Re: Απάντηση: DIY R-2R DAC: πειρασμός, όχι αστεία...
Συγκεκριμένα, το βασικό πρόβλημα ήταν ότι δεν είχε συνδεθεί η τροφοδοσία των 3.3V των isolators του Soekris. Γιαυτό και έπαιζε οριακά το υλικό 44.1 με προβλήματα, αλλά παραπάνω δεν κλείδωνε καν.
Επίσης αποσυνδέθηκε η γείωση από το USB της Neutrik ώστε να μην έχει κοινή γη το USB (Amanero) με το υπόλοιπο DAC (και ακυρώνεται έτσι η γαλβανική απομόνωση).
Γιώργο, χαρά μου που βοήθησα. :smile:
Λοιπόν τα νεότερα:
Μετά από την επέμβαση του Δημήτρη: (Δημήτρη σου είμαι υπόχρεος τα μάλα)
-Το πρόβλημα με τις διακοπές αποκαταστάθηκε πλήρως. Απ'ότι κατάλαβα υπήρχε πρόβλημα με κάποιες γειώσεις στη USB και επίσης κάποια έλλειψη τροφοδοσίας 3.3V (ρολόι;στο amanero.
-Η οθονίτσα λειτουργεί όπως πρέπει, προς το παρόν τροφοδοτούμενη από μία USB του Μακ,μέχρι τη τοποθέτηση ενός ακόμη τροφοδοτικού 5V. Αποκλείστηκε η τροφοδοσία της πλακετούλας από το Reflector λόγω γειώσεων.
-Και με το JRIVER παίζει.Δεν ξέρω γιατί δεν έπαιζε πριν.
-Ακουστικές εντυπώσεις σε σχέση με το Mytek:
-Αρμονικός πλούτος που δεν έχω ξανακούσει στο σύστημά μου.
-Στερεοφωνική εικόνα της Συμφωνικής Ορχήστρας σε πλάτος-βάθος-ύψος εξαιρετική.
-Τα χορωδιακά σε Όπερες που γνωρίζω, άψογα. Διακρίνεις σαφώς τα διάφορα σύνολα φωνών ανάγλυφα στο χώρο.
-Στα δυναμικά/ταχύτητα δεν μου λείπει τίποτα. Ίσως οι κόρνες και τα drivers που έχω συμβάλουν σ'αυτό.
-Μεσαία περιοχη όνειρο.
-Πρίμα πεντακάθαρα χωρίς ίχνος σκληράδας.
-Μπάσα επαρκέστατα δεδομένου οτι το σύστημά μου είναι open baffle.
Αυτά τα λίγα προς το παρόν. Κρίνω πως το "πείραμα" της υλοποίησης πέτυχε γιατί τα λεφτά δεν ήταν και λίγα.
Συγκεκριμένα, το βασικό πρόβλημα ήταν ότι δεν είχε συνδεθεί η τροφοδοσία των 3.3V των isolators του Soekris. Γιαυτό και έπαιζε οριακά το υλικό 44.1 με προβλήματα, αλλά παραπάνω δεν κλείδωνε καν.
Επίσης αποσυνδέθηκε η γείωση από το USB της Neutrik ώστε να μην έχει κοινή γη το USB (Amanero) με το υπόλοιπο DAC (και ακυρώνεται έτσι η γαλβανική απομόνωση).
Γιώργο, χαρά μου που βοήθησα. :smile: