DIY Schumann Resonator- Acoustic Revive RR-77

Re: Απάντηση: DIY Schumann Resonator- Acoustic Revive RR-77

Για να δεις πραγματικά τι εννοούσα με το ποστ μου πριν, μπες π.χ εδώ:

http://www.lifetechnology.org/schumann.htm

έχω βρει κι άλλους τέτοιους, αυτό είναι ένα μικρό δείγμα...

99$ για ενα CD... o Χριστος και η Παναγια!!!

Και ποια ηχεια μπορουν να παιξουν τα 7.83 Hertz ???

Τουλαχιστον διωχνει τα κουνουπια ή θα παει τσαμπα το "κατομπαλο";

Α ρε Κωνσταντινε... να μην το εχουμε σκεφτει πρωτοι... με τα εσοδα θα διοργανωναμε μια DIY-fest καθε χρονο και σε αλλη πολη και ολα τα εξοδα συμμετοχης πληρωμενα.

Για Θεσσαλονίκη δεν μας είχει τύχει ως τώρα, χλωμό.
Αν βρεθείς βέβαια προς τα εδώ, επικοινώνησε πριν και κάτι θα κανονίσουμε. Ούτε ωμικές στο τετράγωνο ούτε τίποτα. Δεν είναι ΝΑΣΑ, απλή ηλεκτρολογία Β λυκείου, 4 πράξεις και λίγο ενασχόληση. Έχουμε την αξιοζήλευτη ιδιότητα να είμαστε κολλητικοί.. από 120 ευρώ ξεκίνησε το παληκάρι στο θέμα με τα επαγγελματικά ηχεία, στα 300+ έχει φτάσει και βλέπουμε.. εμείς πάντως τον είχαμε προειδοποιήσει..

Για καλώδια, κάνε ένα ψάξιμο σε παλιότερα θέματα έχει κάμποσα, και πες περίπου τι θα ήθελες. Που πας πάντως και τα βρίσκεις τα θέματα που σηκώνουν τζέρτζελο.. (αστείο, μην παρεξηγηθώ, έχουν γίνει βέβαια χοντρές πλάκες και με αυτό το θέμα..)

Re: Απάντηση: DIY Schumann Resonator- Acoustic Revive RR-77

Για Θεσσαλονίκη δεν μας είχει τύχει ως τώρα, χλωμό.
Αν βρεθείς βέβαια προς τα εδώ, επικοινώνησε πριν και κάτι θα κανονίσουμε. Ούτε ωμικές στο τετράγωνο ούτε τίποτα. Δεν είναι ΝΑΣΑ, απλή ηλεκτρολογία Β λυκείου, 4 πράξεις και λίγο ενασχόληση. Έχουμε την αξιοζήλευτη ιδιότητα να είμαστε κολλητικοί.. από 120 ευρώ ξεκίνησε το παληκάρι στο θέμα με τα επαγγελματικά ηχεία, στα 300+ έχει φτάσει και βλέπουμε.. εμείς πάντως τον είχαμε προειδοποιήσει..

Για καλώδια, κάνε ένα ψάξιμο σε παλιότερα θέματα έχει κάμποσα, και πες περίπου τι θα ήθελες. Που πας πάντως και τα βρίσκεις τα θέματα που σηκώνουν τζέρτζελο.. (αστείο, μην παρεξηγηθώ, έχουν γίνει βέβαια χοντρές πλάκες και με αυτό το θέμα..)

Eγώ στη Β λυκείου είχα αττική σύνταξη κτλ κτλ :)
Αυτό με το cd το είδα κι εγώ, πρέπει να σαι εντελώς ακρυλικός στόκος για να αγοράσεις κάτι τέτοιο, εκτός και αν πουλιούνται και υποηχητικά ηχεία ή αναπαράγονται με τηλέγραφο φαλαινών..
Ένα interconnect θέλω να δοκιμάσω ασημένιο DIY με XLR σε σχέδιο που "περπατάει" απ ότι διάβασα. Δοκίμασα πάντως ένα κινέζικο ασημένιο RCA και αφενός μου βγαλε θόρυβο στο ένα κανάλι και αφετέρου πολύ τσιρίδα

