Ίσως να θυμάστε το σωρό με τα αλουμίνια.
Σήμερα παρελήφθησαν (απο πολύ καλό μάστορα) εξευγενισμένα (έπεσε τροχός στις ακμές και βάψιμο), τρυπημένα, μονταρισμένα και με κάποια βύσματα/διακόπτες (για να μη παιδεύομαι σε δεύτερο στάδιο).
Μερικές φωτό απο το αποτέλεσμα...
View attachment 101456
View attachment 101457
View attachment 101458
View attachment 101459
View attachment 101460
View attachment 101461
View attachment 101462
Το μικρό θέλει πλαϊνά (δεν έχω αποφασίσει ακόμα, ίσως βάλω ξύλο) και είναι έτοιμα για να φιλοξενήσουν τα dac μου.
Να πω, μιας και απο τις φωτογραφίες είναι δύσκολο να βγάλει κανείς συμπέρασμα, ότι παρ'ότι η οροφή δεν δένει με το υπόλοιπο σώμα, είναι απόλυτα σταθερή λόγω βάρους και σωστής στήριξης σε 4 κολονάκια/ορθοστάτες. Αυτός ήταν και ο σκοπός για πανεύκολο βάλε βγάλε (τα led στη πρόσοψη όπως θα καταλάβατε απλά κουμπώνουν στα λαστιχάκια)
Φυσικά υπάρχουν και ατέλειες, η γεωμετρία τους δεν είναι απόλυτη και κάποια σημαδάκια υπάρχουν, αλλά θέλει ψάξιμο με καλό φωτισμό για να θεωρηθεί αισθητικό πρόβλημα.
Το κόστος των υλικών μαζί με τη βαφή και τα βύσματα/διακόπτες δεν ξεπερνούν τα 100 Ευρώ (εγώ έδωσα άλλα τόσα περίπου για εργατικά γιατί είμαι κουλός)
Νομίζω πως το οικονομικό κομμάτι είναι απολύτως αποδεκτό (αν συγκρίνουμε με έτοιμα), ο κόπος είναι λίγος και απο εμφάνιση κολοκύθα (φτιάξτε το δικό σας σχέδιο ανάλογα με τις απαιτήσεις και τα γούστα σας).
Αυτό που βέβαια δεν χωράει αμφιβολία, είναι η μεγάλη χαρά,,, είναι ότι θα έχετε το δικό σας μοναδικό κουτί,,, και ως εκ τούτου το ομορφότερο του κόσμου!)
Ξαμοληθείτε σε αλουμινάδες, σιδεράδες, βαφείς...
και Ιταλοί, Γάλλοι, Κινέζοι ας πάνε να κουρεύονται (μέρες που 'ναι).