DIY Schumann Resonator- Acoustic Revive RR-77

Re: Απάντηση: DIY Schumann Resonator- Acoustic Revive RR-77

τι κάνει εντέλει αυτό ? πάιζει καλύτερα το σύστημα ?

...Που στο κάτω κάτω είναι και η ουσία, αν όχι καλύτερα πάντως διαφορετικά

το πως επιδρά στον ηχο δεν με ενδιαφέρει καθόλου.
αυτο που εχει νόημα ειναι εαν επάγει κατι.
όντως το σφαλμα δικαιολογεί την οποια διαφορά.
αυτό που απόδειξε του λόγου το αληθές ειναι η διαφορά φάσης μεταξύ εισόδου και εξόδου η οποία ειναι κατω του nsec. καταλαβαίνεται οτι μετά απο αυτο μου έφυγε καθε ελπίδα. ασε που δεν επάγει τίποτα σε ενα πολυ μεγάλο πηνίο που έφερα σε επαφή.

οχι για τα κουνούπια κάνει μια χαρά, αρκεί να του προσαρμόσεις ενα χερούλι και όρεξη ναχεις να τα κυνηγάς.

Τέλος πάντων, νάσαι καλά kontr, το επιβεβαιώσαμε. Οι "πιστοί" φυσικά δεν συγκινούνται από τέτοια .. τετριμμένα. Γι αυτούς φτάνει να γράψει ο .. φίτσουλας ότι μόλις τόβαλε μπροστά "άνοιξε ένα παράθυρο στη μουσική".
Τι να τους πει τώρα ο νόμος του ωμ, οι άνθρωποι άλλωστε ακολουθούν εναλλακτική φυσική.. Αφού λέει η Λίτσα Πατέρα ότι εκπέμπει, πάει και τελείωσε: Εκπέμπει.

Δεν ξέρω αν αφορά και εμένα αυτό περί της εναλλακτικής φυσικής και δεν έχω καμιά διάθεση αντιπαράθεσης εδώ μέσα.Αλλά η ειρωνεία συνεχίζεται. Δεν μου υπαγορεύει κανείς για παράθυρα και γκαραζόπορτες, μια γνώμη ζήτησα.Μια υποκειμενική γνώμη αν κάποιος το δοκίμασε. Και όπως είπα φυσική δεν κατέχω σε προχωρημένο επίπεδο μα όσο κατηγορηματική είναι η επιστήμη τόσο αφήνει παράθυρο αμφιβολίας για να εξελιχθεί.Και φυσικά δεν αναφέρομαι σε αυτό το μαραφέτι αλλά γενικά. Το απόλυτο της γνώμης είναι ίδιον του φίτσουλα, όχι η απορία...

Απάντηση: Re: DIY Schumann Resonator- Acoustic Revive RR-77

Δεν ξέρω αν αφορά και εμένα αυτό περί της εναλλακτικής φυσικής και δεν έχω καμιά διάθεση αντιπαράθεσης εδώ μέσα.Αλλά η ειρωνεία συνεχίζεται. Δεν μου υπαγορεύει κανείς για παράθυρα και γκαραζόπορτες, μια γνώμη ζήτησα.Μια υποκειμενική γνώμη αν κάποιος το δοκίμασε. Και όπως είπα φυσική δεν κατέχω σε προχωρημένο επίπεδο μα όσο κατηγορηματική είναι η επιστήμη τόσο αφήνει παράθυρο αμφιβολίας για να εξελιχθεί.Και φυσικά δεν αναφέρομαι σε αυτό το μαραφέτι αλλά γενικά. Το απόλυτο της γνώμης είναι ίδιον του φίτσουλα, όχι η απορία...

Μιας και ρώτισες στη DIY πάντως
πέρνεις αντικειμένικές απαντίσεις
μη πείς δηλαδή οτι δεν εξετάζουμε το θέμα
εδω που ρωτάς αυτά θα ακουσεις

Re: Απάντηση: Re: DIY Schumann Resonator- Acoustic Revive RR-77

Μιας και ρώτισες στη DIY πάντως
πέρνεις αντικειμένικές απαντίσεις
μη πείς δηλαδή οτι δεν εξετάζουμε το θέμα
εδω που ρωτάς αυτά θα ακουσεις

Ναι, ρώτησα στην DIY γιατί βρήκα μια πλακέτα και όχι ένα ολοκληρωμένο προϊόν. Και ρώτησα όχι για φίτσουλες αλλά ούτε και για την ενοποίηση πεδίων. Αν το δοκίμασε κανείς. Συγνώμη για το ύφος αλλά με παίρνει η μπάλα, εγώ έκανα την ερώτηση και συνεχίζω να διαβάζω για αστρολογίες.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: DIY Schumann Resonator- Acoustic Revive RR-77

Ναι, ρώτησα στην DIY γιατί βρήκα μια πλακέτα και όχι ένα ολοκληρωμένο προϊόν. Και ρώτησα όχι για φίτσουλες αλλά ούτε και για την ενοποίηση πεδίων. Αν το δοκίμασε κανείς. Συγνώμη για το ύφος αλλά με παίρνει η μπάλα, εγώ έκανα την ερώτηση και συνεχίζω να διαβάζω για αστρολογίες.

