Nektarios2015
AVClub Fanatic
- 4 March 2015
- 10,384
Μονωση εχει το σπιτι σου?
Αν εχεις στεγη, βαλτες πανω στη πλακα για επιλεον θερμομονωση.
Άντε καλά καθίσματα...:award:
Υ.Γ είναι λίγο ψηλό, για το φάρδος του με ότι αυτό συνεπάγεται για το κέντρο βάρος του ή μήπως είναι ιδέα μου;
Χτές ξεκίνησα και σήμερα τό πρωί πρίν φύγω γιά δουλειά τελείωσα ένα σκαμνί
Εκοψα 3 κομμάτια πού είχα κόντρα-πλακέ 15 mm με το δισκοπρίονο,με την σέγα έκοψα το διακοσμητικό Λ στα πόδια,μετά καβίλιες με το εργαλείο για καβίλιες της Wolfcraft.Γιά τραβέρσα χρησιμοποίησα μια καβίλια 20 mm διάμετρο,άνοιξα δυό τυφλές (όχι διαμπερές) τρύπες στα πόδια με τρυπάνι Forstner για την καβίλια,με το πολυεργαλείο έκανα μισοχάρακτες για να βάλω πηχάκι στο πάνω μέρος των ποδιών,τρίψιμο με το εξάρτημα τριβείου στο πολυεργαλείο,μετά μπήκε κόλλα και δέσιμο με σφιγκτήρες,σήμερα έβαλα με το καρφωτικό καρφάκια στο πηχάκι (το μόνο μέταλλο πού έχει η κατασκευή).Και έτοιμο το σκαμνί.
Ακολουθούν μερικές φωτογραφίες από τά στάδια της κατασκευής.
Εγώ μια φορά που προσπάθησα να φάω τις γωνίες σε ένα κόντρα πλακέ με το ρούτερ, δεν τα κατάφερα....άρχισε να μου μαδάει να πετάει σκλήθρες ...μάλλον κάτι δεν έκανα σωστά, υποθέτω με την πλάνη να είναι ευκολότερο ε ?
Μπράβο Δημήτρη!
Ωραία κατασκευή. Μπράβο. Τις ταβέρνες τις έβαλες για να δέσει καλύτερα, ε;Χτές ξεκίνησα και σήμερα τό πρωί πρίν φύγω γιά δουλειά τελείωσα ένα σκαμνί
Εκοψα 3 κομμάτια πού είχα κόντρα-πλακέ 15 mm με το δισκοπρίονο,με την σέγα έκοψα το διακοσμητικό Λ στα πόδια,μετά καβίλιες με το εργαλείο για καβίλιες της Wolfcraft.Γιά τραβέρσα χρησιμοποίησα μια καβίλια 20 mm διάμετρο,άνοιξα δυό τυφλές (όχι διαμπερές) τρύπες στα πόδια με τρυπάνι Forstner για την καβίλια,με το πολυεργαλείο έκανα μισοχάρακτες για να βάλω πηχάκι στο πάνω μέρος των ποδιών,τρίψιμο με το εξάρτημα τριβείου στο πολυεργαλείο,μετά μπήκε κόλλα και δέσιμο με σφιγκτήρες,σήμερα έβαλα με το καρφωτικό καρφάκια στο πηχάκι (το μόνο μέταλλο πού έχει η κατασκευή).Και έτοιμο το σκαμνί.
Ακολουθούν μερικές φωτογραφίες από τά στάδια της κατασκευής.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.