KostasK1979
Established Member
- 31 January 2018
- 251
Είναι και που είχα ταξει σε άλλο topic, αλλά το περνάω εδώ μιας και είναι customιά όλο το εγχείρημα.
Το κόκκινο πλαίσιο που βλέπετε γύρω από τις διάτρητες πλάτες είναι ξύλινο πλανισμενο, περασμένο από ρουτερ και από τριβειο και τέλος βαμμένο με το αγαπημένο μου κόκκινο χρωμα.
Επιφυλάσσομαι μόλις ολοκληρώσω και το φράχτη του τραπεζιού που έχω φτιάξει να ανεβάσω φωτογραφίες. Είναι τραπέζι-πάγκος εργασίας.
Καλή συνέχεια σε όλους!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Όντως τα εξαρτήματα είναι element.
Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.
Πάντως @Χιώτης επειδή έχω τρελό κόλλημα με την τακτοποίηση (σε όλους τους τομείς,δουλειά,χόμπι κλπ) θέλω ακόμα δουλίτσα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Μου μένει τώρα να βγάλω δυο πρίζες γιατί το καημένο το υπόγειο έχει μόνο δυο και οι οποίες δεν είναι τόσο κοντά και δε με βολεύουν. Έλεγα να βάλω δυο, μια δεξιά από το τραπέζι και μια αριστερά. Νομίζω θα με βολέψει κάτι τέτοιο.
Και μετά το πιο σημαντικό από όλα σε ένα εργαστήριο.. Σκούπα!!
Καλημέρα. Και η διάτρητη πλάτη είναι της element;
Απο ξεστοκάρισμα ή κλείσιμο να φανταστώ...Η πλάτη είναι της tegometall. Τα βρήκα σε ένα μαγαζί κοντά στο metro mall μεταχειρισμένα αλλά σε τρελή τιμή και τα πήρα. Τα έβαψα με σπρέι.. να δούμε ποσο θα κρατήσει το χρωμα γιατί δεν έχω ηλεκτροστατική βαφή και ίσως μου ξεφτίσει το χρωμα μετά από λίγο καιρό.
Απο ξεστοκάρισμα ή κλείσιμο να φανταστώ...
Στην ηλιουπόλεως πριν το πλαίσιο είναι. Από Γλυφάδα προς Αθήνα στο δεξί σου χέρι μόλις περάσεις μια shell. Γράφει απέξω ράφια dexion. Sent from my iPhone using Tapatalk Μόλις γύρισα από τα jumbo γιατί αύριο έχει γενέθλια ο γιόκας μου και έπρεπε να προμηθευτούμε τα απαραίτητα για το σχολείο και είδα πως και στα jumbo είχαν ακριβώς τις ίδιες πλάτες. Sent from my iPhone using TapatalkΩραια Δουλεια! Το μαγαζι αυτο που ειναι? Φερνει δλδ συχνα τετοια ηδη?
Στην ηλιουπόλεως πριν το πλαίσιο είναι. Από Γλυφάδα προς Αθήνα στο δεξί σου χέρι μόλις περάσεις μια shell. Γράφει απέξω ράφια dexion.
Σε μια πρόσφατη κατασκευή προστέθηκε μια βασούλα ακόμα για γυαλόχαρτα 400 grid.
Μετά τα ένωσα όλα μαζί σε μια κεντρική βάση & περάστηκαν 2 χέρια λινέλαιο. Αφού στέγνωσαν τους έβαλα & extra κίτρινη σήμανση.
Εκπληκτική ιδέα!! Θα σου κλέψω την ιδέα και μόλις ολοκληρώσω κάποια project που έχουν προτεραιότητα, θα είναι το επόμενο μου. Αν μου επιτρέπεις φυσικά!!
Θα σε αφήσω μόνο με την υπόσχεση να ανεβάσεις στο Forum την εργασία σου. :ernaehrung004:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.