Don't Stop...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Don't Stop...

Αυτό δεν είναι τίποτα...: κανείς από τους ανωτέρω δεν ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής στην Ελλάδα.
Που να σ έχω να μεγαλώνεις μισώντας θανατερά τους Deep Purple, περιφρονώντας εκείνο το έκτρωμα που άκουγε στο όνομα Uriah Heep ή να σε αφήνουν 'ψυγείο' οι Pink Floyd :icon15:...εκεί να δείς ...'γλέντια' :popcorn:

να το κοιτάξεις αυτό ...:ADFADF1::Banane0::worshippy::ernaehrung004:

Μα για φαντάσου ν' αρχίσει ο Λύμπε ν' ακούει Deep Purple εν έτει 2009! :flipout:

Εδώ εμένα μου "τέλειωσαν" από τα 19 μου...:rolleyes:

Re: Απάντηση: Re: Don't Stop...

εγώ τους ακούω άνετα και σήμερα , μικρέ....:lehrer:

Δεν είναι τίποτα μη τους δίνεις σημασία όλοι αυτοί με ένα Living wreck φτιάχνουν αμέσως και οι δύσκολές περιπτώσεις αντε και μια δόση Flight of the Rat και μετά χορευουν Into the fire.
:Banane0:

Απλά αρνούνται ή ξεχνάνε να πάρουν το In Rock το φάρμακο τους, όπως όλοι οι ηλικωμένοι :grandpa::flipout::flipout:

Last edited:
ν' αρχίσει ο Λύμπε ν' ακούει Deep Purple

Oύτε με σφαίρες: ποτέ μου δεν τους χώνεψα. Πολλή έπαρση, πολλά σόλο, συγκινησιακά ...σκέτη Νέκρα, λίγη έως ελάχιστη σχέση με το R&Β.
Σ έναν πιο δίκαιο κόσμο, οι Faces κάτι τέτοιους θα τους είχαν μόνο για roadies :popcorn:

Oύτε με σφαίρες: ποτέ μου δεν τους χώνεψα. Πολλή έπαρση, πολλά σόλο, συγκινησιακά ...σκέτη Νέκρα, λίγη έως ελάχιστη σχέση με το R&Β.
Σ έναν πιο δίκαιο κόσμο, οι Faces κάτι τέτοιους θα τους είχαν μόνο για roadies :popcorn:

Βρε παιδιά ειλικρινά να είστε καλά, με γυρνάτε πίσω καμιά τριανταρία χρόνια, πραγματικά δε πίστευα ότι θα έκανα ποτέ ξανα τις συζητήσεις αυτές.

Έτσι ήταν πάντα, ειδκά για τους Purple ακριβώς έτσι, δεν εχει μέση κατασταση, τα είχα ξεχάσει αλλά κοίτα πράμματα.

Πάντως το λέω ξανά όπως και τότε και μαλίστα με περισσότερη επιμονή, ότι όσοι τα χώνουν στους Purple με αυτό το τρόπο, απλά δεν τους ξέρουν αφού δεν έκατσαν και ποτέ να τούς ακουσαν επειδή τελικά απλά δεν τους αρέσε και ποτέ το Hard Rock .

Και εγώ δεν τους ακούω πια παρά ελάχιστα αλλά τους εγκρίνω ενώ θα απορίπτω το Bowie και τις διάφορες παραφυάδες αυτού που όταν ήμουν εγώ παιδί άκουγαν όλες οι γκόμενες οπότε για να βγάλεις γκόμενα επρεπε να πείσεις ότι όχι μόνο ακούς όλο αδελφάτο αλλά σου αρέσει κίολας :twoguns:

Deep Purple - Demon's Eye - Live Berlin 1971

http://www.youtube.com/watch?v=BwlLh5HtBLU&feature=related
:ernaehrung004:

(Οι Faces ... :ADFAD2: πες κάτι καλύτερο βρε αδερφέ... )

(Οι Purple όχι μόνο ήταν R'nB, όσο πιθανά δεν ήταν άλλοι, αλλά ήταν και οι μόνοι που τα έπαιξαν έτσι.... κάποιοι δε ξέρουν λέμε...)

Last edited:
Απάντηση: Re: Don't Stop...

απορίπτω το Bowie και τις διάφορες παραφυάδες αυτού που όταν ήμουν εγώ παιδί άκουγαν όλες οι γκόμενες οπότε για να βγάλεις γκόμενα επρεπε να πείσεις ότι όχι μόνο ακούς όλο αδελφάτο αλλά σου αρέσει κίολας :twoguns:

θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω ο Βowie δεν αρεσε ουτε στις γκομενες ουτε γενικα στουs ελληνες ...καπως ετσι γιατι τον εβλεπαν μονο σαν αδελφατο !!.

.

