DIYer’s corner - Οfftopic DIY projects and chat

Απάντηση: Re: DIYer’s corner - Οfftopic DIY projects and chat

Φιλαράκι εχω προνοησει και θα μείνεις ικανοποιημένος από τις πρώτες κιολας μποτιές
Απλά να μην δουλευει ο ντραμερ μας (εχουν κενό αυτες τις μερες, Σαββατο ηταν η τελευταία εμφανιση, αλλά βγαζουν cd)
για να γίνει η κόντρα
πρεπει να φερουμε και ενα χαιεντά, εκτός Μήτσου, εναν οριτζιναλ, ο Δημήτρης ειναι παραστρατημένος
εχει διαρκείας αλλωστε και μεγάλη συνεισφορά στη κατανάλωση:Banane0:

Θα δώσω σημα
Μαλλον τι να δώσω
ειμαστε ανοιχτά, ορίστε μέρα

Κανόνισε ρε άχρηστε να έχεις ένα Player

Αν ειναι φιλαράκι να σηκώνεσαι να αλλάζεις σιντακια...
ακουμε και πικαπ
που παιζει καλύτερα:listen:

Last edited:
Παιδες εχετε καμια ιδεα που μπορω να βρω μεγαλες ψυκτρες για ενυσχητη?..πχ διαστασεις 40cm Μηκος x 20cm υψος...το μεγιστο που βρισκω ειναι 25x15..

Απο τι μανα μου;;!..αφου ξερεις τι τις θελω... Ερευνα κανω...

Ρε μαναμ , σου λέω εξαρτάται , γιατι δέν ξέρω αν ψάχνεις να τις βρείς "φθηνές" , γιατι απ σο γνωρίζω ειδικά σε αυτές τίς διαστάσεις δέν ....

Ζαργανα μου το κοστος ειναι β παραγοντας στη συγκεκριμενη φαση. Απλα το προβλημα ειναι οτι το κουτι που θελει ο mosfet II δεν υπαρχει περιπτωση να χωρεσει στο σαλονι μου κ ψαχνω τροπο μοας κ μπει με φτιαχτο κουτι. Αν φτιαξω κατι σε στυλ MarkLevinson Νo33, ορθιο δηλαδη κ οχι ξαπλα, μπορω να το βολεψω.. Πχ μια διασταση κουτιου 60υψος-25-30πλατος-40-50 βαθος βολευεται καααπως καλυτερα...

Η βολευει πχ πλατος 40-45, υψος 30 και βαθος 40..αυτο το πλατος και βαθος 50cm μου τα χαλαει ολα ναουμ...
Μανολο αυριο θα κοψω καποια σωληνακια και θα προσπαθησω να βγαλω σωστη διαμορφωση των υλικων μεσα...
Μη με παρεξηγεις απλα καιγομαι απο τωρα να καταληξω σε κουτι, γιατι το ρημαδι το rack δε ξερω πως να το φτιαξω ωστε να μου κανει κ τωρα αλλα και μελοντικα..

Last edited:
Στις 4-6/10/2010 θα πραγματοποιηθεί το 50 εθνικό συνέδριο ακουστικής στο ΕΜΠ

Μέχρι τις 15/9 οι αιτησεις για οποιον θέλει να τα πει

Last edited:
Γυρησα γιατί ειχα τραυματία το λαμογιο τον κολλητο μου και μας ελεγε δικαιολογίες για φαγητα και σινεμα...
πια ρακετα...ηρθαμε σπίτι να παιξουμε λίγη ντραμς

Φιλαρακι συγχαρητηρια για το συστημα
και για τον τρόπο που ακούς μουσική

Γυρησα γιατί ειχα τραυματία το λαμογιο τον κολλητο μου και μας ελεγε δικαιολογίες για φαγητα και σινεμα...
πια ρακετα...ηρθαμε σπίτι να παιξουμε λίγη ντραμς

Φιλαρακι συγχαρητηρια για το συστημα
και για τον τρόπο που ακούς μουσική

thanks friend

Πιστευω για να φτιάξεις ενα σοβαρό συστημα χρειάζεσαι περίσσοτερο ''αποψη'' και υπομονή παρα χρήματα
οχι οτι δεν θα πληρώσεις...

Re: Απάντηση: DIYer’s corner - Οfftopic DIY projects and chat

Θα το έβαζα στα ανέκδοτα, αλλά εδώ είναι καλύτερα:

ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Τελικά δουλευει ο σερβερ????:Banane0::Banane0:

ψεματα να πω???
εχω γνωρίσει παιδια που ξερουν τι να κανω???