Don't Stop...

Re: Απάντηση: Re: Don't Stop...

Μέχρι το Γκαζολίν :D

:firstprize:
Ναι ναι, το γκαζολιν ... :flipout::flipout: ε ρε μάνα και τι χαμός είχε γίνει τότε με δαυτο εε ;;

και γενικά όμως ρε παιδί μου άμα ο καλλίτέχνης έχει συνέπεια ο κόσμος θα τον επικροτήσει και θα τον ανέβασει στα ύψη

Lets dance :ernaehrung004: :Banane0::Banane0: Bowie:flipout: ´

Αλήθεια εκέινα το ομόλoγα που είχε βγάλει για τα μελλοντικά εισπαρκτικά δικαιώματα από το καλλιτεχνικό έργο του πως πάνε έδωσαν ποτέ καμία απόδοση ; :flipout:

Last edited:
Γιατί βρε σεις, τι έχει το Cat People;
Εγώ που ακούω κι αυτό και τα, Lodger, Low, Aladdin Sane δηλαδή, τι είμαι; :D

Θεματοφύλακας αξίων και επενδύσεων ... είσαι θησαυρός ειδικά σήμερα που υπάρχει και κρίση :ernaehrung004:

Bowie Bonds
In March 2004, Moody's Investors Service lowered the bonds from an A3 rating (the seventh highest rating) to Baa3, one notch above junk status.
But Bowie was able to receive US$55 million up front

http://en.wikipedia.org/wiki/Bowie_Bonds

Και με τη βούλα που λένε ...

Last edited:
ααα.
τώρα μάλιστα....
λίμιτ απ...:furious3:
80'ς από ξεχασμένο ροκά που ήταν ήδη ραμολί από το 1968....

Ε τι να κάμωμεν και εις τους χαλεπούς καιρούς... έχομεν και ένα αποκούμπι, γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε...

Χαμηλές αποδόσεις αλλά σιγουριά, δεν ανεβαίνει πολύ αλλά και δεν πέφτει πολύ BLUE CHIP - έτσι είναι η υψηλή κεφαλαιοποιήση τι να κάμουμε να αλλαξούμε τους νόμους της αγοράς ;

δεν είναι σωστό, ''τι θα πεί ο λλλαός... '' που έλεγε χαρακτηριστικά σε κάθε φάλτσο και ο μακαρίτης ο Οδυσσέας Δημητριάδης.

showImage.php

Πολύ βαρύ χαρτί ... και μάλιστα ίσως και εκτός διαπραγμάτευσης... για αυτό σου λέω, άστα να πάνε...

.

Last edited:
Πάντως ραμολι διακτινισμένα απο τα 60ς και κραααα κράδες, εγώ μια χαρά τους βρίσκω και τους δύο

Κάποια στιγμή πρέπει να μιλήσουμε και για τους "καλύτερους" εμπορικούς δίσκους.Την περίοδο 80 - 85 έχουμε πολλούς καλύτερους mainstream δίσκους απο το Lets dance δηλαδή?
Και κακώς χρησιμοποιούμε το gazoline ως το σημείο μηδέν, ή προ gazoline ή μετά gazoline εποχή, αφού ο Bowie δισκάρα έκανε και το 95.

Αυτό
410R03P5NKL._SL500_AA240_.jpg

ααα.
τώρα μάλιστα....
λίμιτ απ...:furious3:
80'ς από ξεχασμένο ροκά που ήταν ήδη ραμολί από το 1968....

σωστα chief... αλλα οχι και απο το 68 μετα τους war μετα το 71
το αστειο the night ηταν αλλη μια περιπτωση city για την ελλαδα...
μονο ΕΔΩ εγινε επιτυχια...

Απάντηση: Re: Don't Stop...

Οι City τί ειναι??
Συγκρότημα??
Λες γι´αυτά τά νούμερα τούς Ανατολικογερμανούς πού έκαναν μια επιτυχία??
Τι ηταν αυτοί??
Ρόκ??:flipout::flipout::flipout:

Πλήγωθηκα πολύ απόψε και δεν θα το αντέξω :flipout: :flipout:

Το γκατζολιν της ίδιας εποχής ήταν παγκόσμια επιτυχία μάλιστα.

