Στην ιγγλατερα και σε άλλες χώρες βεβαίως υπάρχουν στέκια που δίνουν στον καθένα πρόσβαση στα πάντα από απλό τορνο,cnc μέχρι και 3d printer.εδώ έχω ένα στη γειτονιά που σουδινει πρόσβαση 24/7 με 50 ευρώ το μήνα.δεν το αναφέρω ως εξυπνάδα αλλά ως ερέθισμα.μακαρι να ανοίξουν πολλά και παρόμοια στη χώρα να πνιγουμε στη δημιουργία.
Τι λες τωρα.Κουτί με 2,5 ευρώ; Εντάξει, .....όχι ακριβώς, αλλά η ιδέα είναι η εξής:
Πηγαίνουμε την Κυριακή στο παζάρι της Ιεράς Οδού και αγοράζουμε αντί πινακίου φακής και ανάλογα με τις ανάγκες μας, μια ηλεκτρονική συσκευή που δεν λειτουργεί. Την ξεκοιλιάζουμε από το περιεχόμενό της (που μερικές φορές περιέχει διάφορα χρήσιμα πράγματα όπως διακόπτες, μετασχηματιστές, κτλ) και έχουμε έτοιμο ένα μεταλλικό κουτί.
Πάνω σε αυτό το βασικό κουτί μπορούμε να κάνουμε τις απαραίτητες αλλαγές π.χ. να προσθέσουμε την πρόσοψη ή πλάτη της αρεσκίας μας.
Η δική μου αγορά ήταν ένα ηχητικό σύστημα της Technics αποτελούμενο από 4 κομάτια και το αγόρασα ολόκληρο 10 ευρώ (ίσως με παζάρι να πήγαινε και παρακάτω). Πριν βρω το συγκεκριμένο, είχα δει για παράδειγμα αρκετά παλαιά βίντεο VHS με τιμές 2-5 ευρώ. Ιδού και μερικές φωτογραφίες από την αγορά μου.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.