Για θερμανση εχω μια γιγαντοαφισσα της Σαμανθα φοξ...
Χαχαχαχαχαχαχα old school θερμάστρα...
Για θερμανση εχω μια γιγαντοαφισσα της Σαμανθα φοξ...
Καλως σας βρηκα. Ελπιζω εως το τελος της ερχομενης εβδομαδας να το εχω ολοκληρωσει και θα ανεβασω φωτογραφιες.
Αστα Νεκταριε, εδω και 20 μερες που σας διαβαζω εχω δωσει τουλαχιστον 200 ευρω σε καινουρια εργαλεια....
Καλα το πας, τοσα ειναι περιπου η μηνιαια συνδρομη μας σε εργαλεια.Καλως σας βρηκα. Ελπιζω εως το τελος της ερχομενης εβδομαδας να το εχω ολοκληρωσει και θα ανεβασω φωτογραφιες.
Αστα Νεκταριε, εδω και 20 μερες που σας διαβαζω εχω δωσει τουλαχιστον 200 ευρω σε καινουρια εργαλεια....
Ξεκινημα παγκου αναδιπλουμενου...Ο παγκος απο κατω ειναι απο λερου και κανει 20ευρω.Βγαινουν τα ξυλα του και βιδωνει πανω στον παγκο.
Καλημερα σας. Με λενε Χαρη και διαβαζω το φορουμ τις τελευταιες 20 ημερες. Ασχολουμαι με diy κατασκευες (πιανει το χερι μου γενικα) και διαβαζοντας το φορουμ εχω εντυπωσιαστει απο τις κατασκευες που παρουσιαζουν πολλα μελη. Anyway αυτες τις μερες φτιαχνω μια ξυλινη ραφιερα η οποια θα τοποθετηθει ως βαση σε μια εργαλειοθηκη ντουλαπι που εφτιαξα, διαστασεων 1m x 1m x 0.40m την οποια ειχα τοποθετησει πανω σε μια ετοιμη μεταλλικη ραφιερα που ειχα αλλα "κοιλιασε" λογω του βαρους της και του μικρου μηκους της ραφιερας. Η εργαλειοθηκη εγινε με μελαμινη και η ραφιερα-βαση με ξυλα ελατης τα οποια τα περναω με γυαλοχαρτο και ακολουθως θα βαφτει σε αποχρωση καστανιας. Οταν τελειωσω θα ανεβασω φωτο.
Όποιος τα φτιάξει ΑΕΙ αυτό ειναινετοιμος να γίνει επαγγελματίας επιπλοποιος...Για όσους δεν έχουν καθόλου ή πολύ λίγο χώρο, Ιδέα για εργαστήριο.
http://www.woodsmithplans.com/plan/folding-workshop/
Τι είναι αυτό ρε Παναγιώτη!!!!!
Πολύ έξυπνο!!!!!!!
Και έχω και κάτι ξύλα που περισσεύουν....
Πωπωωωωωωωω!!!!!
Αυτό είναι πολύ καλή ιδέα... Μπράβο Παναγιώτη...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.