Καλησπερα παιδια,
Θα ηθελα την βοηθεια σας σε κατι.
Εχω ενα ξυλινο πλαισιο με καθρέφτη και θελω να βαλω γυρω γυρω ledοαταινια ετσι ωστε απλα να το βαζουμε στη πριζα και να δουλευει.
Ειναι ευκολο να μου πειτε/προτεινετε τι θα πρεπει να παρω ακριβως (τι θα χρειαστω) διοτι πηγε η γυναικα μου και ρωτησε σε μαγαλο καταστημα με ηλεκτρικα και της ειπαν μια τιμη κοντα στα 25-35 ευρω για 2m ledοταινια και μετασχηματιστη.
Σας ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας και ελπιζω σε βοηθεια σας.
Καλησπέρα
Λεντοταινία θέλεις μονόχρωμη λευκή,η RGB (κόκκινο-πράσινο-μπλέ,καί συνδυασμούς τών παραπάνω χρωμάτων με τηλεκοντρόλ) ?
Εδώ έχει 5 μέτρα RGB λεντοταινία μέ τροφοδοτικό καί τηλεχειρισμό,δοκιμασμένη καί λειτουργεί μιά χαρά,άν θέλεις RGB
Απλά συνδέεις τά έτοιμα βίσματα,κόβεις άν χρειαστεί τήν λεντοταινία,έχει κάθε 15 cm μιά γραμμή μέ ένα ψαλίδι μόνο εκεί θα κόψεις άν χρειαστεί ,καί όχι όπου νά είναι γιατί θά κάνεις ζημιά στήν λεντοταινία.
Μπαταρία λιθίου έχει τό τηλεκοντρόλ,απλά τραβάς τήν ζελατίνα πού έχει στό πορτάκι τού τηλεκοντρόλ γιά να έχει επαφή η μπαταρία μέ τό κύκλωμα,καί βάζεις τό τροφοδοτικό στήν μπρίζα.
https://www.electronicaeshop.eu/led...oluchrome-ip65-athiavroche-sunsbell-3528.html
Η αλλη λυση ειναι τροφοδοτικό απο κανα παλιο ρουτερ αν βρίσκεται και μια λεντοταινια με το αντιστοιχο βυσμα κολλημένο ατην ακρη. Οτι πιο απλο και φθηνό
Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.