Για κάποιο λόγο δεν βλέπω καθόλου τις φωτογραφίες του Δημήτρη (weather1967). Στα ποστ δεν φαίνεται τίποτα (μόνο το κείμενο), ενώ από αναζήτηση έχει κάτω από το κείμενο τα λινκ (http://i11.servimg.com/u/f11/11/22/64/62/ast10.jpg ) αλλά και πάλι πατώντας τα, δεν βγαίνει φωτογραφία.
σε μένα ανοίγει αυτό το λινκ που έβαλες
Το υπέροχο περιεχόμενο καταναλώθηκε απο εκλεκτή παρέα,αλλά και το μπουκάλι κόσμημα ήταν αμαρτία να πεταχτεί,Το πήρα λοιπόν και θα το επιστρέψω ως φωτιστικό στο μπαρ του φίλου μου του Γιάννη.Η βάση είναι δρυς που περάστηκε αρκετή ώρα με συρματόβουρτσα στο κολωνάτο προκειμένου τα νερά να γίνουν ανάγλυφα.Το ξύλο απο πάνω είναι ρετάλι απο το μαδέρι που έβαλα το όπλο.Του έκανα πατούρα για να χωνέψει το μουκάλι και η βάση της πατούρας είναι κουρμπαριστή για να εφάπτεται με το κούφωμα της βάσης του μπουκαλιού.Το ρετάλι είναι βιδωμένο στο δρυ,και το μπουκάλι κολλήθηκε με εποξική.Η τρύπα στη φιάλη έγινε με ειδικό τρυπάνι της REX και η γιρλάντα λεντ μέσα είναι απο σύρμα χαλκού.Στην υγειά μας!
Τι την θέλεις..........? :drool:Ωραίο κουτάκι και κυριολεκτικα παρέλαση των εργαλείων! Σε ένα ίδιο έχω την κουρευτικη μου μηχανή!
Ωραίο κουτάκι και κυριολεκτικα παρέλαση των εργαλείων!
Σε ένα ίδιο έχω την κουρευτικη μου μηχανή!
Μπράβο σειρά!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.