πάντως περα απο την πλάκα και χωρίς να εχω δει αυτο το cd απο την αρχή σας ειπα οτι όποιος θέλει να πειραματιστεί μπορει να μιξαρει μαζι με τον ηχο του αυτη τη συχνότητα και να την ακούει παράλληλα. γιατι τελικά για να την εκπεμψεις ειναι ΔΥΣΚΟΛΟ.
νομίζω οτι μπορεί κάποιος πάρα πολύ εύκολα να φτιαξει ενα τέτοιο cd απο τον υπολογιστή.οσο για τα ηχεία ολα αποδίδουν αυτη τη συχνότητα αλλα λιγότερο και άλλα περισσότερο. φαντάζομαι δεν υπάρχει κάποιος που να θελει να του κουνιούνται και τα παντελόνια απο τα db έτσι.

προσοχή ετσι όποιος θελει ξαναλέω ετσι........
αντε μην μου κολλήσει καμια ρετσινιά και αντε να αποδείξω μετα οτι δεν ειμαι ελέφαντας........

Απάντηση: Re: DIY Schumann Resonator- Acoustic Revive RR-77

για το τρελός πάει.
Ναι αλλά είναι καλή τρέλα:grinning-smiley-043

diy ασήμι που λέει ο Ixar γίνεται με λογικό κόπο-κόστος? Υπάρχει ασήμι αγωγός και πλέγμα κάπου να αγοράσει κανείς ή πρέπει να φτιαχτεί επί τούτου? Για πείτε όσοι έχετε φτιάξει, γιατί εγώ από καλώδια δεν..

Απάντηση: Re: DIY Schumann Resonator- Acoustic Revive RR-77

diy ασήμι που λέει ο Ixar γίνεται με λογικό κόπο-κόστος? Υπάρχει ασήμι αγωγός και πλέγμα κάπου να αγοράσει κανείς ή πρέπει να φτιαχτεί επί τούτου? Για πείτε όσοι έχετε φτιάξει, γιατί εγώ από καλώδια δεν..

Aσημενιο συρμα υπαρχει στο εμποριο σε διαφορες διατομες,αλλα συνηθως ειναι απο 925 -950 βαθμους καθαροτητος.Βεβαια καθαρο ασημι 999 δυσκολα βρισκεις στην Ελλαδα σε οποιαδηποτε μορφη λογω του οτι ολες σχεδον οι ποσοτητες δεν προερχονται απο ηλεκτρολυση ,αλλα απο τον καθαρισμο του με νιτρικο οξυ.Υπαρχουν στο ebay συρματα καθαρου ασημιου ,αλλα πουλιουνται εξαιρετικα ακριβα.Σε παλιοτερες εποχες πολυ ευχαριστως θα σας εφτιαχνα σε οτι διατομη θελατε ,εννοειται δωρεαν.
Επειδη θελω να φτιαξω για μενα μερικα μετρα ,για δοκιμη, οταν το αποφασισω θα ανοιξω σχετικο νημα για να μου πειτε ποσοτητα-φυσικα με μονο το κοστος της πρωτης υλης

Το πλέγμα δεν είναι λίγο δύσκολο? Ή φτιάχνουμε με στρίψιμο αγωγών όπως στο νήμα που έβαλα το λινκ? είναι δοκιμασμένο ότι με το στρίψιμο δουλεύει σωστά η θωράκιση?

Re: Απάντηση: Re: DIY Schumann Resonator- Acoustic Revive RR-77

Να σας δείξω τί βρήκα... ε δικό μου το νήμα, δεν πειράζει που του συνουσιάσαμε τα πέταλα, ε;
http://www.venhaus1.com/diysilverinterconnects.html

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: DIY Schumann Resonator- Acoustic Revive RR-77

Να σας δείξω τί βρήκα... ε δικό μου το νήμα, δεν πειράζει που του συνουσιάσαμε τα πέταλα, ε;
http://www.venhaus1.com/diysilverinterconnects.html

Όντως στο ρημάξαμε.. Δεν ανοίγεις ένα με θέμα π.χ "ασημένια diy ιντερκονεκτ" μπας και το δει και κανένας άλλος? Εδώ μέσα είναι καμουφλαρισμένο..

Μετά απο μικρές δοκιμές, προσπαθώ να καταλάβω εάν όντως δουλεύει ή είναι αυθυποβολή. Παρατήρησα μια μικρή βελτίωση στον εστιασμό των οργάνων.