Βρε παιδιά ειλικρινά να είστε καλά, με γυρνάτε πίσω καμιά τριανταρία χρόνια, πραγματικά δε πίστευα ότι θα έκανα ποτέ ξανα τις συζητήσεις αυτές.

Έτσι ήταν πάντα, ειδκά για τους Purple ακριβώς έτσι, δεν εχει μέση κατασταση, τα είχα ξεχάσει αλλά κοίτα πράμματα.

Πάντως το λέω ξανά όπως και τότε και μαλίστα με περισσότερη επιμονή, ότι όσοι τα χώνουν στους Purple με αυτό το τρόπο, απλά δεν τους ξέρουν αφού δεν έκατσαν και ποτέ να τούς ακουσαν επειδή τελικά απλά δεν τους αρέσε και ποτέ το Hard Rock .

Και εγώ δεν τους ακούω πια παρά ελάχιστα αλλά τους εγκρίνω ενώ θα απορίπτω το Bowie και τις διάφορες παραφυάδες αυτού που όταν ήμουν εγώ παιδί άκουγαν όλες οι γκόμενες οπότε για να βγάλεις γκόμενα επρεπε να πείσεις ότι όχι μόνο ακούς όλο αδελφάτο αλλά σου αρέσει κίολας :twoguns:

(Οι Faces ... :ADFAD2: πες κάτι καλύτερο βρε αδερφέ... )

(Οι Purple όχι μόνο ήταν R'nB, όσο πιθανά δεν ήταν άλλοι, αλλά ήταν και οι μόνοι που τα έπαιξαν έτσι.... κάποιοι δε ξέρουν λέμε...)

Βλέπεις τι σου είναι το άτιμο το υποκειμενικό στιχείο ή το γούστο ή όπως θες πές το. Εγώ πχ που ακούω Deep Purlpe ( το machine head κυρίως ) ακόμη και σήμερα , δεν θα μου περνούσε απ' το μυαλό να τους συγκρίνω καλλιτεχνικά με τον Bowie. Ο άνθρωπος ήταν years ahead από οτιδήποτε και για μεγάλο χρονικό διάστημα όχι μόνο καθόριζε τις τάσεις , αλλά κυκλοφορούσε το ένα αριστούργημα μετά το άλλο .

( περίεργες γκόμενες ήξερες . Εγω δεν θυμάμαι καμμία να άκουγε Bowie πλην - ειλικρινά το λέω - μιάς τραγουδίστριας σε μπουζουκτσίδικο) .

Ο άνθρωπος ήταν years ahead από οτιδήποτε και για μεγάλο χρονικό διάστημα όχι μόνο καθόριζε τις τάσεις , αλλά κυκλοφορούσε το ένα αριστούργημα μετά το άλλο .

( περίεργες γκόμενες ήξερες . Εγω δεν θυμάμαι καμμία να άκουγε Bowie πλην - ειλικρινά το λέω - μιάς τραγουδίστριας σε μπουζουκτσίδικο) .

εδώ είμαστε...
τι παράξενος κόσμος.
Επί χρόνια έβλεπα διθυραμβικές κριτικές και πέραν του aladin sane χρονικά ποτέ δεν μου έκατσε κάτι.
Πάντα σκεφτόμουν: μα τι τους τάζει και γράφουν τέτοιες κριτικές και μάλιστα διεθνώς...

γιά τις γκόμενες θα συμφωνήσω...
τον αποφεύγανε σαν το λιβάνι.

περίεργες γκόμενες ήξερες .

γιά τις γκόμενες θα συμφωνήσω...
τον αποφεύγανε σαν το λιβάνι.

Τι να πω βρε παιδιά στις δικές μου παρέες σχεδόν όλες είχαν πάθει μια ψύχωση με τον αυτόν τον ερμαφρόδιτο.

Σίγουρα περιεργές γκόμενες, αλλά και έγω χειρότερος, μια τη παντρεύτηκα... :ADFADF1:

Ευτύχως δεν ακούει πια και άμα θυμηθεί καμία φορά τους δίσκους της πετάω ένα, μωρέ άσε τώρα και είναι μπερδεμένοι μέσα στους δικούς μου και που να ψάχνω τώρα ... :chinese: :Banane0:

θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω ο Βowie δεν αρεσε ουτε στις γκομενες ουτε γενικα στουs ελληνες ...καπως ετσι γιατι τον εβλεπαν μονο σαν αδελφατο !!.

.

:worshippy::worshippy::worshippy:

.

+1000.
Oπως και νάχει ο David υπήρξε και παραμένει μιά ιδιαίτερη Μορφή στην Μουσική.
Πολύ συχνά επανέρχομαι σε αυτόν ,ενώ αντιθέτως έχω ξεχάσει παντελώς διάφορα super group τής εποχής.