Μαστόρια ερώτηση επείγουσα γιατι με περιμένει γκρίνια από την γυναίκα
έχουμε ενα τζακι (οχι ενεργειακό) το οποίο θέλουμε άμεσσα να απενεργοποιήσουμε. Δεν μας ενδιαφέρει να ξανανάψει ποτέ.
Θέλουμε με κάποιο τρόπο να:
.
- σφραγγίσουμε την καταπακτή να μην μπαίνουν μυρωδιές στο σπίτι (τώρα που έχει δροσιά στο σπίτι και ζέστη έξω έρχεται μέσα στο σπίτι μυρωδιά από την καμινάδα). Και με κλειστή την καταπακτή από κάπου μπαίνει λιγος αέροας άρα και μυρωδιά. Τι να χρησιμοποιήσω? Κανέναν αφρό πολυουρεθάνης? Βασικά οτι ειναι να χρησιμοποιηθεί δεν θέλουμε να μυρίζει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Κάτι που να στεγνώνει εντελώς σε 2-3 ώρες οχι σε 2-3 ημέρες.
- καθαρίσουμε τα τουβλα να φύγει η μαυρίλα ώστε και να χρησιμοποιηιθεί το τζάκι να αποθηκευουμε κανένα παιχνίδι της μικρης που τωρά ειναι στο πάτωμα και θα σκοτωθούμε κανα βράδυ. Κανα καλο καθαριστικό για πυροτουλα?
Το βάψιμο του τζακιού το έχω δρομολογήσει να γίνει μαζί με το βάψιμο του σαλονιού. Ολα ένα ένιαίο λευκο γυαλιστερό χρώμα, να δείχνει μεγαλύτερος ο χώρος και να αντανακλάται περισσότερο το φως. Ομως αυτή η δουλειά έχει δρομολογηθεί για του χρόνου το καλοκαίρι.
Τώρα ψάχνω τρόπο να καθαρίσω τα τουβλα. Καλη η ιδέα του ατμοκαθαριστή και αν είχα θα το δοκίμαζα. Δεν έχω όμως και δεν προτίθεμαι να πάρω. Με βλέπω να μου φευγει το χέρι στο τρύψιμο. Η δουλειά κάνει τους αντρες!!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.