Νικος Πετειναρακης
AVClub Fanatic
+1 για τους πίρους Μιχάλη!Υπάρχουν χάλκινοι που ζουμπαδιάζονται και κάνουν "κεφάλι" εύκολα!Το μαχαίρι θα γίνει πολύ όμορφο!
Πολύ σωστά . Και εγώ έφτιαξα ένα μαχαιράκι (νομίζω το έχω ανεβάσει εδώ) και για τη λαβή έκανα τα εξής: κόλλησα με εποξικη την ελιά πάνω στο μέταλλο και μετά πέρασα χάλκινο πυροβόλησε πάχους περίπου 1mm και με χτύπημα έγινε ένα σώμα.+1 για τους πίρους Μιχάλη!Υπάρχουν χάλκινοι που ζουμπαδιάζονται και κάνουν "κεφάλι" εύκολα!Το μαχαίρι θα γίνει πολύ όμορφο!
νομίζω ότι είναι 2 κομμάτια η λαβή και για αυτό χρειάζονται οι πείροι.Μπράβο Μιχάλη,μιά ερώτηση τό στενό αυλάκι γιά να χωθεί μέσα τό μαχαίρι-πριόνι μέ τί εργαλείο καί πώς τό άνοιξες ?
πολυ μαχαιραδες στην προσπαθεια να βρουν πιο χονδρους πειρους, χρησιμοποιουν μπρουτζινες βεργες απο καζανακια.
Καλησπέρα συμπολεμιστές,
παρακάτω βλέπετε ένα φωτιστικό που έφτιαξα από γαλβανιζέ σωλήνες 3/4 τις οποίες έβαψα μαύρες.
Χρησιμοποίησα καλώδιο 3χ1.5 καθώς ήθελα οπωσδήποτε την Γείωση, η λάμπα είναι τύπου Έντισον. Η βάνα είναι διακοσμητική, έχω χρησιμοποιήσει μεσαίο διακόπτη.
Η ιδέα δεν είναι δική μου, αλλά από παρόμοια κατασκευή που βρήκα στο Ιντερνετ.
View attachment 144775
View attachment 144776
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.