντας....Κάτι σαν βίδα ας πούμε...αλλά ταυτοχδονα και το γρανάζι που θα κινείται σε αυτον τον αξονα
Με το φαλτσοπριονο, το απλο, της parkside, μπορω να κοψω laminate χωρις να εχω φθορα? εχω το δισκο το μανισιο και επισης αυτον που κοβει ελαφρα μεταλλα. Οδοντωση δεν θυμαμαι και αριθμο δοντιων.
Έχεις δει το μακρύ ελικοειδες γρανάζι/αξονα που έχουν οι ψησταριές, για να γυρναν και να ανεβοκατεβαίνουν? Κάτι τέτοιο Κυριάκο. Χοντρικά μιλώντας....Κάτι σαν βίδα ας πούμε...αλλά ταυτοχδονα και το γρανάζι που θα κινείται σε αυτον τον αξονα
Ειχα παει για "μπανια" μια εβδομαδα και δεν μπορουσα να δω εικονες ακομη και ως επισκεπτηςΛοιπον σημερα βρηκα λιγο χρονο να ασχοληθω με το lift.Η ιδεα ειναι πολυ απλη και ουσιαστικα ειναι ενα Π κατω απο το τραπεζι με μια παξιμαδοβιδα)αν την λεω σωστα) να σπρωχνει το ρουτερ.στην πραξη ειναι ικανοποιητικο απλα επειδη ακουμπαει η βιδα το πλαστικο του ρουτερ εχω μια επιφυλαξη για πολυωρη χρηση..
Ειχα παει για "μπανια" μια εβδομαδα και δεν μπορουσα να δω εικονες ακομη και ως επισκεπτηςΕγω προσωπικα για Lift θα δοκιμαζα την λυση ενος φτηνου γρυλου που θα σηκωνει το router. Αλλα δεν ξερω αν ειναι πολυ αργη λυση για ανυψωση.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.