Συνάδελφοι θέλω τήν γνώμη σας
Θέλω νά φτιάξω μιά ραφιέρα με 4 ραφια,καί διάσταση 1 μέτρο μήκος ,40 cm πλάτος, καί ύψος 1,5 μετρο, καί είμαι σε δίλλημα με ντέξιον η με ξύλο να την κανω ειναι καλύτερα ?
To ράφι του ντέξιον οταν του βάζουμε κάτι επάνω στην μεση κανει κοιλιά η λαμαρίνα ?,γιατι δεν γνωριζω απο ντεξιον καί δέν θέλω νά κάνει τό απεχθές θόρυβο γκλάνγκ-γκλούνγκ βάλε βγάλε κάτι από τό ράφι
Το κόστος πού το εψαξα για ξύλο η ντέξιον είναι τα ίδια
Επισης παταει καλα το ντεξιον κατω , η ταλαντώνεται ?
H Ξυλινη κατασκευη σκέφτομαι ορθοστάτες καδρονι 4,5 χ 4,5 πλαινό δέσιμο το ιδιο, και ραφια κόντρα πλακέ 15 mm πιστεύω πιο βαριά κατασκευή και θα πατάει πιο στιβαρά κάτω,αλλα με τα ντεξιον βγαινει η δουλεια στον 1/4 του χρονου,καί αυτό είναι τό υπέρ.
Φίλε Νίκο όχι απο lidl,κανονικό ντέξιον όπως έχουν τά ράφια στά μαγαζιά σκέφτομαι.
Σίγουρα είναι η χαρά τής δημιουργίας,αλλά είμαι πιεσμένος από χρόνο αυτό τό διάστημα
Εγώ θα άλλαζα προσανατολισμο στον δίσκο
Δηλαδή; Στροφή 90 μοίρες και να κόβει κατα μήκος 175cm ; Δεν πρόκειται να κόψω τοσο μεγάλα κομμάτια που να θελουν τοσο μακριά επιφάνεια.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.