DIY. Φτιαξ'το μονος σου! Ιδεες, projects και λυσεις.

Κουκλα ειναι.
Θα μπορουσες να φτιαξεις ταπες, να βαλεις τα κεφαλια απο τις βιδες πιο μεσα και να ταπωσεις μετα ωστε να μην φαινεται τιποτα.
Δεν εξέχουν οι βίδες, τις τρύπες τις έκανα με φρεζα, αν το λέω σωστά. Στην πλευρά αυτή δεν φαίνονται οι βίδες και οι τρυπες γιατί κάθονται τα ηχεία. Ψάχνω επίσης να βρω και αντιολισθητική μεμβράνη
Πολυ ωραια δουλεια! Καποια εποχη ηθελα να φτιαξω και γω δυο βασεις, μαλλον σαν το σχεδιο σου αλλα εμεινε σχεδιο μονο...
Μπορείς αν θες να μου πεις διαστάσεις των ηχείων σου για να σου στείλω σε pdf τα σχέδια για τις τρύπες!
Μια χαρα οι βασεις για τα κλιπς. Τα floorstanders στην πρωτη φωτογραφια ποια ειναι και γιατι δεν υπαρχουν στις επομενες; :-P
Βλεπω εχουμε το ιδιο πικαπ, λευκο rpm1. ;-)

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τα παλιά μου ΑΚΑΙ έγιναν ηχεία του υπολογιστή....!
Τα rpm μας είναι σκέτο κόσμημα!

Στάλθηκε από το SM-T819 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Γιάννη diablo φοβερός ο τροχήλατος εργαλειοφορέας!
Μάνο πολύ ωραίες οι βάσεις για τα ηχεία!

Μάνο πολύ όμορφες κατασκευές που ταιριάζουν άψογα με τον χώρο, μπράβο!

Καλησπέρα

Θέλω να γεμίσω το κενό που δημιούργησε η τοποθέτηση της νέας τηλεόραση με μια κατασκευή κούτας, ραφιου.
Στην κούτα θα τοποθετήσω τα στερεοφωνικά μου.

Επίσης για να είναι προσβάσιμη η τηλεόραση από την κάτω πλευρά θέλω να μπορω να είναι συρόμενη η κούτα..

Κάποια ιδέα τι ξυλεία να χρησιμοποιήσω.? Επίσης σκέφτομαι να βάλω πηχακια/οδηγούς στις άκρες έτσι ώστε να σύρετε η κατασκευή. Υπάρχει κάποια άλλη λύση έτοιμη?

Παρακάτω μια φωτό και έχω σχεδιάσει τον χώρο που θα μπε8 η κούτα

b3d81bc8d23328eda56e43ad376ae96d.jpg

Κάτι τέτοιο σκεφτόμουν χωρίς τα πορτακια.

b64651cac4819f13a665cba533fed6b7.jpg

Sent from my iPad using Tapatalk

Δεν είχα άλλες επιλογές, υπάρχουν ενυδρεία/έπιπλα χαμηλότερα, αλλά η θέαση είναι μια χαρά.

Sent from my iPad using Tapatalk

Για οσους φτιαχνουν μονοι τους γομαλακα και εχουν πολυεργαλειo, μπορουν να φτιαξουν ενα μινι αναδευτηρι.

Ενας τροπος για να στερεωθει το μπουκαλακι ειναι να κολληθουν velctro στον πατο του μπουκαλιου και στο εξαρτημα.

26022287658_3af4c7312d_c.jpg

Τα συγκεκριμενα velctro ειναι της 3Μ και ειναι πολυ καλα. Στην δοκιμη αντεξαν πανω απο μιση ωρα.
Η παρακατω φωτο δεν ειναι κουνημενη, απλα το εργαλειο ειναι σε λειτουργια

25023888767_3cc1ecfbf7_c.jpg

Το μπουκαλι επισης μπορει να πιαστει σε σφιγκτηρα και η ακρη του σφιγκτηρα στο εξαρτημα του πολυεργαλειου. Αυτο επιτρεπει μεγαλυτερη ταλαντωση αρα καλυτερη αναδευση.

Απάντηση: Re: DIY. Φτιαξ'το μονος σου! Ιδεες, projects και λυσεις.

Για οσους φτιαχνουν μονοι τους γομαλακα και εχουν πολυεργαλειo, μπορουν να φτιαξουν ενα μινι αναδευτηρι.

Ενας τροπος για να στερεωθει το μπουκαλακι ειναι να κολληθουν velctro στον πατο του μπουκαλιου και στο εξαρτημα.

26022287658_3af4c7312d_c.jpg

Τα συγκεκριμενα velctro ειναι της 3Μ και ειναι πολυ καλα. Στην δοκιμη αντεξαν πανω απο μιση ωρα.
Η παρακατω φωτο δεν ειναι κουνημενη, απλα το εργαλειο ειναι σε λειτουργια

25023888767_3cc1ecfbf7_c.jpg

Το μπουκαλι επισης μπορει να πιαστει σε σφιγκτηρα και η ακρη του σφιγκτηρα στο εξαρτημα του πολυεργαλειου. Αυτο επιτρεπει μεγαλυτερη ταλαντωση αρα καλυτερη αναδευση.

Δηλαδη αυτο το μπουκαλακι κουνιοταν μιση ωρα εκει πανω? :worshippy:

Η δοκιμη ηταν κανα μισαωρο. Μετα το αφησα οσο δουλευα στο εργαστηριο, δηλαδη πανω απο μια ωρα συνολικα.
Τωρα ψαχνω για αλλους πιο απλους και αποδοτικους τροπους συνδεσης :)

Μας "τελειωσες". Πολυ καλη ιδεα για αναμιξη αρωματων - γλυκερινης - νικοτινης σε ηλεκτρονικο τσιγαρο.
Οσο για την γομαλακα εγω εχω την "μυτη" απο ενα παλιο αναδευτηρι φραπε μεσα στην θηκη του δραπανου μπαταριας, και το χρησιμοποιω οταν θελω να αναμιξω μικρες ποσοτητες, π.χ. βερνικοχρωμα με σκληρυντη ή διαλυτη.

Γιατι τοσος κοπος για να διαλυθει η γομαλακα; Την κουνας καλα δυο τρεις φορες την ημερα μεχρι να διαλυθει και ειναι ετοιμη. Ειναι γνωστο παντως οτι το τελευταιο 24ωρο δεν την κουνας καθολου γιατι μπορει να εχει κερι, το οποιο καθεται στον πατο. Τραβας προσεκτικα την γομαλακα απο το δοχειο για να μην ανακατευτει παλι το κερι ( το οποιο δεν διαλυεται με το οινοπνευμα) και την φιλτραρεις σε ενα αλλο δοχειο με ενα φιλτρο του καφε για να εισαι σιγουρος.

Ποιος κοπος, καθε αλλο, κανενας απολυτως κοπος και αυτο ηταν ο σκοπος αλλωστε :))
Σε αλλη περιπτωση θελει αρκετο κουνημα αρκετες φορες την ημερα για 3-4 μερες αναλογα με την ποιοτητα.

Εδω μιλαμε οτι η γομαλακα μπορει να ειναι ετοιμη για φιλτραρισμα σε λιγοτερο απο μια μερα!

Δεν ειναι θεμα ποιοτητας , αλλα φρεσκαδας. Η Γομαλακα που ειναι φρεσκια <3 μηνων διαλυεται σε 2 μερες με λιγο κουνημα. Πανω απο 3 μηνες θελει 3-4 μερες και αν ειναι πανω απο 6μηνο αδιαλυτη..την πετας.