Και μετα θα μπορω να κοβω πανω του με μπαλταδακι?
Σφηνωσε κολλητά ξύλα και τσέρκι με βίδα γύρω γύρω.
Και μετα θα μπορω να κοβω πανω του με μπαλταδακι?
τι φρεζα εχει μπροστα το ρουτερ για να κοβει?
25-30 περιπου και 5 ποντους περιπου παχοςΤι διάμετρο και τί πάχος έχει η φέτα Νεκτάριε;
Μου αρεσε αυτο! Σκεφτηκα να κοψω το σκισιμο και να βαλω ενθετα οσο το τεμαχιο που λειπει. Και τσερκι βρουταλ εξωτερικο, απλα να ειναι ανοξειδωτο για να μη σκουριασει.Σφηνωσε κολλητά ξύλα και τσέρκι με βίδα γύρω γύρω.
12mm πρεπει να ειχα.τι φρεζα εχει μπροστα το ρουτερ για να κοβει?
Επειδή είχα (γιατί τελικά πήρα 4 κότες και δε μου χρειάζεται) να πώ ότι μαζεύει πετούμενα και ποντίκια.
Προτείνω τουλάχιστον 10 μέτρα μακριά απο το σπίτι.
Επίσης χρειάζεται τακτικά αέρισμα (ανακάτεμα) για να δουλέψει και να προσθέτεις χώμα και υγρασία οπότε το τελικό ύψος και το κάλυμμα απο πάνω θα το δείς στην πορεία πως βολεύει.
Μαζί με ένα σκύλο και αν κάνεις και ανακύκλωση θα δείς ότι θα σκουπίδια που πάνε στους πράσινους κάδους είναι ελαχιστότατα.
Αν έχεις το χώρο σου προτείνω κοτούλες
4 κότες μαύρες = 3-4 αυγά την ημέρα στο 90% του έτους
καθαρίζουν τον κήπο σε σημείο που δε χρειάζεται χορτοκοπτικό και σκαλίζουν κιόλας
βγάζουν και την αγριάδα!
Εγώ τις έχω σε 4 m2 σε κοτέτσι με ρόδες που έφτιαξα και τις κάνω βόλτες όπου θέλω να καθαρίσουν
Κάτι σαν αυτό στο βίντεο αλλά μόνο ως προς το σχήμα και τις ρόδες.
Που επειδή εμένα δεν ήταν ίσιο το χώμα έχω φτιάξει τις ρόδες με μία ντίζα να ανεβοκατεβαίνουν όπως στα τρέιλερ των βαρκών για να κλείνουν τα κενά να μή φεύγουν.
https://www.youtube.com/watch?v=eS-JuHW8_8U
Κομποστοποιητή είχα και εγώ στην αρχή οπότε ξεκίνα και βλέπεις![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.