Mπραβο Δημητρη, πηρες κατι αψυχο και του'δωσες ζωη!!
Τραβερσες συμφωνω οτι δεν βολευουν τους καθημενους. Καλα εκανες και τις εβαλες ψηλα.
Νικο ποσο σιγουρος εισαι οτι οι καβιλιες ειναι πιο δυνατες απο τις σωστες ξυλοβιδες?)
Για τετοια χρήση πολύ σίγουρος είμαι.
Μιχάλη τι εννοείς "σωστές ξυλόβιδες";
Παιδιά, έχω ανοίξει τρύπες στον τοίχο με το τρυπανάκι για να προσαρμόσω βάση τηλεόρασης αλλά έκανα λάθος μερικά χιλιοστά και δεν ταιριάζει η βάση. Δεν θα ήθελα να αλλάξω το σημείο τοποθέτησης άρα προσπαθώ να βρώ λύσεις να κλείσω τις τρύπες που έχω ανοίξει και να ξανακάνω νέες.
Έβαλα σε ένα ποτήρι χάρτινο των McDonalds λίγο Λευκό Μπετόν με λίγο νερό και το ανακάτεψα καλά. Έβαλα το σκεύασμα στις τρύπες σπρώχνοντας το με ένα κατσαβίδι, και περιμένω να στεγνώσει. Έχω κάνει κάτι λάθος?
Ευχαριστώ Εκ των προτέρων.
Παιδιά, έχω ανοίξει τρύπες στον τοίχο με το τρυπανάκι για να προσαρμόσω βάση τηλεόρασης αλλά έκανα λάθος μερικά χιλιοστά και δεν ταιριάζει η βάση. Δεν θα ήθελα να αλλάξω το σημείο τοποθέτησης άρα προσπαθώ να βρώ λύσεις να κλείσω τις τρύπες που έχω ανοίξει και να ξανακάνω νέες.
Έβαλα σε ένα ποτήρι χάρτινο των McDonalds λίγο Λευκό Μπετόν με λίγο νερό και το ανακάτεψα καλά. Έβαλα το σκεύασμα στις τρύπες σπρώχνοντας το με ένα κατσαβίδι, και περιμένω να στεγνώσει. Έχω κάνει κάτι λάθος?
Ευχαριστώ Εκ των προτέρων.
Μια χαρα τραπεζακι εφτιαξες weather1967 και ανακυκλωση εκανες !! Μπραβο!!
Είχα βρεί σέ ένα πεζοδρόμιο μιά επιφάνεια τραπεζιού χωρίς τά πόδια,τό μάζεψα καί μέ κάτι ρετάλια καδρονι 3,5 χ 4,5 cm,τού έφτιαξα ένα τελλάρο καί τά πόδια,τού έλειπε καί ένα κομμάτι ξύλο στήν επιφάνεια καί έκοψα ένα κόντρα-πλακέ καί τού έβαλα,έπεσε πολύ ξυλόβιδα επειδή η επιφάνεια ήταν κομμάτι-κομμάτι ξύλλο,τρίφτηκε καί θά βαφτεί σύντομα,στήν τελευταία φωτογραφία έβαλα καί 2 τραβέρσες πού είδα ότι χρειάστηκαν γιά νά δέσει καλύτερα.Γιά κάποια βοηθητική χρήση θά χρειαστεί σίγουρα.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σέ ευχαριστώ Χρήστο,τήν επόμενη φορά,η άν κάτι πάει στραβά θά βάλω πιό χοντρά πόδια,αλλά από τήν αρχή τόνισα ότι τό θέλω σάν βοηθητικό,δηλαδή όταν έχουμε καλεσμένους στό σπίτι γιά φαγητό είχαμε παρατηρήση μέ τήν σύζυγο ότι μάς έλειπε κάποιο βοηθητικό τραπέζι ώς πρός τύπου κάτι σάν μπουφέ νά τό πώ κατά κάποιο τρόπο,καί νά είναι καί ελαφρύ νά τό πηγαινοφέρνω εύκολα από τήν βεράντα μέσα.
Εσείς συνάδελφοι τί διάσταση καδρόνι στά πόδια θά βάζατε άν φτιάχνατε ένα τραπέζι στίς αυτές διαστάσεις 1,20 μέτρα μήκος Χ 77 cm πλάτος ?
Σέ ευχαριστώ Χρήστο,τήν επόμενη φορά,η άν κάτι πάει στραβά θά βάλω πιό χοντρά πόδια,αλλά από τήν αρχή τόνισα ότι τό θέλω σάν βοηθητικό,δηλαδή όταν έχουμε καλεσμένους στό σπίτι γιά φαγητό είχαμε παρατηρήση μέ τήν σύζυγο ότι μάς έλειπε κάποιο βοηθητικό τραπέζι ώς πρός τύπου κάτι σάν μπουφέ νά τό πώ κατά κάποιο τρόπο,καί νά είναι καί ελαφρύ νά τό πηγαινοφέρνω εύκολα από τήν βεράντα μέσα.
Εσείς συνάδελφοι τί διάσταση καδρόνι στά πόδια θά βάζατε άν φτιάχνατε ένα τραπέζι στίς αυτές διαστάσεις 1,20 μέτρα μήκος Χ 77 cm πλάτος ?
Δημήτρη, όσα ξέρει ο νοικοκύρης δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος. Σου κάνει γιαυτό που το θέλεις; μια χαρά είναι. Χάλασε; το φτιάχνεις. Για αυτό μαστορεύουμε άλλωστεβ¦. Με το καλό να το χαρείτε.
Ο φραγκακος στη γέφυρα της Θηβών έχει οξιές 7 επί 7 και 8 επί οχτώ του μέτρου σε λογική τιμή. Αν ΣΕ βγάλει ο δρόμος περνά να δεις
Απόλυτα κατανοητό Δημήτρη. Έτσι που το έδεσες κιόλας δεν θα εχεις πρόβλημα. Εγω στο τραπεζι βεράντας που έφτιαξα (λίγο μεγαλύτερο απο το δικό σου) έβαλα 70x70 mm πόδια, αλλα δεν τα έδεσα μεταξύ τους. Και δεν χρειάστηκε οπως φάνηκε στην πορεία και τη χρήση. Αλλα εμένα ειναι για κυρία χρήση.
Γνώμη μου έτσι οπως θα το χρησιμοποιείς, να δοκιμαζες 45x45 mm.
Sent from my iPad using Tapatalk
Συμφωνω και επαυξάνω!!!Δημήτρη, όσα ξέρει ο νοικοκύρης δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος. Σου κάνει γιαυτό που το θέλεις; μια χαρά είναι. Χάλασε; το φτιάχνεις. Για αυτό μαστορεύουμε άλλωστε…. Με το καλό να το χαρείτε.
Δημήτρη, όσα ξέρει ο νοικοκύρης δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος. Σου κάνει γιαυτό που το θέλεις; μια χαρά είναι. Χάλασε; το φτιάχνεις. Για αυτό μαστορεύουμε άλλωστε…. Με το καλό να το χαρείτε.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.