Στα αντικειμενικά συνεχίζουμε να βοηθάμε
Για τα υπόλοιπα δε μπορούμε
Συγνώμη κιόλας αλλά αν θες περιορίσου στα αντικειμενικά
Το όποιο παραπάνω χιούμορ σε ενόχλησε θεωρείται φυσιολογικό σε κάθε αντίστοιχη τεχνική κατηγορία
Όπως αντίστοιχα σε μη τεχνικές κατηγορίες θεωρείται φυσικό να είμαστε οι ντιζιτοφρίκουλες κ.ο.κ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: DIY Schumann Resonator- Acoustic Revive RR-77

Δεν νομιζω οτι ειχε κανενας την προθεση να σε ειρωνευθει,να εισαι σιγουρος γι αυτο.Απλα καποιες φορες, μεσα στη μαυριλα που ζουμε ,βρισκουμε την ευκαιρια να χαλαρωσουμε λιγο σχολιαζοντας διαφορες καινοφανεις πρακτικες και θεωρειες.Σε παρακαλω μην το εκλαμβανεις προσωπικα

Πέτρο εξαιρετική η τοποθέτηση σου
Γιατί έχεις απόλυτο δίκιο – το όποιο χιούμορ δε στρέφεται προς το πρόσωπο του lxar , και αυτό καλό είναι να είναι ξεκάθαρο, για όσους δε μας παρακολουθούν συχνά.

Προφανως και δεν πρεπει να το εκλαβεις προσωπικα.

Αυτο ελειπε να κοροιδευουμε εσενα, ουτε σε ξερουμε ουτε μας ξερεις και αν ερθεις ποτε σε καμια μας συναντηση θα τσουγκρισουμε μπυρες και κρασια αμετρητα (το αλκοολ ρεει παντα αφθονο, το οποιο σιγουρα δε σκοτωνει τα κουνουπια αλλα σε κανει εγγυημενα να αδιαφορεις για αυτα :flipout:).

Την πλακετα και τις "θεραπευτικες" της ιδοτητες λοιδωρουμε αδερφε. Εδω ο αλλος ο τρελος την πηρε κιολας, για να παιξει. :grinning-smiley-043

Αλλα υποκειμενικες απαντησεις... ειναι δυσκολο στην DIY, το καταλαβαινεις.

Έτσι. Δεν είμαστε τόσο καθίκια όσο φαινόμαστε από το πληκτρολόγιο.. έλα στην επόμενη συνάντησή μας να το διαπιστώσεις και μόνος σου. Το ότι όπως λέει και ο Πέτρος σπάμε λίγο τη μαυρίλα με σχόλια λίγο καυστικά, ζητάμε να μας συγχωρέσεις/ετε.
Για να δεις πραγματικά τι εννοούσα με το ποστ μου πριν, μπες π.χ εδώ:

http://www.lifetechnology.org/schumann.htm

έχω βρει κι άλλους τέτοιους, αυτό είναι ένα μικρό δείγμα...

Εχει αποδειχθει εμπρακτα και παρα πολλες φορες εδω στο diy οτι δεν υπηρξε ουτε ιχνος ειρωνιας ,ουτε κακης προθεσης ,τοσο απο τους διαχειριστες ,οσο και απο τα απλα μελη οπως εμεις.Αντιθετως υπηρξε σημαντικοτατη και ουσιαστικη βοηθεια στη επιλυση προβληματων

Re: Απάντηση: DIY Schumann Resonator- Acoustic Revive RR-77

Έτσι. Δεν είμαστε τόσο καθίκια όσο φαινόμαστε από το πληκτρολόγιο.. έλα στην επόμενη συνάντησή μας να το διαπιστώσεις και μόνος σου. Το ότι όπως λέει και ο Πέτρος σπάμε λίγο τη μαυρίλα με σχόλια λίγο καυστικά, ζητάμε να μας συγχωρέσεις/ετε.
Για να δεις πραγματικά τι εννοούσα με το ποστ μου πριν, μπες π.χ εδώ:

http://www.lifetechnology.org/schumann.htm

έχω βρει κι άλλους τέτοιους, αυτό είναι ένα μικρό δείγμα...

Έτσι το δέχομαι και είχα αρχίσει να ανεβάζω πίεση, λέω οκ δεν ξέρω από μαστορίδικα πράγματα ντουίδικης φύσεως αλλά όχι και Λίτσα Πατέρα! Με τιμά η πρότασή σας για τη συνάντησή σας...Δύο προβλήματα.Το πρώτο πως θα μιλάτε για ωμική αντίσταση στο τετράγωνο της υποτείνουσας του πηνιακού σεληνιακού κύκλου και θα νιώθω μποζόνιο του Higgs,λύνεται βέβαια το θέμα, θα τσιπαριστώ με κανένα ολοκληρωμένο με DIY ορολογία. Δεύτερον η απόσταση.. Αν κανονιστεί κατάσταση στη Θεσσαλονίκη μετά χαράς να ρθω. Ούτως ή άλλως ψάχνω "θύματα" να μου δείξουν 2-3 πραγματάκια απλά πχ κατασκευή καλωδίων για αρχή...