Και τους City γιατί μού τους πετάτε παρακαλώ ; Εγώ τους ανέφερα και κάπου αλλού μόνο ως ένα όνομα έξω από USA και UK τι έπρεπε να βάλει κανέις κανενα αμενέ από το Λίβανο;
Τουλάχιστόν με τους City στη Ριζούπολή το 1980 έπεσαν και κάτι ψιλές με το νόμο... χαχα

Αντε γειά, ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ... :ernaehrung004:

Last edited:
Τουλάχιστόν με τους City στη Ριζούπολή το 1980 έπεσαν και κάτι ψιλές με το νόμο... χαχα

Ήταν η πρώτη συναυλία πείτε τη ροκ ή και όχι δεν έχω και κανα νταλκά, μετά από αυτή των Stones toy 1967 που διακόπηκε.

Εγώ για τις ''ψιλές'' και μόνο που έπεσαν θα την βάλω πάντως στις Ροκ. Την επόμενη χρονιά που έγινε του Rory στην ΑΕΚ είχε γίνει το ''ζεσταμα'' από τη Ριζούπολή και εκεί έγινε το έλα να δείς

Και μια και το θέμα ξεκίνησε από Fleetwood Mac, στο Peter Green είχε πάει κανείς στο Ροδόν;

Και Cipolina κάπου στο 1986-87 και αυτό ήταν πολύ καλό...

-bye-

Σωστά Νίκο,

Παρακαλώ, ζητώ την άμεση παρέμβαση σας προκειμένου ο Burdon να μετεξελιχθεί σε ραμολί μετά το 71.:grandpa:

Ήταν η πρώτη συναυλία πείτε τη ροκ ή και όχι δεν έχω και κανα νταλκά, μετά από αυτή των Stones toy 1967 που διακόπηκε.

Εγώ για τις ''ψιλές'' και μόνο που έπεσαν θα την βάλω πάντως στις Ροκ.

εσύ, κατά πώς φαίνεται, με τίποτα δεν έχεις και κανά νταλκά εκτός από τον Bowie και το ...αδελφάτο.
Να σε φωνάξουν να αστυνομεύεις πως τη βρίσκει ο καθένας και τι κάνει στο κρεβάτι του. Ή στα επόμενα πογκρόμ.
"What's the ugliest part of your body?
Some say your nose...some say your toes
But I think it's your mind" (F.Z.)

btw το Gasoline μιά χαρά κομμάτι το βρίσκω.
οι Deep Purple θα πούλαγαν και τη μάνα τους για να το γράψουν ή να το πούν.

Πλήγωθηκα πολύ απόψε και δεν θα το αντέξω :flipout: :flipout:

Το γκατζολιν της ίδιας εποχής ήταν παγκόσμια επιτυχία μάλιστα.

Και τους City γιατί μού τους πετάτε παρακαλώ ; Εγώ τους ανέφερα και κάπου αλλού μόνο ως ένα όνομα έξω από USA και UK τι έπρεπε να βάλει κανέις κανενα αμενέ από το Λίβανο;

Αντε γειά, ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ... :ernaehrung004:

θα μπορούσε ενδεχομένως να βάλει αυτό
l18924ugn72.jpg

είναι γεγονός ότι οι City ήταν πραγματικά ανεκδιήγητοι . :flipout:

Οσον αφορά στις ψιλές , γιατί πρέπει οι ροκ συναυλίες να έχουν ψιλές ;

εσύ, κατά πώς φαίνεται, με τίποτα δεν έχεις και κανά νταλκά εκτός από τον Bowie και το ...αδελφάτο.
Να σε φωνάξουν να αστυνομεύεις πως τη βρίσκει ο καθένας και τι κάνει στο κρεβάτι του. Ή στα επόμενα πογκρόμ.
"What's the ugliest part of your body?
Some say your nose...some say your toes
But I think it's your mind" (F.Z.)

btw το Gasoline μιά χαρά κομμάτι το βρίσκω.
οι Deep Purple θα πούλαγαν και τη μάνα τους για να το γράψουν ή να το πούν.

Οι Purple δεν έχουν ανάγκη . Εχουν γράψει το When the blind man cries .:grinning-smiley-043-bye-

Πάντως ραμολι διακτινισμένα απο τα 60ς και κραααα κράδες, εγώ μια χαρά τους βρίσκω και τους δύο

Κάποια στιγμή πρέπει να μιλήσουμε και για τους "καλύτερους" εμπορικούς δίσκους.Την περίοδο 80 - 85 έχουμε πολλούς καλύτερους mainstream δίσκους απο το Lets dance δηλαδή?
Και κακώς χρησιμοποιούμε το gazoline ως το σημείο μηδέν, ή προ gazoline ή μετά gazoline εποχή, αφού ο Bowie δισκάρα έκανε και το 95.

Αυτό
410R03P5NKL._SL500_AA240_.jpg

συμφωνώ Γιώργο