Σωστό αυτό που παρατήρησε ο normundss αλλά υποψιάζομαι ότι δεν είναι καν ακουστό σε κανονική χρήση.. είναι κάπως "ψείρισμα".. παρόλα αυτά, καλά κάνει και το ψάχνει, και αυτό όπως και τα υπόλοιπα είναι πράγματα που φτιάχνονται με software.
Εδώ είναι που μπαίνει ουσιαστικά το DIY του πράγματος.. να έχει και λίγο ενδιαφέρον.. αλλιώς παίρνεις ένα έτοιμο (αλλά υποδεέστερο ακουστικά) DAC του χιλιάρικου και ησυχάζεις.![]()
Ναι, πάει κι άλλο με το Vref mod, το οποίο όμως θέλει νεύρα από ατσάλι (και ίσως και μικροσκόπιο) για να γίνει..
Kαπου ειχες ποσταρει και σε πόσα σημεία γινετε το χειρουργίο αλλα δεν μπορω να το βρω ριχνεις πάλι το λινκ αν θές
Οχι οτι θα το δοκιμάσω μόνος, ειπαμε χερι hulk, αλλα με τρωει γιατί κάθε φορά οι αλλαγες ειναι προς το καλύτερο, πραγμα σπάνιο στο χόμπυ μας
Δημήτρη,νομίζω έχεις βάλει και τους πυκνωτές 470μF. Αν ναι δεν βάζεις και μια φώτο με αυτούς;; Τους έχω παραγγείλει αλλά θα πάω να τους κολλήσει αυτός που μου έβαλε τους 0805 και τις 0603. Αν δεν κάνω λάθος πάνε πάνω στους πρόσθετους 47μF αλλά δεν θυμάμαι πως είναι η πολικότητα.
Βρήκα την πολικότητα και νομίζω είναι σωστό.
[/URL][/IMG]![]()
Ευχαριστω πολυ φίλε θα τα πουμε απο κοντα εχεις επιστρεψει? Θα στηλω ενα πμ στον αλλο Δημητρη για υλικά.Τζιμάρα, αν σου δημιουργηθεί πρόβλημα με το γνωστό σου...στο φτιάχνω χαλαρά, αρκεί να έχεις τα υλικά και την τεκμηρίωση που χρειάζεται για να μη ψάχνουμε το πως και το γιατί...
Για να σας ιντριγκάρω λίγο:
http://youtu.be/lDXCXuK8Tss
Btw, Chris1967 αυτή είναι η δικιά σου πλακέτα..![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.