Η διαφορά δεν είναι τόσο το βάρος όσο ο όγκος.
Ενα mini το «πετάς» σε ένα τσαντάκι ενώ από Mavic και πάνω πρέπει να «κουβαλάς» κάτι.
Τελικα πηγα στην παραλια και ηταν αραγμενο περιπου 300 μετρα απο την ακτη. Αλλα ειχε ελαχιστο φωτισμο αναμενο οποτε δεν ηταν κανα θεαμα που να αξιζε να σηκωσω το droneΜη το ρισκαρεις
Το pro το 1 που έχω έχει φοβερή φωτεινότητα πάντως ,και εννοείται πολλά shortcuts τα οποία μου έχουν λύσει τα χέριαΠάντως, να πω ότι σε κανονικές συνθήκες το RC2 που στην αρχή με ενθουσίασε πλέον μου φαίνεται αρκετά ανεπαρκές. Ενώ το λειτουργικό είναι μια χαρά, και εργονομικό κλπ, η φωτεινότητα είναι πρόβλημα σε λιακάδες. Άρα, όταν/αν πάμε για αναβάθμιση (αν δηλαδή δεν εξαφανιστεί ο αρχικός ενθουσιασμός και συνεχίσω να το δουλεύω), πάμε για Mavic + Pro controller, αναγκαστικά.
Έχω στείλε και το ερ2ς και το μαβικ 3 πολύ πολύ πολύ μακριά ...νομίζω είχα φτάσει και τα 6 χλμ κάποια στιγμήΜε έτρωγε κι εμένα σήμερα να το στείλω 3-4 km μακριά για να χαζέψω ένα μέρος που δε μπορούσα να πάω, είχε και ιδανικές συνθήκες, μηδέν άνεμο και καλή ορατότητα, αλλά μετά θυμήθηκα ότι η γιαγιά μου έλεγε ότι "ο διάβολος έχει πολλά ποδάρια", και ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να πάει στραβά. Πουλιά, βλάβες, άλλα drones, κλπ.
Oπότε, καλύτερα να πηγαίνουμε με τους κανόνες όσο γίνεται (λέγε με οπτική επαφή), παρά να γίνει καμιά στραβή και να τα μπανάρουν μετά τελείως.
To vlos πάντως είναι ο βασικότερος (τυπικός και ουσιαστικος) κανονισμός (που πρέπει να ακολουθείς βάσει της άδειας χειριστή)Με έτρωγε κι εμένα σήμερα να το στείλω 3-4 km μακριά για να χαζέψω ένα μέρος που δε μπορούσα να πάω, είχε και ιδανικές συνθήκες, μηδέν άνεμο και καλή ορατότητα, αλλά μετά θυμήθηκα ότι η γιαγιά μου έλεγε ότι "ο διάβολος έχει πολλά ποδάρια", και ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να πάει στραβά. Πουλιά, βλάβες, άλλα drones, κλπ.
Oπότε, καλύτερα να πηγαίνουμε με τους κανόνες όσο γίνεται (λέγε με οπτική επαφή), παρά να γίνει καμιά στραβή και να τα μπανάρουν μετά τελείως.
Γι αυτό περιμένω το pro 2 (αλλά προφανώς έχει θέματα παραγωγής γιατί μόνο του δεν υπάρχει και το creator combo του Mavic 4 (που το περιλαμβάνει) δύσκολα βρίσκεται)Πάντως, να πω ότι σε κανονικές συνθήκες το RC2 που στην αρχή με ενθουσίασε πλέον μου φαίνεται αρκετά ανεπαρκές. Ενώ το λειτουργικό είναι μια χαρά, και εργονομικό κλπ, η φωτεινότητα είναι πρόβλημα σε λιακάδες. Άρα, όταν/αν πάμε για αναβάθμιση (αν δηλαδή δεν εξαφανιστεί ο αρχικός ενθουσιασμός και συνεχίσω να το δουλεύω), πάμε για Mavic + Pro controller, αναγκαστικά.
Πάντως, να πω ότι σε κανονικές συνθήκες το RC2 που στην αρχή με ενθουσίασε πλέον μου φαίνεται αρκετά ανεπαρκές. Ενώ το λειτουργικό είναι μια χαρά, και εργονομικό κλπ, η φωτεινότητα είναι πρόβλημα σε λιακάδες. Άρα, όταν/αν πάμε για αναβάθμιση (αν δηλαδή δεν εξαφανιστεί ο αρχικός ενθουσιασμός και συνεχίσω να το δουλεύω), πάμε για Mavic + Pro controller, αναγκαστικά.
