Αλλο το ενα, αλλο το αλλο.
Ολα τα πραγματα εχουν και μια ημερομηνια ληξης.
θα κανεις αλλαγη εκει.![]()
επειδη παιδια το ψαχνω κι εγω να ρωτησω κατι..με 1.10 (η 1.20) απο αθηνα και με κινητο θα κατεβαζω ολες τις συχνοτητες απο δορυφορους?τωρα πχ εχω κεντρο 19 και παρακεντρα 13 και 28..η τελευταια δν κατεβαζει και πολλες..επειδη με τον οτε θα χρειαστω 39..και αφου θελω 16 και 9 ι καλυτερη λυση ειναι κινητο ετσι?
το μονο αρνητικο ειναι ι αμεσοτητα στην αλλαγη?για να μεταφερθει δλδ απο 19 σε 13 ποσο χρονο παιρνει?
to actuator τι ακριβως ειναι?
Το καλώδιο του κινητού πιάτου θα καταλήγει στην τέταρτη είσοδο του διακόπτη diseqc!
Ακολούθως από το μενού του δέκτη θα δηλώσεις την τέταρτη είσοδο ως diseqc 1.2 και τις λοιπές τρεις ως diseqc 1.0
Καλησπέρα ! Άρα φίλε AlexT θεωρείς ότι είναι εφικτό κάτι τέτοιο ;Το καλώδιο του κινητού πιάτου θα καταλήγει στην τέταρτη είσοδο του διακόπτη diseqc!
Ακολούθως από το μενού του δέκτη θα δηλώσεις την τέταρτη είσοδο ως diseqc 1.2 και τις λοιπές τρεις ως diseqc 1.0
Καλησπέρα Athanasis ! Πότε περίπου σκοπεύεις να δοκιμάσεις κάτι τέτοιο ; Μπορώ να περιμένω εάν είναι για κανένα μήνα περίπου. Όχι τίποτα άλλο, να μην μπούμε και σε φασαρίες χωρίς λόγο... :hmmmm2:Πάντως είναι επίφοβο, με τα προβλήματα ασυμβατότητας του DB800 (π.χ. με Stab μοτερ κτλ) ίσως η σύνδεση μοτερ μέσω διακόπτη diseqc να έβγαζε στην επιφάνια επιπρόσθετα προβλήματα. Όμως σε λίγο καιρό (λόγω διακοπών του προμηθευτή μου) θα δοκιμάσω τη διαρρύθμιση αυτή και θα επανέλθω για αυτούς που μπορούν να περιμένουν λίγο.
Θ.
Σ' ευχαριστώ και πάλι φίλε AlexT ! Μπορείς να μου πεις αμα είμαι εντάξει με κάτοπτρο 1.20 αλουμινίου ; Μήπως να αγοράσω 1.10 ;Μα αυτό το συνδυασμό σταθερού και κινητού (με μοτέρ diseqc 1.2) σε διακόπτη diseqc χρησιμοποιούν πολλά μέλη στην παρέα μας δοκιμασμένα..
Καμία πρόταση ρε παίδες ;;; Ποια είναι η επίσημη αντιπροσωπία που εισάγει τα moteck ;Σ' ευχαριστώ και πάλι φίλε AlexT ! Μπορείς να μου πεις αμα είμαι εντάξει με κάτοπτρο 1.20 αλουμινίου ; Μήπως να αγοράσω 1.10 ;
Τέλος μήπως μπορείτε να μου προτείνεται κάποια ιντερνετικά μαγαζιά για την αγορά του κατόπτρου και του μοτέρ (moteck 2100a) ;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων...![]()
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=46596&page=4Καλησπέρα ! Άρα φίλε AlexT θεωρείς ότι είναι εφικτό κάτι τέτοιο ;
Καλησπέρα Athanasis ! Πότε περίπου σκοπεύεις να δοκιμάσεις κάτι τέτοιο ; Μπορώ να περιμένω εάν είναι για κανένα μήνα περίπου. Όχι τίποτα άλλο, να μην μπούμε και σε φασαρίες χωρίς λόγο... :hmmmm2:
Αν υπάρχει κάποιος φίλος του φόρουμ ο οποίος να έχει δοκιμάσει κάτι παρόμοιο ας μας καταθέσει την εμπειρία του παρακαλώ.![]()
Καλό φαίνεται αλλά αυτό που μας απασχολεί είναι εάν είναι συμβατό φίλε μου. Ποιος το παίρνει το ρίσκο ; Όχι τίποτα άλλο να μην το αγοράσουμε και το κλαίμε μετά... :ears:
Καλό φαίνεται αλλά αυτό που μας απασχολεί είναι εάν είναι συμβατό φίλε μου. Ποιος το παίρνει το ρίσκο ; Όχι τίποτα άλλο να μην το αγοράσουμε και το κλαίμε μετά... :ears:
Ρε παίδες δεν υπάρχει κανένας να μας πει από που να αγοράσουμε ένα κάτοπτρο 1.20 αλουμινίου ; :damnyou:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.