Δυστυχώς η απειρία μου σε συνδυασμό με τη χαμηλή φωτεινότητα του RC2 (που δεν έβλεπα τι και πως)
Ρε συ δεν βγαζει κανα σκιαδιο για το rc2 η DJI ? Αν δεν βγαζει η ιδια σιγουρα θα παιζει κανα aftermarket. Γενικως ειναι πολυ χρησιμο αξεσουαρ ( οπως και ο ιμαντας με τον οποιο κρεμιεται το χειριστηριο απο το στηθος του χειριστη)
Καταρχην εκατσα και το ειδα στην 75αρα μου για να το θαυμασωΛήψεις από ένα εκπληκτικό 4ήμερο στη Σαντορίνη. Δυστυχώς η απειρία μου σε συνδυασμό με τη χαμηλή φωτεινότητα του RC2 (που δεν έβλεπα τι και πως) και την απόλυτη λιακάδα της Σαντορίνης με πρόδωσαν, καίγοντας μου διάφορα εδώ κι εκεί, σε σημείο που δε μπορούσαν πάντα να επανέλθουν στο post (ειδικά όντως κι εκεί αρχάριος). Αλλά και πάλι, είμαι ενθουσιασμένος από το σπορ, απλά πρέπει από δω και πέρα να φοράω οπωσήδποτε φιλτράκια και να εξασκηθώ σε ελεγχόμενες συνθήκες για το τι μπαίνει σε τι περίπτωση.
Πιθανώς επίσης να διορθώνονται πολλά από αυτά όταν μάθω πως να φτιάχνω video HDR στο Davinci.
Καταρχην εκατσα και το ειδα στην 75αρα μου για να το θαυμασω
Δεν ειμαι ειδικος ,οποτε εκφερω την προσωπικη μου γνωμη
ΤΟ βιντεο σε γενικες γραμμες μου αρεσε πολυ
Θα προσπαθουσα το καθε κοματι του να ειναι πανω κατω το ιδιο σε διαρκεια ( προσωπικα προσπαθω στα δικα μου να ειναι περιπου δεκα δευτερολεπτα )
Οκ δεν λεμε να ειναι ακριβως ιδια αλλα οχι αλλο πλανο να ειναι 10 δευτ και αλλο 25
Δευτερον το πλανο με την ανοδο και την παραλληλη περιστροφη μπορω να πω με ζαλισε ......δλδ ειναι ωραιο αλλα θα επρεπε να ειναι μικροτερο και οχι 32 ολοκληρα δευτερολεπτα
(ζαλιστηκα λεμε)
Στο πλανο στο 4.10 θα προτιμουσα να μην φαινετα ο χειριστης δλδ εσυ
Κατα τα αλλα παρα πολυ ωραιο
Επισης εγω προτιμω το τελικο μου βιντεο να μην ξεπερναει τα 4 με 5 λεπτα
Τα έχω σκοπό και τα δυο, απλά όσο είμαι Ελλάδα δεν ξέρω που να τα ψάξω όλα αυτά (εκεί τα στέλνει όλα τα Amazon με μια μέρα delivery). To λουράκι είναι must και για τις προσγειώσεις/απογειώσεις στο χέρι.
O αντιπροσωπος ειναι στο γαλατσι στην λεωφορο επανω ανεβαινοντας δεξια σε μια γωνια , εναλλακτικα βαλε τους κωδικους στο σκρουτζ καπου θα τα βρεις
Το λουρακι ειναι θεικο εγω δεν μπορω να δουλεψω χωρις αυτο (που κανω μονο καμερα οχι πτηση)
Εχεις μεινει καμια 10ετια (και 2 αντιπροσωπους) πίσωO αντιπροσωπος ειναι στο γαλατσι στην λεωφορο επανω ανεβαινοντας δεξια σε μια γωνια , εναλλακτικα βαλε τους κωδικους στο σκρουτζ καπου θα τα βρεις
Το λουρακι ειναι θεικο εγω δεν μπορω να δουλεψω χωρις αυτο (που κανω μονο καμερα οχι πτηση)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.